- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Режим на тока?!
Днес в училище казаха че щяло да има... някой знае ли нещо по темата?
То... само това остана![]()
![]()
Raise your fist!
За сега няма да има режим, ама е напълно възможно, ако сички се отопляват на ток, светят много лампи... а у...
ше е много тъпо с режим на тока... 2 часа има, 2-няма...![]()
Ако кризата с газта не се оправи възможно по -скоро си е напълно възможно. Ама то кво да очаквам.. тва е България.... Като по закон тряа да имаме резерв от газ не знам си колко кубика, ние нямаме... И кво прайм тогава? Циганска работа начи!!!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За съжаление на там отиват нещата... колкото и да е тъжно ще живеем като животниПървоначално написано от FelisDirus
не че сега е розов живота, но се търпи някак си...
това ще прелее чашата
Raise your fist!
абе пестете тока, че кофти![]()
колкото и да се пести е усрано положението...Първоначално написано от hottie
Raise your fist!
Ми на всичкото отгоре сме и нагли в политиката си! Що пък да не си отворим двата затворени блока на АЕЦ-а в КозлодуйМи то тва остана! Те хората ни ги затвориха, че сме некадърни да ги управляваме и са страхотна опастност, те тва искат....
Само дето ЕС по - скоро ще ни изхвърли и без тва му живеем на гърба, вместо да ни позволи да си пуснем блоковете!
Пустиняциии!!! Имат си хубава ваканцийка до 14-ти.01. и сичко им е на 6... Те в Банско, Пампорово, Боровец си се греят пред камините, пък другите ше мръзнат! пълно безхаберие!
Тока като спрат и..... ше ни е много яко.... Навънка минус 20+ градуса.... вътре едвам ще е 10-тина по някакъв късмет...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
АЕЦ не се пуска с едно копче.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKKyntkP5oM[/youtube]
Grumpy old madman
Знам. Има минимум 1 месец подготовка, тествания на системите... Ама тва просто е невъзможно да стане!Първоначално написано от Canis_Dirus
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
C'est Bulgarie, n'est ce pas?![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Трябваше ли въобще да ги спират и да коментираме тоя въпрос?Първоначално написано от Canis_Dirus
;] При нас всичко е възможно, дори режим на тока в 21 век!Първоначално написано от AutumnTears
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Гасете PC-тата че и без ток ще останем...
Може би има предвид изнасянето на друго, не на газ, а на електроенергия бяхме, а и още смеПървоначално написано от Raybeez
![]()
Айде айде наща държава не остава по-назад..Първоначално написано от Sprite
С всеки ден се обеждавам все повече,че тук живеем се едно в средновековието..
Не са ли виновни руснацитеПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Аз разбрах,че те са спрели газоподаването към Украйна,а от там към нас?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Руснаците са го спрели щото Украйна не си плащат..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Аз до колкото знам Украйна пускаше на половин Европа, а сега на Украйна руснаците са им спрели газта и те си пестят останолото .. И в крайна сметка ние духаме супата ..![]()
Лудницата ще е с режима на тока .. айде наобратно .. хората напред вървят ние назаде ..Направо не ми се коментира .. бати и държавата бати и чудото ..
![]()
oui !Първоначално написано от AutumnTears
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
...
Не знам колко то вас знаят, но преди 1 ден в някой държавни учреждения е било спряно парното за да се пести. Ами как няма да сме на режим на тока. В Румъния, Франция построй четири АЕЦ-а.
там са повече хора => повече ток => 4 АЕЦ-а както казваш
Raise your fist!
ето малко интересна информацияяя
Димитров: Не може да се говори за енергийна криза
Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2009-01-07 09:20:40
Руското правителство предварително е информирало България, че може да има проблеми с доставката на газ през Украйна, защото страната не плаща, съобщи днес енергийният министър Петър Димитров.
Не е сериозно тези две модерни държави - Украйна и Русия, да нямат предсказуемост на поведението. На връх православната Коледа ни беше спряна газта, а би трябвало да бъдем предупредени, за да се подготвим, отбеляза Петър Димитров.
Такава драстична мярка не можеше да бъде предсказана. Това е ненормално за 21 век. Тук става въпрос за нещо, което засяга икономиките на половин Европа, посочи министър Димитров.
Не може да се говори за енергийна криза, тъй като електроенергетиката работи безпроблемно. България е изнасяла и ще продължава да изнася енергия. Ако има недостиг, тогава ще има спиране на износа, обясни той.
По думите му в Чирен има газ в резерв за повече от 6 месеца. Той не очаква да се стигне до режим на тока, защото има достатъчно електроенергия в национален мащаб, но е възможно електроподаването автоматично да изключи на някои места в страната, ако системата се претовари, допълни министърът. Затова той отново призова към пестеливост.
Източник: bTV
Още по темата:
Режим на тока - ако спре работата на всички топлофикации
Raise your fist!
Не, че Бг може да направи много.. тръбопроводите минават през Украйна, а като е спряна тяхната газ е нормално и ние да сме прецакани... То правителството мисли за свързване с Египет и разни други от юг![]()
The Spark
aham i az go gledah tova po novinite...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.