az bqx na 15 kogato pravix sex za 1 pat
no ako sam s nqkoi po4ti dve godini i ne pravim sex 6te se samoubiq
ako go obi4a6 ne go li jelae6 ?
za samo4uvstvirto - ne mislq 4e ako si spala s gadjeto si i vi e bilo xubavo 6te ti pre4i
ako te ostavi posle 6te ti e gadno, nezavisimo dali si spala s nego ili ne
ako vs ni be6e sram ot sexa nqma6e da go pravim
Изумително кратко казано всичко, което мисляПървоначално написано от pavlinkamalinka
![]()
![]()
Като изключим, че при мен стана на 16.
+546364368776...
zna4i si s nego otkakto si na 13 ?
на по4ти 14,но тогава бяхме не толкова близки,колкото сега...
The life is nice ,when you are with me !
Хеее и нашата разлика сприятеля ми е 5 години...Пък и тва 1год и 9 месеца да не си му дала секс .. много страно при положеие е е на 20.
Мисля че прави секс с друга
Аз си представих друго. Представи си че той започни да се притеснява ами ако избързах, ако сгреших и т.н, може би той ще загуби самочувствие.
мисля че е най-добре да пийнеш 1 голямо да се успокоиш.
И аз съм на това мнение и дори не мога да повярвам, че близо 2 години са заедно и без сексПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
20 godishen 1 god i 9 meseca bez sex..ti naistina li misli6 4e ne tii e izneweril![]()
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.
май ти си единствената,която ме разбира...да ,рядко се срещат момчета,като моето.Първоначално написано от krem4et0
The life is nice ,when you are with me !
По тази логика ти никога няма да легнеш с момче.
Той ако за близо 2 год не ти е показал, че те обича и не държи на това, не знам за колко би се убедила ти.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Прочете ли историята ми? Разбирам те и е напълно реално това, което казваш. Моя близка колежка и приятелка е с гаджето си вече 7-ма година. Той сега е на 27-8 години и преди да прави секс с нея е бил девствен. Чакал я е 2 години, а съвсем не са били деца. Просто приятелката ми е искала да стане на 18, да е сигурна в него и прочие. Не сме единствените, които изчакват със секса. Имам и други примери пред себе си. Просто някои хора са такива. Независимо дали са момчета или момичета-искат да правят секс с подходящия човек!Първоначално написано от krem4e
Не бе, не може!Първоначално написано от krem4et0
Ау, ми мъжо ми 100% ми е изневерил, хах
Твоя също. Когато го направихме, май беше там някъде... даже една позната ми изцепи 'Ей, знаеш ли, че ти след като още не си правила секс с него (2 месеца бяхме заедно само....), то значи може да ти изневерява'. А това, че сексуалният му опит, както и моя бяха на плачевно ниво, значи... няма значение, изневерява.
Познавам 2ма души, бяха заедно бая дълго време. Направиха го след година или две, не знам колко точно, но беше доста време. Тя не беше готова. Нито 1 път за този период той дори не погледна друга.
Има такива мъже бе, хора, защо ви е толкова трудно да повярвате? Всички ли сте толкова зависими от общоприетите норми? Мъжете имали нужда от секс, всякаш жените нямат. Когато мъж отиде командировка 1 месец, той задължително изневерява на жената, пак защото от секс имал нужда. Явно се предполага, че жената няма и тя нужди.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сега, на този етап, когато съм вкусила вече сексуалното удоволствие, едва ли мога да издържа година-2 без секс и при положение, че имам връзка. Освен разбира се сериозни причини-рискова бременност, трудно раждане,гинекологична операция,......Определено не бих чакала с години, за да правя секс с друг човек, но едва ли ще си легна с него на първия или 2-рия месец...Защото в крайна сметка някои неща са по-силни от нагона. Скоро го писах-уважението, обичта, разбирането, доверието, връзката за много хора са така важни, колкото сексът за други. не си струва да ги изгубиш заради нещо мимолетно и плътско. Въпрос на ценности е и то не само при момичетата. Пак казвам-има много момчета, които чакат подходящата.
Именно. Аз самата, може би малко рано го направих с него, предвид, че ми е първия - 4 месеца бяхме заедно. На следващия ден ми каза, че напълно се е убедил, че е влюбен в мен. Ето, че все пак наистина секса сближава. Но аз на него също му бях първата, а и го знам какъв човек е - знам, че и година да ме беше чакал, пак нямаше да ми изневери.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ami spored men pri edna eventualna razdqla 6te te boli pove4e ako si spala s nego...kogato az se radelih s priqtelq mi bqh na 16....hodehme godina i polovina..pravili sme samo oralen sex...i vurpeki 4e be6e adksi svqstno mom4e i dava6e vsi4ko za men.....6te6e da mi e ogromna travma ako bqh spala s nego....i mnogo se radvah 4e ne sum go napravila....ti kazva6 4e si mu davala da ti celuva gurdite...nqma ni6to lo6o....nito puk sramno..nali se obichate...ne mislq 4e 6te ti se otrazi na samo4uvstvieto po nqkakuv na4in..moje bi na 4uvstvata ti pri edna eventualna razdqla...makar 4e to boli i v dvata slu4aq...spored men ako se obichate nqma nito lo6o da go pravite...misli si za nastoq6tiq mig, ne za razdqla i da vnimavate!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
kato kazvash che go obichash ne go li jelaesh.. ? ne jelaesh li da mu se otdadesh.. ? ne v nikakav sluchai ne iskam da kaja che zadaljitelno trqbva da pravish seks s nego, no prosto mi e interesno.Az mnogo jelaeh bivshiq mi priqtel napravo mn si go iskah (seshtash e v kakav smisal) .. no predochetoh da izchakam i nakraq toi se okaza kato vsichki drugi ... sega se radvam che ne sam mu se otdala. bih si legnala s chovek, koito mi se e dokazal, koito e iskren s men, koito me obicha (est i az trqbva da chuvstvam sashtoto) i mislq che segashniqt mi priqtel e tova, koeto tarsq .. no vremeto shte si pokaje .. Spored men ako dvama dushi se obichat mnogo kakto ti kazvash che se obichate seksat bi vi sblijil oshte poveche .. tova e moeto mnenie i bravo na teb che si postapi taka.. A ioshte neshto edin chovek moje da se dokaje na nqkogo za 2,3 ili 4 meseca , a drug moje i nikoga da ne uspee da se dokaje dori i za godina-2 zavisi ot obstoqtelstvata te ne pravqt choveka prosto go razkrivat
I'm the one Love me ...
mila,ne6to mai si mn zabludena!devstven MYJ(spored men na 20 ve4e si e myj,ne mom4e) na 20 v dne6no vreme?!sme6no e!i edna g. i 9 m. ?!
wow 4udq se kak e izdyrjal
prosto lyje spored men!tva e moito li4no mnenie!no moje bi tozi koito si sre6tnala e princyt ot prikazkite:ne iska sex, tolkova vreme e izdyrjal,devstven e
![]()
ne 4e sym za sexa v ranna vyzrast de
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
^ с Wrathchild вече казахме, че е възможно и то от опит. Моят опит(не личен, но от околните) показва, че тези мъже съвсем не са единици.
Wrathchild, имам една приятелка, която си е била решила(тогава не съм я познавала), че ще отдаде девствеността си на този, който издържи на връзка без секс 3 месеца. Дори и да го е искала по-рано-ще чака толкова За мен това е адски тъпо, при все че сама не си е спазила срока-легнала е с настоящия си приятел 10 дни преди уречния срок. Да поставяш пускова дата на оная си работа е много.....тъпо мисля.
Не ми стана ясно, тоя мъж ли е или какво ? На 20 години и дествен, чакал подходящата, дрън-дрън.. Момиче, вземи се в ръце, давай му нужното внимание, защото някой ден ще съжеляваш повярвай ми .. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
и аз не вярвам да е издържал толко време.... според мен е имал и други афери.. а доколкото виждам ти си едно от наистина малкото сериозни (дори плашещо сериозни) момичета.... според мен след толко дълга връзка и след толкова много споделени моменти ти не трябва да съжеляваш за постъпките си(още повече защото го обичаш) и не мисля че е въпрос за самочувствие... аз просто нз как за толко време ти не си се отпуснала.... а и все някога трябва да ти се случат тези неща важно е първия път да е с някои с който си заслужава... защото след време ще съжеляваш че не е бил той а някои си там....
Защо трябва да е имал други? Може и да не е имал. Какво му е толкова странното? напълно нормално си е. Мъжете и те имат чувства и за тях не винаги всичко е секс!?
ти си на 15 той е на 20... и 2 години той не е правил секс. Икзлючено. И тис и му дала само да ти целува гардите.. еми съжелявам но и аз мисля като другите че е невъзможно. И нещо не те разбрах дали ще имаш самочувсвие след акто ти е целувал гърдите и сте скъсали о.О wtf?
Да, така е. И аз имах щастието да споделя първия си път с момче, готово да ме чака,колкото трябва, но все пак винаги съм знаела, че това чакане трябва да има край. Ако за година и 9 месеца нито един път не го е пожелала (малка е за секс, но поне пръстчета,орално, някак мамка му) според мен между тях няма искра и вече са по-скоро истински приятели. Един мъж има нужда, ако не друго да бъде мъж на място. За толкова време и на тая възраст дали не е развил едва ли не комплекс на темата? Колко са общо девствените мъже на 20 години? Ако тя няма намерение да му пуска и мисли да го кара да чака още 3 години до пълнолетие дали той ще издържи? Всеки има нужди. На него няма как да не му писне да го кара на ръчна. Не твърдя да му се пусне веднага, но да направи някакви стъпки поне в тази насока, целувки по тялото, орални ласки, ако ще ръчно да му помага, но поне да му дава нещо. И когато вече се почувства зряла да го направи. Но един мъж оставен на сухо в пълния смисъл на думата толкова дълго, колкото ще да е свестен няма да се страе и ще кривне от правия път.Първоначално написано от krem4et0
Абе сички сте нямам думи.. и какво като не са правили секс.. дори във форума имаше 1 който беше на 22 години мисля и не е девствен.. и аз съм на 17 и не съм правил секс..
И това което казахте "Мъжете имат нужда от секс" ми да ви кажа, че не всички са такива.. има такива които може да чакат и още докато момичето стане готова и посика да прави секс с даденото момче.. така че просто понякога говорите глупости...