Хораа сега ни пуснаха във ваканция до Понеделник.Някой ученик явно се обадил на ХЕИ иии идваха да мерат температурите.В нашата стая беше най-топло и е 12 градуса....ужс!Миналите дни бягаха много класове и затова намалиха часовете,добре че решиха да ни пуснат.Много се радвам.А при вас как е?Във ваканция ли сте?![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ЕЕЕЕ !и аз искам ваканция..ми на нас ни казаха, че директора утре като се върнел щели да решат кво да правят..пък неска беше голям студ..парното само където беше леко топло иначе нищо не топли
![]()
![]()
дано и нас ни пуснат във ваканция..ее..не е честно
!
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
И АЗ ИСКАМ ВАКАНЦИЯ БАХТИ ПРИ НАС Е -5 ГРАДУСА ПРИ ВАС 12 А ВАС ПУСКАТ АЗ ДА ГИ Е*А ТЕЯ ПЕД**** И !!!
ваУ рокс
Grell
Да ве,деба не е честно...и що като при нас е 14 ?
Оооо знам,че е адски студ в даскало.То просто 12 градуса при нас е най-добрия вариан понеже наща класна е най-топла.Иначе в кабинета по музика е адски студ и никой не влиза там.И в някой други класове е по 5-6 градуса...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И ние може да не учим...ама не вярвам много...в стойте е студено освен в 2-3.И една от тях е мойта стая...около 20 градусаА може да не учим,защото от Русия са спряли притока на газ към Балканския полуостров (чух го по ТВ) и няа да има парно...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И в моето даскало е адски студ,уж парното работи ама![]()
И вече два дни под ред,си тръгваме,понеже е адския студ![]()
Дано има ваканция![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Поздравления. В нашето училище, пък е радиаторите са на 4.Очевидно няма да ни пускат във ваканция и слава Богу. Тъкмо започнах да свиквам, че съм на училище и да ми плеснат пак ваканция...
Не ми се мисли, че ще трябва да преодолея всичкия този стрес за да се адаптирам отново.
![]()
И ние го чухме това, но се оказа че сме на нафтаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
И ние вчера и днес мръзнем. В най топлата стая (ние обикаляме) има термометър и беше 10 градуса![]()
А дори и с 5 мин. не намалиха часовете.
![]()
![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
В нащо става. Не е кой знае колко топло, ама определено не е студено!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
И ние сме във ваканция до понеделник. А вчера в училище определено си беше доста мразовито, така че, това, че ни пуснаха, е едно от малкото смислени неща, които се случват в даскалото напоследък.
Малко уточнение: от Пазарджик съм
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
amazonkata90 и аз съм от Пазарджик. Днес уж ни пуснаха във ваканция, а сега разбрах че няма да има парно, но утре сме на училище. И аз вече не знам на кой да вярвами какво да правя. Никога нищо не се знае...
--------------------
Къде учиш? Защото аз съм от езиковата и даже днес звъняхме в канцеларията, откъдето ни казаха, че сме на училище чак в понеделник. Макар че, то в нашия град вече всичко може да се случи. Ама все пак ще е кофти тръпка, ако трябва да ходим утре...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
ми и аз съм от Езиковата. Нали наредба мина, реши се, че ще има вакнция. После г-жите казали, че утре сме на даскало.Първоначално написано от amazonkata90
--------------------
Да му *** майката в такъв случай!![]()
![]()
Сега, те и даскалите не са от най-информираните, защото нашата класна (няма да споменавам имена) каза, че днес се учи и следобед (аз съм втора смяна и въобще не съм стъпвала в даскало), а това не беше така. И все пак, лично говорих по телефона със секретарката (някъде около 12.30 беше) и тя каза, че трябва да дойдем чак в понеделник. В същото време, на повечето училища са казали, забележи, ДА ГЛЕДАТ НОВИНИТЕ?! Така че, аз утре на даскало няма да стъпя! Работа на класните ръководители е да ни се обадят ЛИЧНО и да ни кажат, чак когато разполагат със сигурна информация ( друг е въпросът, че няма да го направят).
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Дам... ама аз явно ще ходя, защото наще няма да ме оставят намира. Пък и като отида нали ще съм само аз от моя класЩе ме върнат
--------------------
Аз пък съм болна.Вчера бяхме на часове по 20 минути, щото нямало парно и ни викат : носете печки ;dd Днеска пък наводнение имало и до петък не сме на даскало![]()
Stay up all night with the stars *
http://www.minedu.government.bg/open...opodavane.html
днес при нас беше 11, а директорката показала на инспекторите някво момиче, дето било с голи рамене и казала "ето, не е студено".... утре ще видим кво ще стане...
мен кво ме интересува Русия и нейната газ... да се вземат в ръце, че ще си зема една дузина термометри и да почна да ги пъхам по разни задници и къде няма 18 градуса го пращам във ваканция, деа и говедата...
Ако си първа смяна, пиши като се върнеш, дали наистина има или няма даскало, за да решим с колежките дали ще удостоим любимите ни учители с присъствието си.Първоначално написано от dana_
А, и виж какво изрових:
http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=46212
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Значи тате ми в последния момент си смени мнението и ми забрани утре да ход на даскалоПървоначално написано от amazonkata90
Току що гледах новините по Телкабел и казаха че сме във ваканция. Лошото е че режат от заплатите на учителите.
Хора надявайте се газоподаването от Русия да започне отново, защото иначе сме умрели![]()
--------------------
аз сам от пЗ в МГ неска предпоследния час казаха че нема нафта и утре може да не учимама от некаде са изкопали мамицата им и ся пак на даскало
само дават празни надежди
![]()
Is there anyone else, who want to share with us tonight
О и парното в мойто даскало било комбинирано...и може и с нафта....Първоначално написано от vercheto
ама от къде пари за нея...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ние уш сме ваканция заради това , че Русия е спряла газта , но понеже не се знае кога отново ще има газ , най-вероятно ще ни накарат да учим без парноНаща ваканция е докато не ни се обадят и не ни кажат , че сме на училище , а това може да стане както след седмица , така и утре и е малко или много кофти за нас
Но все пак някаква ваканция съм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ние не сме във ваканция и сигурно няма и да сме..
П.С. От къде си?