- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за аборт
Защо всички казватч, че аборт се прави до 3 месец.. след като прочетох в един сайт даден от някой от форума и там пишеше следното :
"Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.
Цезарово сечение
- прилага се при напреднала бременност след 5-ти месец. Отваря се корема, бебето се изважда живо и се оставя да умре или го убиват."
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Наличието на околоплодна течност ме навежда на мисълта, че това е вече медицински аборт и е правено амнио, с което е установен генетичен дефект или уродство с 3Д технология. Иначе прекъсване на нежеланата бременност е до 3 лунарен месец.
А второто ми намирисва на криминален аборт!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мерси![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
![]()
тръпки ме побиха...ужасс
що за изверг би го напраил тва?!
zakonniq abort e do 3tiq lunaren mesec.tova e nezakonen abort,koeto ti opisva6,a i ne sum 4uvala u nas da se prilaga podobno izdevatelstvo!Moje bi go pravqt v nqkoi arabski durjavi.a tova s cezarovoto-6to za idiot trqbva da si da vidi6 beb4eto si(bilo to i tolkova drebno i nedorazvito) i da go ustavi6 hladnokruvno da umre!
P.S.-koeto mi napomnq za edna moq priqtelka,ta neina poznata be6e bremenna,cqlata bremennost izkara mnogo tejko,no tq i pie6e i pu6e6e...ta rodi deteto v na4aloto na 7mi mesec,tejalo e 600gr,vednaga sa go slojili v kuvioz.Doktorite sa iskali da napravqt vsi4ko vuzmojno da spasqt bebeto,no tq,idiotkata kazala,4e ne iska da go vijda takova nedorazvito i kazala na doktorite da ne go spasqvat,kato sa go izkarali ot neq izob6to ne e iskala da go vidi.Vupreki zarukata i,doktorite slojili deteto v kuvioz i se pogrijili za nego,no 3 4asa po-kusno di6aneto mu sprqlo i detenceto umrqlo!I me e sram da kaja,4e poznavam tazi jena(makar i beglo),prosto.....takova jivotno za mene nqma!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ujas,prosto az bqh potresena ot tozi slu4ai s neq,napravo nqmah dumi,sega e bremenna v 5ti mesec,uj ve4e ne pie i se e krotnala,ama kato znam kakuv e izrod mi e jal za deteto...ako tova pone se rodi!
P.S.-a tova,mili4koto mi6le sigurno e use6talo,4e e do6lo nejelano na sveta,ta e po4inalo sled 3 4asa![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Напълно съгласна съм със Зори.. :0Първоначално написано от nejnaDROGA
Ъъ тва е ужасно...кой ще причини това на детето си?!Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
![]()
![]()
ужас....
Шофирай разумно - стигни жив!
Баси садизма.![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
УЖАС,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
лелееее кой нормален би го направил,това абсолютно хладнокръвно убийство, и то на малко бебче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи!спомних си,че даваха по новините за една "жена" дет беше родила в тоалетната и като казвам тоалетна,имам впредвид,че е раждала над самата яма и после детето е паднало в нея...секви уроди има на тоя свет!!!
ОТВРАТ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
Тея които извършват тези манипулации трябва да бъдат осъждани на смърт!!!
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И кое е нормалното в това да убиеш детето си по толкова низостен начин....Първоначално написано от sexita
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
На мен ли го казваш.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Сайтът е мой
Кажи го на малките госпожички дето се друсат в дискотеките и после си свалят гащите пред всеки втори,който ги хване за шундата.
С извинение,ама се ядосвам винаги по тоя повод
то си е такаПървоначално написано от sexita
а после пускат теми тука от сорта
Извинявам се,че те ядосах,хем знам ,че на тая тема се палиш бързо....Първоначално написано от sexita
![]()