- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задължително ли е ?
Задължително ли е когато си на противозачатъчни момчето да свършва в теб?
Да, защото ако противозачатъчните земат та не сработят, да забременееш.... нямам думи, дано "90" в ника ти не е наборът ти...
или да постави началото й...
+1 и аз така мисляПървоначално написано от Il_cavaliere_del_male
Първоначално написано от nejnaDROGA
=D> \
/ Евалата
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Никъде не е казано че изрично трябва да е там. Има хора които ги е страх че хапчетата не дават 100% и затова не дават там. Ти сама си прецени
+69Първоначално написано от saroman
мхм..Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
да задължително е противозачатъчните всъщност са консервирани сперматозоиди педераси и когато момчето се изпразни в тебе сперматозоидите педераси отиват да изчукат хетеро сперматозоидите и така спермата става педалска и сперматозоидите не ги интересува яйцеклетката ти.Ама ако не свърши в тебе сперматозоидите взимат,че углопяват повлияни от теб самата и защото няма с кого да си говорят и отиват да изчукат яйцеклетката и ти забременяваш.
Абе момиче поротивозъчатачното не е 100% ефикасно тоест ако винаги свършват в тебе все някой сперматозоид може да се добере до яйцеклетката ти.
Йога и мъдрост
Ти да си чувала,че нищо не е на 100% сигурно!Вече ме отчайвате....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
Ако искаш да пробваш дали хапчето работи ... да,задължително е!
Баси тъпата мръвка!Първоначално написано от Sladkaaa90
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Ne e.. Bez Komentar !Първоначално написано от Sladkaaa90
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Извинете...Май съм влезнал във форума за бавно развиващи!![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
вие сте много странни ... момичето ако знаеше нямаше да пита и според мен не е много правилно отношението ви към нея .... може и без обиди ...
отговорът е не, даже не е препоръчително да го прави, ако ти го е казал приятеля това значи те подвежда яко.
ако си 90 набор моя съвет е да спреш противозачатъчните, да си използваш добрите стари презервативи
КОЙ ОЛИГОФРЕН НЕ ГО ЗНАЕ ТОВА?!Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
АЗ СЪМ МОМЧЕ И ГО ЗНАМ, А ТЯ Е МОМИЧЕ С 2 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМА ОТ МЕН...
и кво от тва ... ако някой човек на който държиш ти каже нещо не го ли приемаш в повечето случай за чиста монета?Първоначално написано от savoy