- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За Злобата и Приятелството
Здравейте искам да ви споделя нещо което ме мъчи вече няколко месеца..Значи от малка израснах с една приятелка която наричaх "най добрата ми приятелка" преди 3 години стана така че се скарахме и не си говорихме дълго време получи се така че нещо ме гризеше и я потърсих това лято и се сдобрихме.Мислех че се е променила и и споделях много неща обаче в последствие я усещам изпитва някаква злоба към мен дали зарад това че едно страхотно момче ме харесва(а тя преди мн врееме много го харесваше а той я отхвърли) постоянно говори лоши неща за него и т.н. постепенно осъзнавам че това не е онова момиче незнам..напоследък избягвам да говорим за момчета и даже се налага да крия смс-те си и обажданията тъй като тя след като ги прочете ги разказва на други и се подиграва!! пф а и я забелязвам как се налага не само на мен но и на другите кога да излизаме къде ще ходим и т.н но вече и свиквам и не и обръщам внимание офф знам че тя се промени много и знам че приятелството не съществува как? как да оцелея?незнам какво да правя и как да и покажа че не е правилно това което прави?!
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...