- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мислили ли сте за самоубийство
За самоубийство не, но съм мислила кой как ще реагира ако умра![]()
много пъти. и затова как ще реагират хората, ако умра. и затова дали си струва. като света ми се види безмислен се чудя дали да не са самоубия на 30, след като си поживея малко![]()
да преди много мислех бях отчаян и депресиран сега вече не в никакъв случай
Да ! Но все не успявам ..
Да,доста пъти заради сложните проблеми в семейството и многото лоши неща които са ми се случили,веднъж бях на ръба,но се отказах,просто когато се замисли човек разбира,че няма смисъл от това като се самоубиеш какво ще стане,нищо всичко свършва и добро и лошо.По скоро ако някой ден реша да се самоубия първо ще си отмъстя на всеки който ми е опропастил живота малко или много,че да ме докара до самоубиство,все пак когато си решил да се самоубиеш няма какво да губиш.
Не, 'щото т'ва не е решение на проблемите.![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Да мислила съм, но никога сериозно.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да и всеки път размислям, защото се сещам, че има нещо, което да очаквам с нетърпение и не искам да изпусна! =w=
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чак за самоубийство не, ама понякога съм си мислела малко да си прережа венките..ама мъничко, ама после си казвам, че съм адски спрЕла и си се хиля![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не съм мислила защото ще го направя
а тези които мислят -не
Да, на Коледа беше първото ми успешно самоубийство. Можете да ме поздравите, вече от девет месеца съм мъртва!
Пф, все по Коледа.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Прекалено съм страхлива, че да си причиня болка. Иначе в трудни моменти съм искала, за да накажа един вид родителите си, които бяха толкова погълнати от проблемите помежду им, че въобще не мислеха аз как се чувствам и кво ми направиха на психиката!!!
Непрекъснато... тоя прозорец така ме изкушава![]()
Иначе не.. не съм мислила.. В смисъл.... батее 1 живот си имам ако и него пропилея кво става...![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
za samoobiistvo - ne ; za ne4ie drugo ubiistvo - da![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!
амии да![]()
Omg wtf !?!? НЕ никога не съм мислил за самоубийство !! Не съм мислил защото.. абе какъв е тоя въпрос в тийн форум ?![]()
Първоначално написано от Moderatorius
Да, защото така ще е по - лесно.
Сега, обаче избирам трудното.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Какви самоубийства бе хора ,колкото и големи проблеми да има човек ,винаги ще се намери друго решение.Самоубийството не е решение,то е бягство.А и как може да сложиш края на живота си ,като знаеш че друго начало няма да има ...Абсурдно е да се мисли за такова нещо !!!