.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Степер

Степер

Здравейте
    Искам да попитам има ли някой мини степер, който ползва у дома. Доволен ли е от него? При продължителни тренировки свалят ли се килограми или само се стягат дупето и краката? Натоварва ли се прасеца?
    Общо взето каквото се сетите, защото много искам да си взема, но се колебая все още
    Очаквам вашите отговори
    П.С. За фитнес нямам време, а за друг домашен фитнес уред- място.
    There's no justice,there's no peace,there's no freedom FUCK POLICE!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз имам стой и събира праха в ъгъла
    Просто по добре фитнес
    Не съм се качвала редовно за да ти кажа дали има ефект моя е от ония фън
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Една приятелка има, но ефекта не е моментален. Трениеа по 40мин всеки ден в продължение на 2 месеца. Ще цитирам Cosmo "Бавното и славно изкачване към перфектната фигура". Твоят какъв точно е?

Голям фен Аватара на akinom
    Добре дошла!
    От подобни уреди не се слабее, освен от колелото.
    Както споенаха в предишния пост - само събират прах в ъгъла. Трябват мн. , мн. тренировки на ден и не само по няколко мин.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

На мен ми е пределно ясно, че ефектът не е моментален и не става за по 10мин на ден. Трябва ми за отслабване и както казах нямам време за фитнес и място за друг уред. А степерът е малък и компактен, но ме притеснява това, че може да не сваля килца, а напротив да оформя мускули, които засега не са ми нужни.
    There's no justice,there's no peace,there's no freedom FUCK POLICE!!!

Аз също имам степер вече 2 месеца... Преди тренирах по час на ден, обаче сега правя по-малко но с по-голямо натоварване. Не знам за килограми-не обичам да се тегля. Но със самото стягане на мускулите ще свалиш излишни килограми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си