Много рядко си харесвам някое момче наистина и винаги като стане това има някакъв проблем, който пречи. И този път не изключение...
Ходих на един купон и там се запознах с едно момче. На външен вид много ми хареса и после като започнахме да си говорим пак ми хареса. Доста говорихме, каза ми че си има приятелка от доста време(даже според мен прекалено много време), разменихме си телефоните и се целувахме. Тогава не ми пукаше особено, че си има приятелка, защото си мислех, че сигурно повече няма да го видя, ама не стана точно така. Човека ми се обади след 1-2 дена и ходихме на кафе и така започнахме да излизаме насам натам...отначало не ме бъркаше за приятелката му, все пак тя си е негов проблем, обаче започвам много да го харесвам и тя ми пречи. Проблема е, че не съм от типа хора, които ще се изправят пред човека и ще кажат или зарязваш кифлата или спираме да се виждаме..все пак си мисля, че ако иска да е с мене и без да поставям условия ще я остави. Обаче от друга страна те са заедно толкова време, а ние едва се познаваме едва ли ще остави питомното да гони дивото...и така не знам какво да правя дали да изчакам още време или направо още сега да спираме да се виждаме...друго интересно нещо е, че ние даже още не сме правили секс, което ми е малко странно, защото по принцип човек, който си има приятелка от доста време би излизал с друга заради секс(поне според мен), а както казах не сме правили секс и даже намек не ми е правил...и това ми е някаква загадка.
Защо въобще излиза с мене и каква крачка да предприема не искам да го притискам ама не искам и да си губя времето с него...