- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност??
На него му имам ..Първоначално написано от PreciousDiamond
Аа овцата кво да я права?!
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ми нали е овца, кво те притеснява ?! Грозна ли е ?Първоначално написано от LadyRoshawka
![]()
Абе добре, че още до пращане на снимки не са стигнали!!Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Спокойно във виртуалната любов не може да се прави секс.Надявам се разбра какво имам в предвид![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
чак ти праща и хронологията... в такъв случай не мисля, че трябва да се притесняваш...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
не мисля че имаш повод за притеснения.. в крайна сметка това е само чат.. пък даденото момиче може дори да не е от същият град.. :P
И да ревнуваш , и да не ревнуваш - гаджето ти, ако си те обича, нещата ще си останат наистина до чат
Ако ти е доказал, че те обича, че държи на теб и че наистина влага чувства във връзката ви и не си запълва просто времето с теб - няма смисъл да ревнуваш, не може да контактува само с момичета все пак![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Казал ти е, праща ти хрон.... Момиче, няма въобще за какво да се притесняваш! Напълно честен е с теб. А и ако му влезеш в скайп и я разкараш предполагам, че ще се скарате с него, защото ще му стане много неприятно от постъпката ти, то един вид така му казваш, че нямаш никаква вяра в него (а по думите ти не е така и му вярваш достатъчно много), така че ... СПОКО!
П.П. От време на време, ако си е оставил скайпа включен и ти седнеш на компа и тя го потърси, можеш да си позволиш едно любезно "Здр, аз съм приятелката му, .... го няма." ...Но недей повече
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ami az sum super revniva....i spored men trqbva...no tva e moe mnenie...nikoi ne znae kak vsu6tnost sedqt ne6tata m/u vas i do kolko si vqrvate i do kolko se obichate....namesi li se treti 4ovek....e super kofti...ako sa frs ot mnogo vreme da....no da sa se zapoznali....novite poznati spored men sa nai-opasni...purvoe priqtelstvoto a to e nai-opasno,6toto e samo edna kra4kata do liubovta!pazi si gurba!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Попринцип малко ревност никога не е излишна, но в твоя случай все пак мисля, че няма от какво да се приятесняваш.Особено след като ти казва. (:
Stay up all night with the stars *
Виж , иска ми се да ти кажа да не се тревожиш , да му имаш доверие , но това е до него , а като видиш как някоя курветина , се навърта около твоетоЩе ти кажа какво стана с мен . Запознах се с приятеля си в чата и нали вече след като тръгнахме всички знаеха , абсолютно всички . И изведнъж някакво момиче почна да си пише с него , но само като приятели , било им забавно заедно . Това става пред мен и аз нищо не направих , реших , а да много важно , още повече тя е в Испания , няма какво да направи . Тя си имаше приятел също в чата , пак се чуствах спокойна , че тя си е с него . Докато един ден не се разнесло слух от нея , че тя ходи с приятеля ми . Той разбра преди мен и веднага ми каза и се изяснихме (впоследствие и тя си призна , че е било само за да ни скара) , но тогава , ако той не ми беше казал и аз бях разбрала за това , сега най-вероятно нямаше да съм с него . Лично мое мнение пази си приятеля , никога не можеш да знаеш каква е оная другата . Но не му влизай в скайпа , ако разбере ще се почувства сякаш му нямаш доверие , а това е гадно .
Като прочетох в началото темата набързо 1вата мисъл ми беше , че ти казва за да ревнуваш .. но щом има хронология ми е чудни щом не му влизаш в компа ами му знаеш паролата как ти излиза хронология ? Не съм и аз запозната много с техника ама лично на мен не ми излиза хронология когато влизам от друг комп .........
а по въпроса ... всичко зависи от чувствата му .... ако си те обича всичко ще е само чат , а тя ще си остане с надеждите![]()
Оправихме се.![]()
[00:10:28] BearSkin каза: nema za kakwo da te e strah
[00:10:31] BearSkin каза: i da se pritesnqwash
[00:10:35] BearSkin каза: samo twoi sam si
[00:10:39] BearSkin каза: winagi sam bil
[00:10:41] BearSkin каза: i winagi she buda
[00:10:44] BearSkin каза:![]()
![]()
![]()