Отдавна не съм писала тук , защото нямах кой знае какви проблеми,но сега имам нужда да споделя с някой.
В средата на месец ноември се появи едно момче,не беше нищо сериозно просто прекарвах вечерите си с него в скайп.Допадна ми страшно много и така постепенно,постепенно започнах да изпитвам нещо към него.Естесвено той си намери приятелка ,но явно не беше добра партия и скъсаха и всяка вечер той ми се оплакваше на главата и ми обясняваше колко била двулична,претенциозна и т.н. В същото време аз се занимавах с едно друго момче тъй като ми беше писнало да седя и да чакам нещо да падне от небето.Той разбра за него и май леко му стана тъпо. Постоянно ми натякваше за него и пак т.н. Най-накрая започна ваканцията ... беше страхотно,изкарах я с родителите си и бях далеч далеч от тях двамата. И така до преди няколко дена ... пак започнах да си пиша с първия, но нещо се беше променило в мен ,бях по-студена, по-отдръпната докато той не ми разясни колко много съм му липсвала и т.н. Ако питате мен бяха пълни тъпизми,но няма значение и пак ми омекна сърчицето.. а бях си обещала да не му обръщам внимание И така пак продължавам всяка вечер с него, не мога да се откъсна за миг дори ...сядам в 15:30 и до 0:30 си пишем ,ако се наложи да изляза някъде той почва... плачещите човеченца и колко съм щяла да му липсвам. Споделих с една приятелка и тя ми каза че най-вероятно се чувства гузен тъй като знае какво изпитвам и по някакъв начин му е тъпо и за това прави всичко това и да наистина е права ...