- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
хаха 2ма спортисти и 1 бивш такъв.. супер ; )
трябва да се спортува каквото падне, така или иначе даже ходенето е спорт до някаква степен : )
каквото не си опитал, такова не ти харесва : D
новите неща са хубаво нещо![]()
Freerun и баскетако ви треа фриирън клип ще ви дам пишете ЛС
от 3 години се эанимавам с фитнес р също така тренирам плуване и съм Воден Спасител
Кик Бокс.
Този който не пада, не се изправя.
Тренирал съм баскет, плуване последните година и половина съм на карате![]()
Също и на фитнес ходя, ама не много редовно... Смисъл ходяняколко месеца и после спирам заради даскало, ваканция, почивка...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Тренирам със собствено тегло.
Плувците, какви са ви времената на 50 и 100 метра?
Поздрави
преди тренирах усилено класи4ески, модерен и джаз балет. също така синхронно плуване и фитнес. в момента работя като фрии денсърка в дискотека и това ми е повече от достстъчно. но обмислям пак да почна класика. без нея се чувствам по-убездвижена.![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
1n5ub0rd1na73, Прочети ми постиженията досега в специалната тема
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=221755
Креватно Джудо и Гребане с лъжица![]()
Тренирала съм спортни танци, после тренирах народни, ходила съм на фитнес (но не ми е по сърце), сега съм баскет. В скоро време се очаква да започна и танци, но не е сигурно от кой вид, макар, че най-много си обичам спортните.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Лятото уиндсърф
Зимата плуване, спортни танци и щом мога ски
Айкидо![]()
ToniStoraro, това не отговаря на въпроса ми. Все пак, Евала!
Колоездене.
Киокушин![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
за 1n5ub0rd1na73 на 50 метра най-доброто ми време 28,сега го плувам 30 все пак е зима и е студено ,а за стотака лятото 1 мин и 8 и сега 1 мин и 18
Браво, това си е много добро. И аз толкова го плувам 50 метра - 29-30, само че това ми е скоростта на тренировка. На състезание ми е към 27-28, кроула, делфина ми е и той горе долу толкова (малко повече) бруста ми е доста добър и гърба също. Но иначе тези времена са си доста добри.Първоначално написано от thorpe