.
Отговор в тема
Страница 15 от 18 ПървиПърви ... 51112131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 443

Главно джудо и фитнес. След като имам основата на джудото се пускам и на състезания по самбо, борба и джу-джицу, като за тях тренирам 2-3 седмици преди самото състезание, а иначе през останалото време главното си е джудото, както и фитнеса.

По-скоро практикувам. Баскетбол и футбол. Като се постопли мисля да започвам и джогинга.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от InF3c7IoN
    Креватно Джудо и Гребане с лъжица
    Ме Тоо

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Цитирай Първоначално написано от Li0nesS
    Главно джудо и фитнес. След като имам основата на джудото се пускам и на състезания по самбо, борба и джу-джицу, като за тях тренирам 2-3 седмици преди самото състезание, а иначе през останалото време главното си е джудото, както и фитнеса.
    Как ти се получава с джу-джицу-то при положение, че при него 70% са удари с крака и ръце?

Фитнес и бойни искуства.

сега малко ги оставих бойните искуства,но тука до месец ги почвам отново по сериозно

Цитирай Първоначално написано от smeshnik

Как ти се получава с джу-джицу-то при положение, че при него 70% са удари с крака и ръце?
    Как така как ми се получава? Нали знаеш, че джу-джицу-то е карате и джудо в едно. Тренираме карате преди състезанията по джу-джицу, като аз лично ползвам главно маваши гери, мае гери, уракен, хайто...и комбинации. И ни се получава доста добре, след като резултатите са на лице - за тази година съм републиканска и балканска шампионка, както и участник на световното.

П.п Между другото на световното тази година, по моите наблюдения преуспяваха повече джудистите, за разлика от каратистите (което е нормално). Така беше и на републиканското и балканиадата, а и резултатите и самото оформление на националния отбор беше показателно, че джудистите бяхме повече.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=444166

Футбол / СЛАВИЯ /

тренирал съм и БОКС ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Li0nesS
    xах познато..и аз съм така само че с таекуондо втф и се пускам на кунг фу,таекуондо итф и сичко деее се ритат у тиквата
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Цитирай Първоначално написано от BeCool92

xах познато..и аз съм така само че с таекуондо втф и се пускам на кунг фу,таекуондо итф и сичко деее се ритат у тиквата
    А така, ти поне ме разбираш. Да живее спорта! =D> =D>

Град
    Warna
    гимнастика
    Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!

в момента нищо,но искам да ходя на плуване и баскетбол

Сега,през зимата съм на фитнес често,по принцип през лятото съм на тенис на корт и колоездене почти целия ден

Кикбокс и Бойно Самбо. Сега мисля да пощъкам по фитнеси да кача малко килограми.

ФЕХТОВКА мн як спорт :P от начало си викам офф ебати тъпото и са съм 11 в бг а тренирам отт 4 месеца

Джу-джуцу (не не съм сбъркал , не е джу-джицу),вече 7 години.

Цитирай Първоначално написано от anow
    Джу-джуцу (не не съм сбъркал , не е джу-джицу),вече 7 години.
    Чудно ми е защо от медала ми на републиканското (2009) пише ju jutso, а на медала ми от балканиадата(2009) ju jitsu... а на визитата ми от световното (2009) също е ju jitsu

Като малка тренирах гимнастика. Сега тренирам креватна гимнастика

Бокс + плуване
    от скоро , но сериозно и ставам машинка

Град
    Varna
    Шинкиокушинкай карате и фитнес. Скоро мисля да почвам и волейбол.

Само фитнес

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Борба.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    По принцип съм спортен тип, доста спортове мога да играя качествено, не ме бива в бойните спортове. Тренирал съм футбол няколко месеца, минах и през баскетбола - 4 години, сега съм на вълна волейбол

Град
    Екатеринбург, Русия
    Тренирам професионално самбо, съветниктъ на баща ми преди е бил армейски инструктор по славяно-горицка борба ни обучава с един приятел да се бием в стил "тотален бой" по пята. Този спорт е разпротранен само на територията на страните от бившия СССР попринцип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си