Преди 2 месеца казах на едно момиче какво чувствам към него . Тя първо се стресна , но след това ми каза че и трябва време за да помисли . Дадох и нужното и време . След няколко дни започнахме да си говорим по телефона и това го правехме абсолютно всеки ден по няколко пъти. С течение на времето се привързахме един към друг , а аз и казах че найстина имам сериозни чувства към нея. Бяхме се разбрали да се видим когато се прибера в София . Така и стана . Поговорихме и аз и казах че я обичам, още същата вечер и тя ми го каза. Всичко вървеше много добре до вчера . Тя ми каза че като се прибира от училище ще ми се обади . Говорихме много кратко . Тя ми каза че ме обича и че баща и си е в кащи и че не може да говори и че ще ми се обади когато може. След първия час тя ми написа 2 СМС-а и аз не издържах и и се обадих , тя беще малко смутена попитах я какво има в предвид с това което казва във втория , а тя ми отговори че няма значение . Казах и да ми се обади когато може. Не мина много време и тя звънна . Бях в час и оставаха 2 минути реших да изчакам да ни пуснат и тогава да се чуем. Часът свърши , аз и се обаждах а тя ми затваряше . След 2 часа пак я набрах , но този път тя просто не вдигна . Звънях няколко пъти и то доста настоятелно но тя пак не вдигаше. На 5 път телефона вдигна баща й и ми каза да не я търся повече защото момента не е подходящ. Така и направих опитах се да и се обадя след 4-5 часа но телефона и беше изключен . Пробвах да я набера и днес но телефона й още е изключен. Просто не знам какво да правя и по-точно какво да мисля . Направо ще се побъркам . Моля ви кажете ми какво да правя . Не знам до кога ще издържа така .