.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Направено от любов

kakvo e nai golqmoto, hubavo, typo ili otkacheno neshto koeto ste pravili ot lubov kym nqkogo???

т.7
    krem4et0

Град
    Destanation unknown ((:
    А до сега не се е намерил човек , който ще ме накара да напрая нещо такова

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    А до сега не се е намерил човек , който ще ме накара да напрая нещо такова
    kasmetliika si ti... Az slqzoh ot samoleta za neq no mai ne go oceni...

Град
    Ямбол
    Избягах от нас ... временно. (до Бургас и обратно)
    Плана беше наще да не ме хванат, че ме няма, ама...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Моето попада в категория най-тъпо.. но не мисля да го споделям, срам ме е..

Ем правел съм много неща и хубави и тъпи... като ме ядосат наще са местя към ВН при приятели за няколко дена докат ми мине и т.н.... , а на бившото си гадже преди да се разделим бях направил един подарък ...."не ми са пише нататък, че само ми навяват хубави спомени"
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от "Joro123
    аз ко сам праил... едно голямо нищо.... ако се брои за жест 101 рози... не е малко се пак нали
    Романтик!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    В сърцата на хората.
    Аз съм правил едно дървено сърце на него бех графирал моието и неиното име ех тая лубов ех

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Не съм правила нещо, чак толкова лудо..
    Амм имам планове да направя.. като стане ше го напиша тук!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Еми, познавах от седмица, но реших че много го обичам, хванах си нощния влак за Пловдив и на другата сутрин бях при него.Наще все още не знаят.

Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Еми, познавах от седмица, но реших че много го обичам, хванах си нощния влак за Пловдив и на другата сутрин бях при него.Наще все още не знаят.

евалата како.. варна пловдив...
    e super kvo az puk takmo bqh na samoleta i ni vikat slagaite kolanite a az vikam trea da slqza sorry i tq vikam ama nemoje a az ne ne nalaga se i me pusnaha i zvanq na bashtami chakai me chovek idvam si s vas a toi zashto be i az vikam emi.. LUbov

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Моето попада в категория най-тъпо.. но не мисля да го споделям, срам ме е..
    И аз имам много такива неща, но ще ви кажа за последното, тъй като беше най на скоро..
    И все още не знам дали е оценено или не..
    Кака ми, която беше в Англия 2 години си дойде в България. СУПЕР МНОГО СЕ РАДВАХ, че ще видя. Събрахме се у тях, после ходихме на дискотека, всичко беше идеално. Глеех от щастие и радост и по едно време кво стана... зарязах кака ми в дискотеката, за да ида да се видя с моя любим..... сега хем ми е гадно заради нея, хем ми е готино, че се видях с него... не знам и аз.
    Поне хубавото беше, че тя не разбра за това.. защото разберее ли.. тогава жална ми майка..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

евалата како.. варна пловдив...
    e super kvo az puk takmo bqh na samoleta i ni vikat slagaite kolanite a az vikam trea da slqza sorry i tq vikam ama nemoje a az ne ne nalaga se i me pusnaha i zvanq na bashtami chakai me chovek idvam si s vas a toi zashto be i az vikam emi.. LUbov

и аз тфа казвам че се кефя на момичето , евала и на теб братле
    Още се чудя на това, което направих. Тогава въобще не мислих,но сега не бих го направила, почнах да мисля вече, преди не ми се отдаваше

Мега фен Аватара на SunSmile
    ммм може би не е кой знае какво, но знам, че го е оценил и го е направило ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ поне за един ден! На рождения му ден април месец му направих изненадващо събуждане по телефона, вкарах го в един филм и той се хвана, въпреки че после ми каза, че се е досетил. След събуждането ми се обади.. беше много щастлив, развълнуван.. не беше очаквал нещо такова да ми дойде в главата. разпитвах го какво са му казали, той как съм се сетила... Когато човек е влюбен му идват много луди неща в главата, особено ако има жажда за адреналин, щастие... не се срамувам от постъпката си, напротив гордея се, че в точни момент направих точното нещо и се получи прекрасно за Него! Сега съм в процес на обмисляне на другото лудо нещо, което да направя за рождения му ден
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В една юнска топла вечер пратих на един индивид, който ми беше слабост, обяснение в любов /SMS- завършваше с "и на пътеката в прахта изписвам думата 'Обичам' "/. До ден днешен се червя, като се сетя.... Със сегашния си акъл не бих го направила, ама тогава любов, наивност.....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    miiii....zapo4vam da izrejdam:
    1.zarqzah u4ili6te(posle go zavur6ih,de)
    2.zarqzah semeistvoto si
    3.premestih se v drug grad
    4.rodih na 18
    P.S-ot vsi4ko izbroeno sujalqvam samo,4e zarqzah Plovdiv,zaradi zadrustenata Montana....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много караници и спорове със семейството. Налагало ми се е да работя като луда, за да може да се приберем по-рано в Свищов(от вилата или село), за да се видим, много ограничения и постоянни разпити, които за жалост още си продължават.

Но той наистина направи огромен жест за нас-остана да учи в Свищов, въпреки че не го влече икономиката, и въпреки че беше приет нещо, което обожава.....

tan0
    МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 12:05 pm Заглавие:

e super kvo az puk takmo bqh na samoleta i ni vikat slagaite kolanite a az vikam trea da slqza sorry i tq vikam ama nemoje a az ne ne nalaga se i me pusnaha i zvanq na bashtami chakai me chovek idvam si s vas Very Happy Very Happy a toi zashto be i az vikam emi.. LUbov Very Happy

ллеле [ h ]
    ако това някой го направи за мен...ще го обичам вечно!

`Животът днес е за силните ~ !

Цитирай Първоначално написано от teeNageBarbie
    tan0
    МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 12:05 pm Заглавие:

e super kvo az puk takmo bqh na samoleta i ni vikat slagaite kolanite a az vikam trea da slqza sorry i tq vikam ama nemoje a az ne ne nalaga se i me pusnaha i zvanq na bashtami chakai me chovek idvam si s vas Very Happy Very Happy a toi zashto be i az vikam emi.. LUbov Very Happy

ллеле [ h ]
    ако това някой го направи за мен...ще го обичам вечно!
    emi radvam se ama ne vs mislqt kato teb, i kakto vijdam ne e mn oceneno no kakvo da se pravi, da priznavam zagubih dosta no si struvashe da vidq pogleda i kato i zvanna na vhodnata vrata

ей като някой филм ми звучи ... :P

`Животът днес е за силните ~ !

Eми не ми се е случвало.

Град
    Страната на Невъзможното
    darla ти от Монтана ли си сега ?! аз преди живях там, но я зарязах заради чужбина не, че се оплаквам

по темата:
    сегашния ми приятел е луд по екстремните преживявания и лятото на 2008 ме прекара през всичко от което ме беше шубе..
    като почнем от скок с бънджи от мост, от който не се виждаше къде е реката..а трябваше при скока да се топнем малко в нея..бях ужасена тогава
    след бънджито скок с парашут, татуирах се, пробих си пъпа, ходих на нудистки плаж и най-тъпото нещо - заживяхме заедно

все ои ни съм срещнала човек,който да ме подлуди толкова

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...веднъж се направих на идиотка,за да сменя подаръка му с друг(за Коледа беше),защото след като го купих разбрах,че въобще си няма на идея какво е и не му хареса(не съм му казвала,просто го разпитах)...След това,веднага на другия ден,сутринта,в най-големия студ отидох да го сменя...После след известно време му казах,но...колко е разбрал и оценил-не знам.

За друго не се сещам...

Град
    Дълбините на канала :D
    Ее и мойто е тъпо...то любовта е сляпа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си