.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Преместване

Ами аз сега съм 9-ти клас и уча в частно даскало УЖАС МРАЗЯ ГО ...
    Искам да се преместя в обикновено СОУ ... И се чудех дали това е възможно?

защо питаш тука

като можеш да се фанеш и да отидеш при директорката или директора
    иии ващи сагласни ли са ?

аа и ако се местиш мети се след 1ви срок !

аааа да добава
    тай като аз се местих също иии като разбере директорката ще ти се умилква много

аа ако ти каже че не може или няма да ти даде кажи че тогава отиваш направо при МОН
    аа ако ти каже че неможе питай защо !

иии тай като мене ме въртяха 1 час ..

не бъди мекщушав/а а просто се прай на твърто решено чаве..

...

hodila sum .. i direktora mi vika 4e za dogodina 6te stane .. i za tova pitam dali e vuzmojno :S :S .. vse pak .. i nz dali izob6ty v nqkoe daskalo 6te me priemat :X

Голям фен
    Трябва да отидеш до директора и да говориш с него. Да се свъжеш с РИО в твоя град, директора ще говори с Регионалния Инспекторат и ще направят връзката. Та, ти отиваш в РИО и поддаваш молба в кое училище искаш да се преместиш. Ако молбата ти е достатъчно добре формулирана, (тя се изпраща до Министъра), работата ти е в кърпа вързана. Обикновено преместването става след първия срок,така че побързай. Говори своевременно с директора и евентуално със секретарките и действай. Вярвам,че е за твое добро,а процедурата как се извършва вече ти обясних. Успех.

Мерси мн

Цитирай Първоначално написано от sometime
    аа и ако се местиш мети се след 1ви срок !

Защо след първи? Щото лично аз разбрах, че ако се местиш след 1ви трябва да държиш изпити, а ако се преместиш още 1ви няма такива неща.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен
    Боже аз се преместих много по-лесно.. Преместих се в 9 клас в ново даскало, просто наще отидоха при директорката, говориха там кво правиха, тя поиска да ми види бележника (имах 6.00 ) и каза, че евентуално може да държа изпит по профилиращия предмет и ме приеха.

ама как сички се заместихте изведнъж... а имам и още 2-3 познати, които се местят сега...

еми наще все отлагат.. то е ясно ,че не искат да се местя е вече не ама май е късно

133 СОУ, дето съм и аз приема постоянно стига, в клас да не станат повече от 30 ученика, моя обаче е исключение щото е 35 ученика. Има паралелки с първи руски, първи английски и първи френски.

^ Кво рекламираш тва упаднало даскало, супер зле е
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Ти си супер зле, училището е супер.

Тва, че не си успяла да влезеш в елита, не го прави по-малко упаднало
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си