- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много съм ядосана
Zna4i edni ku4ki ot klasa mi sa psuvali men i nai dobrata mi fr ot klasa i poneje potursixme obqsnenie naizlqzoxa o6te 100ne6ta koito sa zloslovili i zlovarstvali . Taa dokato ne sum si bila v nas ednata tupa4ka e zvunnala na fr-kata mi i e nagovorila kup luji , koito az sum bila kazala s cel da ni skara. Azz mrazq takiva tupi bebe6ki filmi , no ne6tata se promenixa kato ednata ot idiotkite mi kaza 4e ako si potursim smetka ot neq za vsi4ki mrusotii koito ni e pravila , 6tqla da kaje na maika si i ba6ta si , 4e 6murkame v 4as po angiisli i te da zvunnat na roditelite ni .
Tva za 6murkaneto e istrina i to stana v 4asa ni po angiisli ezik . G-na ne ni kaza ni6to , makar 4e mai razbra kvo pravim . Taaa mnogo mi se iska da im eba maikite i na 2te kurvi , ama me e strax da ne stane taka 4e da razberat na6te , za6toto togava 6te stane stra6no . I vse pak mislq 4e nqma kak da se dokaje puk i dori da pitat g-na ni dali e vqrno , spore men toi nqma da potvurdi , nai - malkoto za6toto 6te si zagubi rabotata ako priznae, 4e u4enici se drusat v 4asa mu i toi ne e suob6til .
Mnogo se izku6avame s moita priqtelka utre da otidem na daskalo i da im razgonin familiikite na tiq 6ibani bokluci ama nz ...
Vie kvo bixte napravili na moe mqsto primerno ... ?
Aa o6te pove4e 4e celiq klas e na na6a strana , prosto za6toto i te znaqt 4e tiq ne sa stoka .
т.7
H.
phah
да им еба мамата на тез мърли..и на мене ми е писнало от такива филми,ама кво да се прави..изчакай ден-два и ще ти мине яда,споко![]()
Ако бях на твое място ли .. хм .. утре отивам и им разкатавам фамилите и на двете .. пък нека се обадят на ваще ти ще обясниш че блафират и да питат господина..Апък и не им се оставая на тия тъпи кучки да те заплашват ако утре пак каже нещо започваш с шамарките или викаш таифичката и ги прауите да си барат ушите
![]()
абе честно,много си злеПървоначално написано от Rofl4e
мислиш ли,че тя не може да викне хора..баси смешките ..вече биячки![]()
![]()
![]()
![]()
Da be az taka mislq kato vas ;] Utre trqbva da razberat drug put s koi i s kvo da se ebavat ;] S takiva boi da te uvajavatxax... ;]Vse pak leko mi pisna da mi se ka4vat na glavata
phah
човек не се нервиПървоначално написано от balon4eee
и мене щяха да ме бият едни момчета,зарад една кифла,ама се оправихве без такива бебешки глупости ^^
абе чесно ти си много злеПървоначално написано от NoCaption
както гледам в поста и тя НЕ ИСКА да и се качат на главата и да си я въртят на малкия пръст тия курвички..те ще се стреснат ако им ударят 2-3 шамара ест няма да ги пребиват.. !
Първоначално написано от balon4eee
Оффф пораснете бе мамка му!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тя е пораснала ама кифладжиките от неиния калс не са!Първоначално написано от kuklichka_bg
Em te tiq 2te sa nqkvi ujasni kifli , protivi na vsi4kiПървоначално написано от NoCaption
Prosto maikite 6te im ebem na tiq
I tva e .... 4estno kazano nai-malkoto mi se zanimava6e s takiva gluposti i da si douburkvam jivota s tiq li4nosti , ama tva ve4e na ni6to ne zaprili4a
Kato se vrut kudeto ne trqbva
![]()
kuklichka_bg - prava si bebe6ki sa i tova e nai-tupoto , ama prosto stavat takiva filmi![]()
phah
емии имам близка случка като твойта ама беше с едно момиче
иии цялата раота стана тай че я сбарах в женската тоалета ии само и казах
ако не престанеш да ми досаждаш са считай за изнасилена..
за мое щастие нямаше никой в тоалетната щото оня искаше да ме съди...
тай ме може и с тва да ги сплашиш
пак ако не реагират
фащат 2 ма циганина
даваш им по 20 - 30 лева ии работата оредена..
атъй викаш а ? 20-30 лева и твойта мутра някой ден моат да спукат , нали ?Абе хорица , къф бяс ва гони бе ? Какой тва насилие , кви са тея филми ? Ше извинявате .. вярно има си такиа кифли ... ама бива ли да стигаме до там ! Мислете някфи гадни раоти .. нещо дет ше ги затапи да мълчат .. намерете нещо гадно за тях .. ама насилие брат , не е шега ! И ше ви кажа що ! Щото ако аз бях на тяхно място и ми дойдат и ме пребият .. при положение , че знам , че съм заплашила някой и е лесно да се досетя , че ше прати някой да ме набие .............................. и ше намеря който е нужно , ама ше разгоня фамилията на поръчителя !
Тъй , една позната беше писала за някфи фукли ,че са К***И и сега е с мозъчно сътресение .. комоцио !
Всичкооо се връща на тоя свят !!![]()
Абе няма нужда от насилие..Тия щом са такива бебета остави ги да си вярват и хич да не ти пука..! След време ще се захванат с някой друг и ще ви оставят намира-теб и твоята приятелка.!Оправете си се само с фрката ти и сичко ще е чук :Д:Д![]()
![]()
![]()
FUCK OFF
Хах, тези момичета наистина са се държали детски и са постъпили много глупаво, но това си е техен проблем. Колкото и грубо да прозвучи в тази ситуация вие двете сте боклуците. Докато не спреш да правиш глупости ще изпадаш в такива ситуации.
Ти тъпа ли си? Ебаваш им майката, ваще няма да им повярват като кажат за друсанетоИ мен един боклук ме обади на наще, че пуша ама даже не ме и питаха дали е истина
![]()
+5344132114163416845613284561684512684518465864531 286458645128654312645123Първоначално написано от TheNewReligion