- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
+1Първоначално написано от LittleDirtySecret
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Да,мислила съм.Просто ми идва в повече и наистина е най лесно просто да избягаш от проблемите.Но пък това не е решение.А и не ми стиска
Мислила съм на няколко пъти по-сериозно, когато не съм намирала смисъл в нищо и съм се чувствала адски самотна, но винаги стигам до извода, че първо не ми стиска и второ има хора, които ме подкрепят и обичат, хора, на които мога да разчитам, макар и да не ме разбират...
Предполагам, че трябва просто да продължаваш да се бориш, дори когато ти е най-тежко![]()
work in progress.
Да, но съм прекалено страхлива първото, което е, а и не искам да страдат близките ми за мен, така чеее..
Да съм казала, че отказвам се?!
i can't kill myselfЖивея само защото като ме убие някой ще отиде в затвора ..
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
м не тва е мега тъпо и ко кат са самоубиеш![]()
![]()
![]()
мн ли ша се кефеиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от PurpleGirl
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Дааа .. Бях на 8 ..
Бях се изпокарала с нашитемного ме бяха нервирали и аз с сичкия си акъл ше се самоубивам
![]()
Такаам и си допрях ножа до коремчето , обааче тоо гадно боцкало ..
И в крайна сметка се отказах , по филмите направо умираха ... Останах разочарована от неуспешният ми опит
![]()
Лапиии
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
Мислила съм в някой моменти заради разни скандали вкъщи,но винаги съм си казвала че това не е решение.Човек се ражда за да се научи да живее и да се бори.Само господ решава кога да се родим и кога да умрем.
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Да мислела съм си ама никога не ми е стискало гхаха![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
не![]()
Разбира се,че не![]()
Самоубийството е за слаби хора,които не знаят как да се преборят с проблемите си и мислят,че като се самоубият ще е много по-добре
![]()
![]()
Да![]()
Но никога не бих го направила..
Дрън-дрън
Не.Дори не ми е минавало през ума.Имала съм страшно много трудни моменти ,но не съм го обмисляла надявам се и да не го обмислям за напред![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мисля, че не е тоооолкова страшно ако един човек в разгара на пубертета помисли за самоубийство. Нормално е
Да, имал съм такива мисли. Даже веднъж се "рязах" ама бяха само драскотини, не смеех да се клъцна![]()
![]()
![]()
Та както и да е, важното е, че всичко това е минало и сега съм много оптимистично, щастливо и лъчезарно момче![]()
Никога не съм мислил за подобно нещо![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN