Оф и ние нямахме парно ама стойм.Утре пак.ШИБАНЯЦИ.Учи ли се в такъв студ всички с якета и тъпите даскали викат "Ми то тей идва ли се на даскало"![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от Rofl4e
Аз ли?От Червен бряг съм близо е до Плевен,но и около нас повечето уч-ща са в дървена...Даже и някой съседни села![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Който е от Пазарджик ето му списък с училищата, които са в дървена ваканция до 12
http://pa-media.net/new/modules.php?...ticle&sid=8126
--------------------
И нас ни пуснаха в дървена ваканция преди няколко часа...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
не си само ти споксПървоначално написано от _LacrymoSa_
Non musique - non vie!
Ееееееее!!!Трябва и от нащо даскало да се обадим на ХЕИ!Днес едно момиче го предложи,но не мислех,че наистина ще стане нещо...На нас класната ни каза,че било възможно да ни пуснат от другата седмица,но нищо не се знаело.
Днес нашия клас се опитаха да съботират меренето с тернометри...Отворихме всички прозорци в стаята и вратата,за да спадне още повече температурата.Беше 12-13 градуса,но после се качи на 15-16...А пък от А клас взели един обикновен тернометър и го сложили в снега.Таман директорката казала,че ще ги пуска във ваканция,но после видяла отзад на тернометъра,че има сняг и се ядосала...
Оффи аз искам ваканция бе....
Обаче пък при нас си е много добре 20 градуса е в даскало - никаф проблем със студа нямаме
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
даа,днеска ни бяха намалени часовете,а в четвъртък и петък сме ваканцияяиначе в даскало не беше студено..
![]()
Така е, който ходи на училище, а не си седи вкъщи на топло като мен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега някои хем мръзнат в даскало, а други се оплакват, че не са във ваканция.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо ми е толкова смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
Баси, само при нас ли е жега и няма вероятност да ни пуснат ваканция![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Хех и ние сме във ваканция до понеделник ..![]()
И днеска ни бяха намалени часовете с 10 минути.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Утре и другиден не съм на даскало.
Днеска часовете бяха намелени с по десет минути и бях чак от четвъртия час + ,, че и последния ми беше свободен.
Иначе при нас в стаите е голям студ ... в едната стая е 12 градуса ,, а в една 8.. заслужавам си почивката
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
А защо ли си мисля че после на вас ще ви е гадно като учите и съботата![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
аз съм от Видин и тук всички си учим..![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Първоначално написано от Anf3tamin4o
тва мнение ми даде малко успокоение, като се има предвид, че ние си ходим на даскало, а отвсякъде ми се фукат, че са във ваканция
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз съм от Велико Търново... и при нас не се чува да излизаме във ваканция..макар че знам ли.. май-ще е хубаво за 1-2 дни да си починем.Не че сме се изморили толкова много. Ако има някой посещаващ от Търново да се обажда ако нещо се промени.
Я стига сте завиждали! Ако не се учи повече от 3 дни се заучава иначе не е проблем! И аз съм си на даскало...какво да се прави![]()
ТернометърПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
ТерМометър.
Абе вие сте много странни хора. Миналата година стачката - ааа, супер, няма да ходим на училище. Когато се спомена за отучване - леле, тия луди ли са, как така ще учим, те такова, те оновакова. Сега пък малко след края на ваканцията - айде пак. Ами като не искате да ходите, една бележка си взимате и готово. А, между другото, чух че до 2-3 дни всички училища ще ги разпуснат във ваканции.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ние сме във ваканция от утреИздържахме 2 дни на студа.
![]()