- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много съм притеснен..
Значи малко ми е странен проблема ,но се опитайте да ме разберете.Попринцип харесвам момичета ,но май имам чуства към едно момче от моя клас.Немога да си го обясня ,но понякога когато е до мен даже се възбуждам..и като се прибера в къщи все още мисля за него и даже съм мастурбирал на снимката му.Незнам какво да правя...дали да не призная ,че го харесвам толкова...Благодаря ви!
Следващата стъпка е да го шпионираш докато пишка
еми ние сме пишкали заедно ,но не е това въпроса.Искам просто мнение дали трябва да му призная за чувствата си..или просто това е някакво моменто увлечение![]()
По- добре недей да му казваш нищо.
Не ми се вярва да останете приятели, ако разбере нещо такова (камо ли за чикиите на снимката му), а когато и другите разберат ще те спукат от ебавки, може би и от бой.
Малко ми прилича на ташак тая тема, ама вече сме свикнали.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
еми незнам , страх ме е от аналния секс и от неговата реакция когато му предложа.Може да му предложа свирка ,но съшо несъм правил досега и просто много ме е страх.Моля посъветвайте ме нещо..
Не пич...верно малко бие на ебавка темата..ама ако е верно нз кво да те посъветвам![]()
btw..Подаряям малък питбул...некой да иска![]()
Аха... ясно.
Батко пусни си WOW и не се прави на интересен.
--------------
mislq 4e si bi![]()
Да ти дам и на моята снимка да си биеш една а ?
еми ако си този от снимката под профила ти предпочитам да не ми даваш
За много умни ли се мислите като само си чешете крастата в чуждите теми? Независимо дали е ебавка темата или не-такива неща наистина има и хората са подтиснати от страха, че обществото ше ги отхвърли като прокажени.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Бе на живо и по гащи съм много як веПървоначално написано от icakis
даже ше ти дам да ми барнеш дупето
Недей да му казваш нищо...би трябвало да отмине..огледай се за момичета и спри да мислиш за него...и моля те не ставай гей...има ги вече много![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ти ли си автора не темата?Първоначално написано от ToniStoraro
--------------
Накарай го да пишкате пак заедно и му направи свирки......
майко.. мила.. ми аз съм чувала, че било нормално по време натая възраст да изпитваш чъвства към някой от същия пол.. не мога да повярвам.. нз.. чесно аз повярвах на тва което ти писа.. надявам се че не се ебеваш.. пък и да етака все тая. ма доста ме стресира това.. ами.. нз какво да ти кажа 100% не му казвай на човек нищо.. щото после някой друг разбере ли.. има те базикат с тва до живот нали знаеш има някой хора са разбрани, някой обичат да мачкат и да се подиграват на другите..един савет гледай си момичетат .. не му обръщай внимание на то я младеж
![]()
1.Мислих да ям-отказа ме
2.вече ми се придрайфа
3.аман от гейове
4.не казвай нищо на никого(освен на др. гей)
5.гръмни се и Mission Complete
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Не бе, бръкни му в гащите, изкарай му шаранчето и го лизни тактично и му кажи, че по принцип харесваш жени, но е много сладко тюленче, аууу КАУБОЙ !Първоначално написано от icakis