- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувство за вина
Добър вечер!Искам да споделя историята си,защото не мога да си намеря място,изпитвам необходимост просто да споделя,а няма с кого.Така преди няколко дни бях на купон,прекарах незабравима вечер,благодарение на един младеж,въпреки че знаех,че си има приятелка,аз продължих.Днес получих смс"Вече нямам приятелка,вината не е в теб,спокойно,просто прецених,че трябва да знаеш"...Изпитвам едно много нотропчиво чувство за вина,наистина много уважавам този човек,а едва ли ни го прецаках....Знам,че вената не е само моя и все пак....
Мамка му,мен ме оставят,заради друга-неприятно ми е,оставят друга заради мен-отново ми е гадно...What`s the fuck?
А сега накъде?
Допълнение към темата,след прочетените до сега мнения....
Такаа... добре... Реших,че ще ми бъде нещо повече от приятел,но как да покажа,че и моите намерения са именно такива?Едва ли най-подходящият начин е по телефона,но пък друг няма,защото в момента не е в моя град и чак накрая на месеца ще бъде
Освен да се гръмнеш...
Сериозно: еми поговорете на 4 очи и ще разбереш дали ти си вината.
Това е негово решение. Ако не сте били заедно същата вечер.....в смисъл по -интимно...не се притеснявай.
Ако са от скоро заедно....едва ли е проблем.Но ако са от години.....да кофти е. Постарай се да не ти се случва повече......
Първоначално написано от ™G-Baby™
Смятам,че трябва да се оговорите и да си поприказвате искрено и лично. :P![]()
Е, след като той си е преценил че трябва/може да остави приятелката си заради теб, значи толкова я и цени... Помисли си - какво си ти за него и какво е тя щом така си прекратява отношенията.
А има и друг вариант - може да не те харесва (въпреки че тогава защо ще те уведомява със СМС), но след преживяването ви да е преценил че с приятелката му нещата не вървят.. все пак я е резнал и то след забивка на купон. Може би нещо в нея липсва, не му е давала нещо което иска (говоря за емоции, усещания.. може твоята компания да му е предпочитана и класи над нейната.. знае ли човек)
Всичко се връща, да знаеш. Може би е "компенсация" на съдбата сега да зарязват заради теб, за сметка на тва че ти си била зарязана заради друга.
Изясни си какви са намеренията му към теб и така ще си отговориш на въпросите. И няма смисъл да изпитваш вина.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен вината не е в теб и няма никакъв смисъл да се тревожиш. Щом това момче е решило да е с теб на купона и определено е забравило приятелката си няма смисъл да изпитваш чувство на вина!Може би наистина трябва да си поговорите..! Не знам, но вината не е в теб !
FUCK OFF
аз пък мисля че той е решил да ти каже че са скасали,за да може да продължи с тебедин вид те усведомява че вече е свободен,за да бъде с теб
![]()
Ти харесваш ли го? Искаш ли да сте заедно?
Може би малко...Но държа на нега като човек и не бих желала да го разочаровам,ако тръгнем...Първоначално написано от NightFairy
Негово решение, но това, че ти казва, че нямаш вина не е много вярно. Ако са се обичали той няма да тръгне да се задява с друго момиче. (пък и е възможно просто вече да е чувствал, че не иска да е с нея и точно тогава си се появила ти)
Защо не поговориш с него? Може би той има намерения към теб.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
shtom togawa toi si e prekaral dobre s teb zna4i ne mu e pukalo 4ak tolkowa za priqtelkata mu.. inache shteshe da stoi nastrani ot teb.. qvno sa imali probelmi i zaradi towa sa se razdelili.. nemoje da mislish 4e pri4inata si ti.. ako go hareswash kakwo 4akash.. towa 4e toi e smetnal za neobhodimo da ti kaje zna4i 4e te hareswa i iska neshto da se polu4i mejdu vas..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Че ти какво си виновна , че той не е обичал приятелката си ?![]()
Гледай...притеснява ме това,че може да и момент на желание просто...Вярно е,че нещата м/у него и приятелката му не вървяха много гладко,но мисля,че я обичаше....Не знам,обаче какво роля играе смс-а,който ми прати....Дали да се почувствам виновна,въпреки че момчето също държи на мен и не би ме накарало да се чувствам недобре,или пък е било някакъв намек?!Връзката им беше 8 месеца....Момчето е на 22...Първоначално написано от Ou7taControL
Ей определено не си виновна. Не мислиш ли, че щом са били заедно от 8 месеца и той я е обичал, щеше да и изневери и после да я зареже?! Може да излезете и да разбереш дали има чувства към теб и дали иска нещо повече. А за това, че не е с нея, не трябва изобщо да се чувстваш виновна, все пак си е негово решение.![]()
I know I should stop believing ... !
Няма защо да се чувстваш виновнаМомчето само е решило какво да прави, просто ти си била решаващата му крачка, не знаеш как са им били до ся отношенията така че спокич
Fuck you You fucking Fuckers
Е,как ще си виновна бе?![]()
Сега имаш шансове,пък и той ти е подказал вече...нямаш време за губене!
![]()