- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
преди тренирах баскетбол,сега ще тренирам плуване и сиг. снукър
и аз тренирах [; и ся кам септември октомври пак..Първоначално написано от niku
тренирам баскетбол от близо 2 години (с почивка 3-4 месеца през миналата есен)....сега мисля да почвам ММА и да тренирам 2 спорта...но както съм 8ми клас не знам как ще имам време за всичко![]()
От малък тренирам футбол , за съжаление съм в малък град и нямам възможност да тренирам сериозно и затова и се разпаднаха тренировките ни , но иначе всеки ден , минимум по 2 часа играя футбол![]()
Amunt Valencia , Amunt David Villa !
навремето тренирах лека атлетика за около година,а сега нищо не тренирам,но смятам скоро да се запиша на волейбол![]()
Лека атлетика
![]()
![]()
мисля пак да записвам бокс не съм тренирал от зимата ама просто трая пак да почна да тренирам нещо
това за който го мързи ,да бе
Аз тренирам спортни танци. Мога само да ви кажа, че е невероятно![]()
Иска ми се сега от есента да се запиша на плуване,но ще проверя какви са условията.
Иначе тези, които тренирате спортни танци - кой състезателен клас сте?![]()
Ами занимавал съм се с доста работи-народни танци,таебо,баскетбол и кво ли още не,ама това беше предимно,за да отслабна.Сега се занимавам единствено с Шоринжи Кемпо(вид японско бойно изкуство)![]()
Ми ся тенис на корт.Иначе съм тренирала плуване,баскет и кик бокс. :P
I love изсулени!
moderen balet i otvreme na vreme voleibol
Преди ходих на лека атлетика,а сега тренирам баскетбол![]()
![]()
Еми аз лично не тренирам конкретен спорт просто гледам така да се каже да се движа тичам играя футбол,баскетбол карам колело разхождам се с кучето абе опитвам се да водя здравословен начин на живот![]()
Support your local club!!!
футбол бягане футбол бягане футбол бягане и пак футбол и пак бягане![]()
Аз тренирам катерене от 4 години. Волейбол много ми се иска да играя по-сериозно, но в моя град няма къде, за това играя само в час, ако се съберем някъде, на модули ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Конкретно бодибилдинг.А иначе планински байк,футбол играя,
Конкретно тренирал съм Да Да О и малко футбол
Толко си го и тренирал, щом не му знаеш името дажеПървоначално написано от remix1912
![]()
Але просто бях много малак когато се занимавах с него.Не мога да го помна точно как беше но това е ориентировъчноПървоначално написано от ZipFail