.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Тема: kl

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^По-полека, ей!

Bellatrix, я да те питам нещо-желанието ти за секс беше ли на същото ниво както е сега, преди да си разбрала какво е секс на практика?
    Е, като не съм яла трюфел, няма как да ми липсва това и да искам да ям трюфел. Може да ми е любопитно, но не ми липсва. защото може да ти липсва само нещо, което си имал, а към дадения момент нямаш.
    И аз, и приятелят ми не сме много засягали сексуалната тема(засегнахме я май като влезе в казармата в писмата си един към друг). И не ми е липсвал секса, както и на него, защото просто не сме заели какво е. В такъв момент общо взето ти е все тая....Да, любопитно ти е, но до там. Може и нагон да имаш, но той едва ли е от преди 2 години и съответно за 7-8 години пичът се е научил да се оправя сам в такива ситуации.
    Безкрайно безразлично ми е било дали ще правим секс или не. Аз си го обичах и без това, обожавах да го целувам, прегръщам, докосвам и ми стигаше. Просто си знаех, че това рано или късно ще стане, но реално не съм го желала, защото съм имала нужда или ми е липсвало. ситуацията при нго беше идентична. Много срамежлив, аз съм му втората приятелка(с първата е бил на 5-6 срещи и само няколко целувки). за него беше върхът на сладоледа да го притисна и да го целуна с език. Той буквално се разтапяше от това. А на мен ми стигаше да съм просто с него. когато за първи път ме видя гола, когато му направих за първи път орална любов, след първият ни сексуален акт и при първото ни анално преживяване реакцията беше една и също-"Никога не съм мислил, че някога ще ми се случи в действителност. Само съм си мечтал за това, но не мислех, че някоя ще ме пожелае". Истината е, че и аз никога не съм си мислела, че ще прав орален и анален секс, че ще искам и настоявам за интимности, че ще изпитвам оргъзъм. Всяка малка крачка за нас поотделно е била сбъдната мечта, нещо, което само сме мислили и сънували. Сигурно звуча като някоя задръстена лелка, а сега си мислите, че мъжа ми е смотаняк. И аз си го помислих като го пишех......но аз исках точно такъв мъж-да се учим заедно и да ни бъде интересно всичко, което правим заедно. За мен беше истинско удоволствие да се впусна в откриване на своята сексуалност с този човек, да я открием заедно, да изживеем за първи път всичко заедно. Това, че аз съм му се отдала само на него и че той не е принадлежал на никого е толкова прекрасно. по-прекрасно от най-здравото ч**не и най-мощния оргазъм на света. някои хора предпочитат това. Защото като си помислиш, че най-любимото ти същество е било и е само твое, а и ти си му се отдал изцяло и за първи път...........това значи да си в рая.
    А истината з мен е, че ако той имаше други жени преди мен, аз никога нямаше да правя секс с него. Просто защото не искам да съм сравнявана спрямо някой. липсата на база за сравнение е другата по-прагматична гледна точка...замислете се върху това.

Абсолютно съм съгласна с Кремчето. Примерът й с трюфела е наистина удачен. Не може да ти липсва нещо, което не познаваш. Съгласна съм, че момче, което е правило секс, не може да "устиска" на 20 години, но ако е девствен, защо не?

Не е задължително да й изневерява. Момичето казва, че нейното момче е различно. Може наистина да е свестен. Казвате, че е странно 15-20. Съгласна съм на 100%, но все пак ако той е видял нещо в нея?! Не е задължително да е комплексар, за да излиза с доста по-малки момичета.

Съгласна съм и с myNameIsImmortal - не всички момчета са еднакви. Някои ценят това, което имат.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Добре дошъл! Но май си объркал форумите требвало е да влезнеш в гей.ком
    Пич благодаря, че ме светна по въпроса и че ми предложи един от форумите, в които си регистриран , но нямам нужда да се регистрирам там, понеже нямам наклонности, подобни на твоите /но спокойно - ние тук те разбираме и ти съчувстваме С теб сме приятелю! /

По темата: Да - всеки мъж изпитва нужда от секс, но както при това момиче, ако приятеля и я обича защо да не може да издържи гореспоменатото време.. ?!

Град
    Велико Търново
    Vutov няма ли да престанеш?
    Момчето си изказва мнението,нужно ли е да прилагаш обиди?
    по темата.
    няма за какво да се притесняваш и ще имаш нужното самочувствие и достойнство.Въпреки всичко главата горе!
    Не оставяй на никой да те повали !
    И вярвам,че има такива момчета,защото и моето е едно от тях и защото както обясни krem4et0,не можеш да искаш едно нещо,преди да си опитал от него,но явно повечето във форума са го опитвали ,вече не могат без него и затова преценят всичко от тяхна позиция.
    Руса кукличка

Да ви имам и шибаната мода да ходите със някви 20 годишни глупаци ,който са достатъчно зле да не могат да си намерят момиче около тяхната възраст,ами се занимават със някви 15 годишни...

Град
    Wonderland
    Не знам дали темата не е някоя шега,но моето мнение:

Не може момче на 20 години да стои на сухо толкова време.Само се замисли,момчетата в тази възраст са супер сексуални и хормоните вземат връх.В крайна сметка не може да кара на самозадоволяване толкова време(не ,че е невъзможно,но ми звучи някак си налудничево).

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не знам дали темата не е някоя шега,но моето мнение:

Не може момче на 20 години да стои на сухо толкова време.Само се замисли,момчетата в тази възраст са супер сексуални и хормоните вземат връх.В крайна сметка не може да кара на самозадоволяване толкова време(не ,че е невъзможно,но ми звучи някак си налудничево).
    Да,момчетата на тази възраст са супер сексуални,но не и ако са девствени.Преди някой да е пробвал секса,нуждаел ли се е от него?
    не нали?-е то тогава може да издържи,стига да иска и да я обича истински.
    Руса кукличка

Град
    Wonderland
    Дори да я обича истински,хормоните са много силни.Пък и той се измъчва,при положение,че толкова време са заедно,а не са правили секс.Разликата от 5 години на този етап е доста голяма.По принцип не е ,ама при положение,че тя е на 15,а той на 20...........както и да е те си знаят.

Град
    Свищов
    ^Прочети пак последното ми мнение на предната страница. няма да повтарям. Аз съм си намерила такова момче и въпреки, че бяхме на 19-20 не правихме секс година и половина!

Ако той е правил секс на по-ранен етап, повече от 2-3 месеца не давам. но при положение, че не е-може да се чакат доста.

Град
    Wonderland
    БЕЗ СЕКС НЯМА ВРЪЗКА.ЗА ДА ИМА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА ИМА СЕКС,ЗАЩОТО ВРЪЗКА САМО С ЛЮБОВ НЕ СЕ ГРАДИ.ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ВРЪЗКА БЕЗ СЕКС-a Real Fond Delusion!!!!

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    БЕЗ СЕКС НЯМА ВРЪЗКА.ЗА ДА ИМА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА ИМА СЕКС,ЗАЩОТО ВРЪЗКА САМО С ЛЮБОВ НЕ СЕ ГРАДИ.ТОВА Е ФАКТ,КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ВРЪЗКА БЕЗ СЕКС-a Real Fond Delusion!!!!
    Дам мисля, мисля че имаш право

Град
    Свищов
    А какво сме имали аз и приятеля ми 18 месеца?
    Обичах го до полуда, излизахме почти всеки ден, целувахме се, прегръщахме се, споделяхме си, станахме си най-близките хора в света. 9 месеца той беше в казармата. С месеци не сме се виждали и със седмици-чували. Запазихме обичта и отношенията си през цялото това време. Кажи, какво е това като не е връзка. Мога да кажа, че в доста отношения харесвах повече тогавашната ни връзка от сегашната. Загуби с част от романтиката, дългите целувки, безкрайните разходки под звездите, лудите моменти. Ние и като хора поолегнахме, но сега сексът поизмества доста от тези преживявания. Нормалните хора от моето поколение имаха гаджета от 15-16 годишни. И аз съм имала краткотрайни ходения за по седмица-2, но не и връзки. Защото не съм чувствала истинската връзка между нас. До 19 годишна възраст аз нямах връзка, както и той в в пълния смисъл на тази дума. Имах нужда да се държим за ръка, имах нужда да излизаме, имах нужда да се нацелуваме. Може би за вас това време е на 12-13. за мен беше на 19. Това бяха моменти, които всеки иска да изпита в даден етап от живота си. Чистата и платонична обич.

И нима страданието ми, когато влезе в казармата не беше истинско? Който ме познава, ще потвърди, че аз не живеех. Просто чаках времето да мине и той да се върне. постоянно бях тъжна, унила, псувах съдбата и живота си......
    За мен ние имахме връзка още от 1-вата ни среща. Просто аз се почувствах свързана с него, почувствах, че е той. Да, трябваше ни много време да градим отношения. Може би искахме да съградим стабилна връзка преди да правим секс. Може би и причините са по-различни. Но ние си имахме връзка тази година и половина без секс, както амаме тези блио 3 години, в които правим секс!

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Добре дошъл! Но май си объркал форумите требвало е да влезнеш в гей.ком
    Пич благодаря, че ме светна по въпроса и че ми предложи един от форумите, в които си регистриран , но нямам нужда да се регистрирам там, понеже нямам наклонности, подобни на твоите /но спокойно - ние тук те разбираме и ти съчувстваме С теб сме приятелю! /

По темата: Да - всеки мъж изпитва нужда от секс, но както при това момиче, ако приятеля и я обича защо да не може да издържи гореспоменатото време.. ?!
    Здравей 17 годишен девственико!!! Много ми е драго че пак виждам мутрата ти! За горепосочените сайтове, не съм регистриран, просто баща ти ми го изпрати и от него знам за него, а за съчуствието, запази го за тебе бачка, на мене определено не треа ми съчустваш, но аз на теб да, на 17 години още да не си топил чушката в буркана си е грозна работа...но отчасти те разбирам и аз се чуствах като теб когато бях на 14! Хайде сега се заемай стс форумите защото хората те чакат!
    Жалка работа... Според мен пък момчето е пример за подражание. Това, че е девствен на 17 не е болест, дявол го взел... и не означава, че непременно щом не се е из**ал на 14 е сбъркан, пъпчив или кой знае още какъв...

Действай бе момиче!!! АЗ, АКО ЗА ВСИЧКО СЛУШАХ МАЙКА СИ, ОСОБЕНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС..... Не ми се мисли как щяха да седят нещата. Просто направи това което ти е на сърцето. А Колкото до самочувствието, аз съм убедена, че майка ти е имала предвид крайностите. Секса е нещо нормално, но ако искаш да се предпазиш, не допускай да те снима например, да прави клипчета, най-малко да ти подронва авторитета или да те накърнява по какъвто и да било начин.
    Някога имах подобен проблем като твоя, но рискувах и сега съм много щастлива и човекът не ме предаде не ме е предал и до този момент.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Според мен връзката не е само секс!Естествено,че секса е важна част,но не можете да твърдите,че не може без него! Мисля си,че по-лошото е разликата в годините...Ако беше 20-25 да,обаче 15-20 е съвсем различна среда и начин на мислене.Поне аз така си мисля...Само дето не виждам връзката в секса и достойнството...Ако му вярваш не виждам к`ъф е проблема...
    Angelus & Darla Forever!

Остави тия работи с секса.Аз немога да разбера някой такива момичета.Не му давам секс ама му давам да ми целува гърдите,не му давам секс обаче му давам да си търка хуя в мен зле сте много.Освен че вие сте смешни и момчето също става за смях.

mislq 4e tuka nikoi nemoje da ti pomogne tova 4e si mu dala da ti celuva gardite daje i seks da pravite nerazbiram kakvo losho ima v tova dali e predi svatbata ili neznam prosto opitai se da promenish razbiraniqta si i neslushai maikasi v tova otnoshenie sigorno e zabravila otdavana kakvo e da obi4ash muj
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Връзка без секс може да има и то доста дълга, но нама да е тълноценна.
    Това не означава, че те не се обичат или нещо такова. Просто единя от двамата не е готов или и двамата.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Остави тия работи с секса.Аз немога да разбера някой такива момичета.Не му давам секс ама му давам да ми целува гърдите,не му давам секс обаче му давам да си търка хуя в мен зле сте много.Освен че вие сте смешни и момчето също става за смях.
    Някои се притесняват и от болката. няма какво да се лъжем-не е приятно и си боли, а при някои момичета болката е ОГРОМНА. Но преди да ти се случи знаеш ли до къде можеш да издържиш. мен лично не ме боля, н се притеснявах-ами ако боли, ако кървя, ако се скъса презерватива......ако....Доста преди да правим секс сме имали своите интимни моменти. Същински полов акт също сме опитвали, но......болката беше страшна, а дървеността ни на високо ниво.

Град
    Wonderland
    Сексът е най-голямото удоволствие от една връзка.Хубаво е да има и любов.Интересното е ,че връзка без любов може да има,ама връзка без секс няма.Та ако в леглото нещата куцат то всичко отива по дяволите.Тия неща с чакането и доказването на любовта по този начин са пълна измислица.Като се обичат младите защо да не се оправят-лошо няма.Сексът му е майката другото са празни приказки!!!!

Град
    Свищов
    Каква съм имала 18 месеца тогава? Кажи!

Тоя да не е импотентен we тва не е нормално..всеки човек но определена възраст трябва да започне да води полов живот кажи му да ходи да се прегледа..може да е кастриран а ти пък си мн зле на сички са ни целували гърдите ама само ти го смяташ за ненормално

Град
    pandemonium
    Направо ставате параноични! Толкова ли не може да допуснете, че момчето наистина не е правило секс от година и 9 месеца.

Винаги съм била близка със сегашния ми приятел и преди двамата да тръгнем той не беше правил секс от година и нещо, защото старата му приятелка беше девствена и се страхуваше от първия път. Затова той мирно изчакваше тя да стане готова. Какво му е лошото, щом има любов има и жертви.

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Град
    Wonderland
    Това с девствеността е твърде преувеличено,все едно някой ще го колят,ще боли до припадък и ще се лее кръв.Сексът е най-голямото удоволствие!!!Правете секс докато сте млади и пъргави.Лъскането на чикийки не е работа....

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    целувал ти е гърдите..и дали ше имаш нужното самочувствие.. че тва да не е нещо велико бря..
    а за другото..на 20 е..и без секс..? хубаво е че му имаш доворие...ама погледнатао от страни постъпваш глупаво
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си