.........hfgj
The life is nice ,when you are with me !
1 година и 9 месеца без секс? Да бе да. Ако не е някой девствен чикибой 100% чука друга.
20 вс 15 ... 1г и 9м ... и аз нещо немога да повярвам ..
Но .. да приемем че е така според мене се е доказал кво да ти кажа ти си решаваш ама .. 1г и 9м са си бая време ..
аиде че закаснявам за работа ..
ако е на 20 а момчето на 25 да .. ама не и 15 на 20
според мен няма за какво да се притесняваш за самочувствието ти ... но всичко зависи как ти го приемаш (и наблягам на ТИ, а не на майка ти). ако според теб това е срамно предполагам, че може да се притесняваш след евентуална раздяла.
така че ... прави с него неща, от които няма да те е срам след това и всичко ще е наред![]()
Отклонявам се от твоето искане ама м ие трудно да повярвам че е издържал толкова...
По темата ако наистина приема че нищо не е правил и ако толкова много го обичаш не разбирам защо питаш ако се разделите дали ще имаш самочувствие>?! Смисъл защо изобщо трябва да се разделяте...ако всички хора по света които са спали с някой и после се разделят до сега в целия свят да не е останал един човек със самочувствие ( а то даже си ги има и със самочувствие без покритие ) ... така че те съветвам да не мсилиш за въпроса...ако се разделим... гледай да си прекарваш хубаво с него и да ви е приятно заедно... майка ти може да изказва мнение но си мисля че ти си тази която решаваш с кой да бъдеш...и за приятели и за гаджета...тя може само да ти даде съвет но до там ти си решаваш!!!
P.S. Ако много се обичате и сте от толкова време заедно пък и си сигурна в него защо не се оставиш на желанието...Смисъл не ти казвам легни си с него защото ти сама си преценяваш но поне поже да помислиш за малко повече от това което ти е правил до сега... пръстчета или нещо такова...
Но няма да те занимавам ти си решаваш и да знаеш никой не чака вечно!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от krem4e
За тая 1 год и 9 м не успя ли да порстнеш поне малко..всмисал самочувствието няма нищо общо със секса поне в твоя случай а и според мен майка ти не е говорила специално за секс а като цяло.Кога ще легнеш с него си зависи от теб направи го когато се почувстваш готова,въпреки че след толкова време с тоя човек ако наистина го обичаш колкото казваш няма да задаваш ткива въпроси из форумите пък и никой не може да ти каже кво да праиш все пак живота се е твой п*тката също ама ще ти дам един съвет - тва с целуването на гърдите е смешна и лапешка история така че по добре не го прави по добре секс или нищо щото за толкова време ако му дадеш само тва е направо обидно нз той на къв акъл е ама аз ако бях ...
Самочувствие ще си имаш винаги, защото това, което си направила е било по твоя воля! Тя майка ти на 15 години ли е и тя ?! Нейното мислене според мен също е "лапешка история"! Като си го направила с желание к'ъв е проблема? Дори и да си спала с него пак ще е така..абе к'во общо има самочувствието !?
Бахти измислените хора има, направо се плаша!
Don't tell me what I can or can't do !
Според мен проблемът е другаде, а по-скоро е в момчета. Трудно мога да си представя принципно какво намира момче, завършило средното си образование( или близо до това) в едно момиченце на 13 (ти си била на толкова, когато си тръгнала с него). По-скоро той страда от липса на самочувствие, а не ти. А и аз си имам друга дума за това....комплекс. Не, че 5 години са много, но при положение, че ти си на 13-14, а той на 18-19-20......нещата са много по-различни. Това е различна среда, различни интереси и най-вече различно мислене. По-добре си задай тези въпроси, отколкото това, че няма да имаш самочувствие. А дали имаш самочувствие или не си е нещо вътрешно. Може да си най-долната жена и пак да си със самочувствие. Може да си девица, но да нямаш такова. Самочувствието се гради на базата на много неща, не само на това дали и до колко си била интимна с някой. Нещо повече, много от днешните младежи правят секс, за да придобият по-голямо самочувствие. Това, което обаче може да загубиш е достойнството ти. И него трудно можеш да си го възвърнеш. Ако вътрешно се колебаеш, че не е той човекът, ако те е срам от постъпката ти (целуване на гърдите ти), ако се тревожиш, че няма да си пълноценна личност след една евентуална раздяла......вече си загубила част от достойнството си.
Помисли хубаво върху тези неща и най-вече върху това какво той иска от теб?
А иначе към другите участници-може човекът също да е девствен или пък сексът да няма значение....
Чудно как още те търпи момъка...
Самото задаване на този въпрос те прави незряла и показва че не си готова за каквото и да е. Не знам ти си решаваш, аз на мястото на момчето досега 100 пъти щях да съм си поговорил сериозно с теб.
А и се замисли че двамата живеете в различни светове, ти си в училище, а той е на работа...намеквам ти нещо, което е добре да провериш. Няма момче което да иска и да може да издържи 2 години без секс, независимо дали има приятелка или няма. Не знам какво имаш впредвид под доверени хора, никой не му седи в гащите и в пазвата за да ти гарантира какво прави и с кого е. Разликата във възрастта ви е решаваща в случая. Както някой беше написал - 20 и 25 няма проблем, но 15 и 20...
Има нещо сбъркано във вашата връзка, без да познавам момчето не мога да коментирам повече.
И така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е, девствените момчета издържат........от наистина достоверен източник го знам(от мене си).
Твоя е бил изключение...И аз от достоверен източник :РПървоначално написано от krem4et0
Dr. Gregory House
Той е девствен,но знам че не ви се вярва.Просто не го познавате.
Но приемете,че е и иска първият път да му е с подходящо момиче.
Това е много време за който и да е. Аз мисля, че той по-скоро би те зарязал, за дето не му пускаш, отколкото, за дето си му пуснала. Разберете го най-сетне! МЪЖЕТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ СЕКС! Да, той ще трае,трае и още ще трае и накрая ще се откаже. И самочувствието не се мери в секс партниори, целувки по гърдите, пусито или, което и да е място. Познавам момичета на твоята възраст сменили 2-3ма и с максимум самочувствие. Също познавам девственици, които се заравят в земята щом някой ги погледне. Всичко зависи от твоята настройка, но година и 9 месеца не е малко време! За цялото това време, ти самата нито веднъж ли не си го желала сексуално?
ПП. Съветът ми е: изчакай до 16 години, за да си по-зряла (надявам се) и поне горе долу по-готова и му пусни (ако още сте заедно де).
Той не ме е принуждавал да правим секс.Първоначално написано от Bellatrix
Каза,че когато се чувствам готова тогава.
Той иска и аз да го желая.
А някой горе беше казал,да не мисля за раздяла...аз не ,че мисля за раздяла,но просто трябва да си имам 1 наум,че всичко е възможно и ако ме зареже може би аз няма да мога да го погледна в очите от срам,че ми е целувал гърдите![]()
Абе защо тоооооооолкова много ми напомня на една друга авторка с подобни теми...![]()
Иначе хич няма от какво да се притесняваш. За бога, от година и нещо сте заедно! И ако следвам логиката ти, да не би да се пазиш за съпруга ти, за първата брачна нощ и да смяташ, че ще сте заедно "докато смъртта ви раздели" (дай боже да сте наистина толкова дълго заедно, ама просто питам...)?
Ако нещата бяха такива, каквито си ги мислиш, всички щяхме да сме девствени... ама реалността е различна...
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Дали ще имаш самочувствие или не зависи само от теб. Ако сметнеш, че си направила нещо неподходящо може и да загубиш самочувствие. Което не означава, че не трябва да правиш секс. Дори и да го направиш пак можеш да вървиш с високо вдигната глава - стига да смяташ, че така е трябвало да бъде. Проблема не е в майка ти и нейните думи, а в твоята глава. Ти трябва да решиш какви са били постъпките ти.
Продължавам да твърдя че има нещо сбъркано във връзката ви. Като започнем от факта че майка ти ти налага да не правиш секс. Ти обаче хем искаш, хем не си сигурна дали майка ти не е права и се вкарваш във филми разни... Нито така, нито иначе. Той го е срам да си поиска щото увереността му е не знам къде скрита, и не иска да изглежда бройкаджия.Първоначално написано от krem4e
Вярвай ми историята ми е позната. Или се отдайте един на друг или се готви за проблеми между вас. Ще му писне.
Няма нищо срамно да правиш секс, че после да се питаш за самочувствие.
Приемай съвети, говори с родителите си, но не се оставяй те да контролират живота ти и чувствата ти. Мисли и решавай сама.
Dr. Gregory House
И защо да правя секс с него,след като не искам?Първоначално написано от valdesbg
той казва ,че ще чака колкото трябва,защо да бързам?![]()
Не ,не искам това...въпроса беше от друга гледна точка.
Според мене майка ти те е наплашила. Като ти чета коментарите до такъв извод стигам. Какво значи това "ще имам ли самочувствие след като ми е целувал гърдите" . Еми голема работа станала целувал ти гърдите. Знам, че за тебе това може би е нещо доста голямо и голяма крачка, но според мен малко се филмираш ако ме разбираш. Също и евала на момчето ,че досега не те е притискал за секс след толкова време, ако не ти е изневерявал шапка му свалям.
Смятам ,че дори да се разделите след време (което ще стане повярвай ми иначе ще съжалявате и 2мата) ще си имаш и самочувствието и всичкото. Относно първия път мисля, че това момче го заслужава и както сама каза той го е доказал. Помисли си следващия дали ще е толкова добър колкото този ...??
А за секса дам съгласен съм с тебе когато си готова тогава.
Имате още много да учите от живота
Написах ти няколко поста в които показах доста аспекти от една връзка, не само твоя въпрос. Или не вникваш и не разбираш какво и защо ти пиша, или си си навила на пръста нещо а ние си тропаме по копчетата.Първоначално написано от krem4e
И в двата случая има проблем. И в двата случая не е наш. Няколко човека включително и аз ти написахме че няма нищо срамно да правиш секс, за да си търсиш самочувствието после.
Ще ти изложа кратичко проблема - той няма увереност в себе си и възможностите си, затова е казал че "ще чака колкото трябва". Ако имаше щеше да каже друго. Ти също нямаш увереност и търсиш мнението на другите за да си изградиш някаква представа(което е абсолютно погрешно и ще доведе до още проблеми в живота ти изобщо). Ако имаше - "защо да бързам" нямаше да го има. И общо взето няма да стигнете доникъде така. Искаш чуждото мнение, като очакваш то да подкрепи това, което си си навила на пръста. А когато това очевидно не става, започваш да увърташ.
Факта, че не разбираш по големия проблем ми говори много. Но е безсмислено да пиша повече.
По темата: Да, ще имаш необходимото самочувствие.
Dr. Gregory House
Няма да правиш като не искаш много ясно! момиче, писала съм го 100 пъти вече, но пак ще го напиша. С моя човек се запознахме на 19 и нещо, станехме гаджета след месец и на близо 21 ни беше първият сексуален контакт. Бяхме както се досещаш девствени. Е, от позицията на девствени тогава знам, че като не си правил секс, времето няма кой знае какво значение. Все ти е тая в общи линии. Мъжо ми каза тогава, че не го бърка и 5 години да сме без секс-като не знае какво е не му липсва и няма НУЖДА от него. нещо аналогично беше при мен. не, че не се възбуждахме един от друг, не че не опитвахме по-рано...но просто не му беше дошло времето явно. Честно казано ме беше страх. И то в общи линии за същото-ще ме зареже ли, в каква насока ще се промени връзката ни,ще загубя ли достойнството си, ще може ли след време да се разминем по улицата без да се притеснявам, че съм отдала на този човек тялото си изцяло....разбирам те напълно. Дълго време съм била в подобна ситуация. Дълго време сме били на петинг, целувки по гърдите, френска любов(само на мен де). И просто усетих, че не ме е срам, че не се чувствам неудобно, че не мисля, че е нещо мръсно, че го искам. Мога с ръка на сърцето си да кажа, че не правих секс, защото имах кой знае какво желание за секс или пък неудовлетворен нагон. Направих го отчасти, защото ни беше време, отчасти, защото исках да му дам всичко, отчасти защото ТОЙ беше точния човек, но най-вече го направих, защото го обичах и за мен това беше крачка напред в нашите отношения. да за мен сексът беше логичното потвърждение и следствие от любовта между нас.
Не съжалих и тогава, не съжалявам и днес. не съжалявам, че с него съм правила всичко, което е според моите морални норми, че съм му отдала себе си до край. Той ме имаше цялата и преди да си легнем........сърцето и душата ми бяха негови.......просто трябваше да материализирам това притежание.
Направи го, когато искаш, когато изпиташ усещането за цялостност и интимност между вас без секс. Нека това да стане естествено продължение на отношенията ви. не се тревожи-ако той е човекът няма от какво да се срамуваш. Да, отношенията ви ще се променят. След толкова дълга връзка без секс, нормално е нещата да не са същите. но от опит ти казвам-към по-добро е. ........и да знаеш, че след няколко акта и двамата ще мислите само къде, кога и как да го направите. Платоничните моменти и миговете на интимност без похот стават мнооого малко.
А аз се чудя в какви локуми да го облека че да не изглежда толкова натуралноПървоначално написано от cickin
![]()
Поздрав за авторката. Много добре го е казал автора![]()
Dr. Gregory House
Ми същите тия думички се опитах да ги кажа културно в няколко поста.Авторката не ме разбра. Да видим дали директната псувня ще е по разбираема.Първоначално написано от cickin
А иначе цицкин - поздрав и за теб с тая песничка![]()
Dr. Gregory House