.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Въпрос за аборт

Защо всички казватч, че аборт се прави до 3 месец.. след като прочетох в един сайт даден от някой от форума и там пишеше следното :
    "Отравяне със сол /солева инжекция/
    - този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.

Цезарово сечение
    - прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват."
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Наличието на околоплодна течност ме навежда на мисълта, че това е вече медицински аборт и е правено амнио, с което е установен генетичен дефект или уродство с 3Д технология. Иначе прекъсване на нежеланата бременност е до 3 лунарен месец.
    А второто ми намирисва на криминален аборт!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

мерси
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Това е пълна идиотщина. Трябва първо да се мисли, после да се прави дете. Аз съм против абортите.

Скайп - dark_elf2

Това е просто брутално
    Кой нормален човек ще постъпи толкова НЕхуманно с детето си!!!
    А и коя нормална жена ще чака 4-5 месеца докато се накани да направи аборт?!

Град
    Дълбините на канала :D
    тръпки ме побиха...ужасс що за изверг би го напраил тва?!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    zakonniq abort e do 3tiq lunaren mesec.tova e nezakonen abort,koeto ti opisva6,a i ne sum 4uvala u nas da se prilaga podobno izdevatelstvo!Moje bi go pravqt v nqkoi arabski durjavi.a tova s cezarovoto-6to za idiot trqbva da si da vidi6 beb4eto si(bilo to i tolkova drebno i nedorazvito) i da go ustavi6 hladnokruvno da umre!

P.S.-koeto mi napomnq za edna moq priqtelka,ta neina poznata be6e bremenna,cqlata bremennost izkara mnogo tejko,no tq i pie6e i pu6e6e...ta rodi deteto v na4aloto na 7mi mesec,tejalo e 600gr,vednaga sa go slojili v kuvioz.Doktorite sa iskali da napravqt vsi4ko vuzmojno da spasqt bebeto,no tq,idiotkata kazala,4e ne iska da go vijda takova nedorazvito i kazala na doktorite da ne go spasqvat,kato sa go izkarali ot neq izob6to ne e iskala da go vidi.Vupreki zarukata i,doktorite slojili deteto v kuvioz i se pogrijili za nego,no 3 4asa po-kusno di6aneto mu sprqlo i detenceto umrqlo!I me e sram da kaja,4e poznavam tazi jena(makar i beglo),prosto.....takova jivotno za mene nqma!!!!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    тръпки ме побиха...ужасс що за изверг би го напраил тва?!
    Има

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от darla
    zakonniq abort e do 3tiq lunaren mesec.tova e nezakonen abort,koeto ti opisva6,a i ne sum 4uvala u nas da se prilaga podobno izdevatelstvo!Moje bi go pravqt v nqkoi arabski durjavi.a tova s cezarovoto-6to za idiot trqbva da si da vidi6 beb4eto si(bilo to i tolkova drebno i nedorazvito) i da go ustavi6 hladnokruvno da umre!

P.S.-koeto mi napomnq za edna moq priqtelka,ta neina poznata be6e bremenna,cqlata bremennost izkara mnogo tejko,no tq i pie6e i pu6e6e...ta rodi deteto v na4aloto na 7mi mesec,tejalo e 600gr,vednaga sa go slojili v kuvioz.Doktorite sa iskali da napravqt vsi4ko vuzmojno da spasqt bebeto,no tq,idiotkata kazala,4e ne iska da go vijda takova nedorazvito i kazala na doktorite da ne go spasqvat,kato sa go izkarali ot neq izob6to ne e iskala da go vidi.Vupreki zarukata i,doktorite slojili deteto v kuvioz i se pogrijili za nego,no 3 4asa po-kusno di6aneto mu sprqlo i detenceto umrqlo!I me e sram da kaja,4e poznavam tazi jena(makar i beglo),prosto.....takova jivotno za mene nqma!!!!
    Другия път като я видиш тая я пречукай и не викай бърза помощ ... Нека усети (поне малко),колко се е мъчило бебчето й

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ujas,prosto az bqh potresena ot tozi slu4ai s neq,napravo nqmah dumi,sega e bremenna v 5ti mesec,uj ve4e ne pie i se e krotnala,ama kato znam kakuv e izrod mi e jal za deteto...ako tova pone se rodi!

P.S.-a tova,mili4koto mi6le sigurno e use6talo,4e e do6lo nejelano na sveta,ta e po4inalo sled 3 4asa

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Това е просто брутално
    Кой нормален човек ще постъпи толкова НЕхуманно с детето си!!!
    А и коя нормална жена ще чака 4-5 месеца докато се накани да направи аборт?!
    Напълно съгласна съм със Зори.. :0

Мега фен Аватара на Biskfitka

Re: Въпрос за аборт

Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.

- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват."
    Ъъ тва е ужасно...кой ще причини това на детето си?! ужас....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Баси садизма.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

УЖАС,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

лелееее кой нормален би го направил,това абсолютно хладнокръвно убийство, и то на малко бебче

Супер фен Аватара на nymphadora
    нямам думи!спомних си,че даваха по новините за една "жена" дет беше родила в тоалетната и като казвам тоалетна,имам впредвид,че е раждала над самата яма и после детето е паднало в нея...секви уроди има на тоя свет!!!

Град
    Момини Цици
    отвратително....

ОТВРАТ!!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Варна
    Тея които извършват тези манипулации трябва да бъдат осъждани на смърт!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Кое е ужасното Нали било нормално...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    И кое е нормалното в това да убиеш детето си по толкова низостен начин....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    На мен ли го казваш.
    Сайтът е мой
    Кажи го на малките госпожички дето се друсат в дискотеките и после си свалят гащите пред всеки втори,който ги хване за шундата.
    С извинение,ама се ядосвам винаги по тоя повод

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    На мен ли го казваш.
    Сайтът е мой
    Кажи го на малките госпожички дето се друсат в дискотеките и после си свалят гащите пред всеки втори,който ги хване за шундата.
    то си е така а после пускат теми тука от сорта

Град
    Варна
    На мен ли го казваш.
    Сайтът е мой
    Извинявам се,че те ядосах,хем знам ,че на тая тема се палиш бързо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си