.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Повече от фен
    Отиди и му кажи, че не можеш да продължаваш така. Без да се колебаеш и да мислиш какво ще стане после му го кажи в очите. Не трябва да ти пука, защото ти нито си виновна за катастрофата, нито си му давала някакви надежди. Той е обсебен от теб и само ти вреди. Аз не мисля, че ще се самоубие, защото няма да има смелост. Само те заплашва за да те държи близо до себе си.

Голям фен
    Аз няма да спра да се боря.Заради мама,заради мен,заради брат ми...Има за кого да се боря все още с този живот.Плюс това мама е все още тук,все още с мен...Предстоят ми миговете,които ще са най-красивите в живота ни.Предстои ни да си докажем колко много се обичаме,да останем завинаги заедно със една по-здрава нетленна връзка.Странно е как на един човек не му се живее от глезотия,а на друг му се живее отчайващо много,но няма този шанс...Хората не оценяват живота си.А това е глупаво.Защото въпреки лошите моменти,чакат ни и по-добри.Аз знам,че мама иска да живее,да види децата си реализирани и стойностни хора.Аз почти съм хванала живота си в ръце,но брат ми е едва 8ми клас...Затова съм се заклела,че ще живея и ще се боря заради нея.Докато не дойде моментът,в който ще трябва да живея за собствените си деца.В едно нещо съм сигурна-смъртта не винаги е раздяла.

Благодаря на всички ви за човечността и съпричастността,за милите думи и подкрепата.Да получиш подкрепа от познат,от приятел е нормално.Но когато усетиш непозната опора...това те прави още по-силен...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Велико Търново
    Защо се чувстваш длъжна към него?та вие дори не сте заедно.
    Кажи му истината,не се измъчвай!
    Руса кукличка

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Аз няма да спра да се боря.Заради мама,заради мен,заради брат ми...Има за кого да се боря все още с този живот.Плюс това мама е все още тук,все още с мен...Предстоят ми миговете,които ще са най-красивите в живота ни.Предстои ни да си докажем колко много се обичаме,да останем завинаги заедно със една по-здрава нетленна връзка.Странно е как на един човек не му се живее от глезотия,а на друг му се живее отчайващо много,но няма този шанс...Хората не оценяват живота си.А това е глупаво.Защото въпреки лошите моменти,чакат ни и по-добри.Аз знам,че мама иска да живее,да види децата си реализирани и стойностни хора.Аз почти съм хванала живота си в ръце,но брат ми е едва 8ми клас...Затова съм се заклела,че ще живея и ще се боря заради нея.Докато не дойде моментът,в който ще трябва да живея за собствените си деца.В едно нещо съм сигурна-смъртта не винаги е раздяла.

Благодаря на всички ви за човечността и съпричастността,за милите думи и подкрепата.Да получиш подкрепа от познат,от приятел е нормално.Но когато усетиш непозната опора...това те прави още по-силен...
    Какви думи...направо нямам думи...
    Просъли ме направо...
    Незнам, но аз на твое място...не бих се справила.Възхищавам ти се!!!И то много.Че не си пуснала темата за да се оплакваш, а за да покажеш колко силни можем да бъдем.Дръж се.Има бъдеще за всички ни!!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поздравления, че си била твърда с глезльото! Поздравления, че ти самата не си такава! Поздравления за това, че си силна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    kadeto iskam
    Щом го е страх да остане сам, мислищ ли че не го е страх да се самоубие? Той е страхливец. Няма ли роднини - майка баща, брат сестра? Не вярвам че сам на тоя свят айдее бе. В крайна сметка не е единствения инвалид в България, те са толкова много и въпреки тва някои се оправят почти сами. Майкати има рак за бога! Грижи се за нея а не за човек, който не ти е никакъв и който казваш че мразиш

hottie
    Guest
    Думите ти за ва възхищение. Дано повечко потребители попаднат да твоя разказ.

Много правилно си постъпила. Да, той може да е инвалид, но майка ти има нужда от теб. А майката е много по-важна от някой, който дори не искаш за приятел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ужасни неща ти се случват,а си само на 18 год. като мен...И аз съжалявам за това момче,но майка ти според мен има повече нужда от теб...Знам,че сигурно и на него не му е лесно,но все пак намери начин да балансираш нещата,ако искаш...Е,ти го правиш до някъде..Честно да ти кажа ти се и чудя как се справяш с всичко,трябва да си много силна,за да не се "пречупиш" пред толкова много трудности в живота ти...Поговори си с момчето и му обясни,че не издържаш,че не можеш повече да се разкъсваш м/у толкова много задължения...Наистина не знам какво повече да ти кажа...Сила ти трябва и да си м/у хората,които обичаш и те обичат.

Браво, мацко, кефиш. Mалко хора имат волята, знаят какво искат и са способни да се грижат за себе си. Кофти за момчето - ситуацията му наистина е кофти, но ти не си човека, който да го дондурка. Препоръчай му твоята психоложка, сигурен съм, че ще му помогне.

Респект

Повече от фен Аватара на Valhala
    Може би това е единствената тема,с толкова коментари и всичките напълно единодушни...Поне аз не се сещам за друга такава... Ако бях видял по-рано и аз щях да пиша,че той се възползва от положението,че не си му длъжна и тн. Всички преди мен до тук са напълно прави Поздравявам те за куража да прекратиш всичко и ти пожелавам повече здраве,щастие,къмет и много хубави мигове в бъдеще.Те са там,просто чакат да ги откриеш
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

И аз това бих те посъветвала - незабавно да говориш с родителите му - това е ,тяхна грижа. Той си е бил такъв преди катастрофата - и сега си е такъв, не се е променил. Определено живееш адски сложен и напрегнат живот, най - вече, защото майка ти е болна, сигурно често плачеш...Но в депресия или не, за мен той си е един дрисльо. Ужасно е да се натрапваш и да се възползваш от човечността на другите. А ти си супер великодушна! Освен това, ако те обичаше и ти беше прияел,нямаше да ти отнема цялото време извън училище, а колкото и самотен да е, би трябствало да те насърчава да учиш. Успех на изпитите, аз кандидатствах миналата година и ако ще ти послужи за успокоение, почти няма хора, които да не са приети където искат, много се е снижил стандарта и сега ще е още по-лесно. И не си претоварвай толкова нервната система, защото, както знаеш, здравето е преди всичко.

Голям фен
    И все пак аз не съм мъченица,държа да го отбележа.Аз съм си нормална тийнейджърка.Обичам си купоните,дискотеките...Като изключим някои по рязки сътресения,водя съвсем нормален живот.Да,често плача,но предимно нощем,когато никой няма да ме види.Психиките на близките ми са достатъчно натоварени,че да ги натоварвам допълнително.Мъката си е само моя и аз сама трябва да намеря начина да я преодолея.Аз я преодолявам с мисълта,че смъртта не винаги е раздяла.Дори и мама да умре,тя винаги ще бъде с мен и аз със нея,защото всяка една от нас притежава частица от другата.Ние завинаги ще си останем едно неразривно цяло.Едно семейство...
    Но всяка неприятна случка,всеки проблем ме учи все повече да бъда отговорна,смела и оптимистично настроена.За мен просто настъпи момента а порасна.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

не си му жена,че да си му длъжна...ти си имаш свой живот...различен от неговия.....мисля,че повече внимание трябва да обръщаш на майка си.....горе главата!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    И все пак аз не съм мъченица,държа да го отбележа.Аз съм си нормална тийнейджърка.Обичам си купоните,дискотеките...Като изключим някои по рязки сътресения,водя съвсем нормален живот.Да,често плача,но предимно нощем,когато никой няма да ме види.Психиките на близките ми са достатъчно натоварени,че да ги натоварвам допълнително.Мъката си е само моя и аз сама трябва да намеря начина да я преодолея.Аз я преодолявам с мисълта,че смъртта не винаги е раздяла.Дори и мама да умре,тя винаги ще бъде с мен и аз със нея,защото всяка една от нас притежава частица от другата.Ние завинаги ще си останем едно неразривно цяло.Едно семейство...
    Но всяка неприятна случка,всеки проблем ме учи все повече да бъда отговорна,смела и оптимистично настроена.За мен просто настъпи момента а порасна.
    i imenno tova e dostoino na uvajenie.4e redom s problemite i trudnostite vse pak ima6 celi i znae6 kum kakvo se stremi6.i se psravq6 dobre i na dvete poleta.

Това означава ли, че и аз съм егоистка?
    НЕ!
    Ти си с правото си. Ако не бях се забъркала с досаден тип сигурно щеше да имам друго мнение по темата.
    А и семейните ти проблеми не са малко. Да не ти пука... Такива хора не заслужават вниманието ти, защото когато йм подадеш пръст те ти лапат цялата ръка! Той явно търси съжаление....
    С приказка НЕ СТАВА! Опитвала съм с добро не можах да постигна резултат. Когато се държах като изрод постигнах желания що годе резултат от мен. Късмет в начинанието ти! Знам, че не ти е никак лесно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Наистина много съжелявам за майка ти,дори и за това момче,все пак изпитвам някаква жалост наистина дори и да няма шанс майка ти да се оправи,ДАНО СЕ ОПРАВИ..да загубиш майка си,сигурно е...направо нямам думи.Колкото и малка да съм,доста съм мислила ако нещо стане с нея,с.амо тя ми е.Ако я няма просто не знам,няма да искам да живея,да си представя деня без нея,като знам,че вчера е била с мен и после е няма..направо е нещо потресаващо...БЪДИ СИЛНА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,КАКТО ТИ КАЗА ЗА БРАТ СИ И МАЙКА СИ...И ДАНО ВЪРПЕКИ ВСИЧКО ТЯ СЕ ОПРАВИ,НАИСТИНА СЕ НАДЯВАМ!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 6ibidakIsBack
    O kakva dramaaa.Napravi mu edna svirka da si zabravi problemite malko pa ti!ebaaati egoistkata...
    какви проблеми,какво нещо.. ти нормален/нормална ли си?? Толкова ли не можа да разбереш,че той прави живота и ужасен,колкото и лошо да звучи,той е егоист,възползва се от възможността да я манипулира...Не те разбирам,макар,че звуча ужасно грубо към момчето,всеки си има живот и аз не мисля,че тя му е длъжна с каквото и да било!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

prosto iskam da ti pojelaq vsichko nai hubavo ot tuk natatak [hug] nadqvam se ne6tata da se opravqt po nai dobriq za teb nachin SILNO SE NADQVAM MAIKA TI DA SE PREBORI S BOLESTA !jelaq ti da b1desh vse taka silna i za napred i da ne se predavash sled vsqka burq idva sl1nce [hug] uspeh
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Ужасна история наистина Милчка, живей си живота, жалко за момчето, но и той си има семейство, приятели, ще се оправи. Възможно е сега да те манипулира с положението си, колкото и грубо да звучи, просто съм убедена, че няма да има смелост да се самоубие, защото това иска много повече от мотив! За останалото само ти си знаеш колко е тежко, но някак си успях да съприживея болката ти, просто не знам какво да кажа освен да се порадваш на времето, което ви остава заедно. И тя винаги ще е до теб, винаги ще я усещаш близо до себе си и винаги ще те закриля! Прегръщам те и не се предавай каквото и да става!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Дълбините на канала :D
    O kakva dramaaa.Napravi mu edna svirka da si zabravi problemite malko pa ti!ebaaati egoistkata...
    дееба и копелето...пробутай си бъзиците на некой друг...нещастник,имай малко уважение...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    [quote="aka6a_vamp"]
    Е тапанар не ме карай да пращам хора у вас...

[quote="Kostadin_682"]
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    [quote="LizZz"]
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Какво? нещо против дирекния ми пост ли имаш? ... то момичето се намира в толкова тъпо положение той ще и говори така...

[quote="Kostadin_682"]
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Какво? нещо против дирекния ми пост ли имаш? ... то момичето се намира в толкова тъпо положение той ще и говори така...
    И кво като и говори така. 1 пост измежду 6 страници с други такива се преживява...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си