Цитирай Първоначално написано от krem4et0
^А трябва ли да й е изневерил? Даже тя каза, че е девствен!!!! Може да не прави секс дълго време и да не изневерява.
Не бе, не може! Ау, ми мъжо ми 100% ми е изневерил, хах Твоя също. Когато го направихме, май беше там някъде... даже една позната ми изцепи 'Ей, знаеш ли, че ти след като още не си правила секс с него (2 месеца бяхме заедно само....), то значи може да ти изневерява'. А това, че сексуалният му опит, както и моя бяха на плачевно ниво, значи... няма значение, изневерява.
Познавам 2ма души, бяха заедно бая дълго време. Направиха го след година или две, не знам колко точно, но беше доста време. Тя не беше готова. Нито 1 път за този период той дори не погледна друга.
Има такива мъже бе, хора, защо ви е толкова трудно да повярвате? Всички ли сте толкова зависими от общоприетите норми? Мъжете имали нужда от секс, всякаш жените нямат. Когато мъж отиде командировка 1 месец, той задължително изневерява на жената, пак защото от секс имал нужда. Явно се предполага, че жената няма и тя нужди.