- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
Parkour,Freerun
Главно джудо и фитнес. След като имам основата на джудото се пускам и на състезания по самбо, борба и джу-джицу, като за тях тренирам 2-3 седмици преди самото състезание, а иначе през останалото време главното си е джудото, както и фитнеса.![]()
По-скоро практикувам. Баскетбол и футбол. Като се постопли мисля да започвам и джогинга.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Как ти се получава с джу-джицу-то при положение, че при него 70% са удари с крака и ръце?Първоначално написано от Li0nesS
Фитнес и бойни искуства.
сега малко ги оставих бойните искуства,но тука до месец ги почвам отново по сериозно![]()
Как така как ми се получава? Нали знаеш, че джу-джицу-то е карате и джудо в едно. Тренираме карате преди състезанията по джу-джицу, като аз лично ползвам главно маваши гери, мае гери, уракен, хайто...и комбинации. И ни се получава доста добре, след като резултатите са на лице - за тази година съм републиканска и балканска шампионка, както и участник на световното.Първоначално написано от smeshnik
П.п Между другото на световното тази година, по моите наблюдения преуспяваха повече джудистите, за разлика от каратистите (което е нормално). Така беше и на републиканското и балканиадата, а и резултатите и самото оформление на националния отбор беше показателно, че джудистите бяхме повече.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=444166![]()
xах познато..и аз съм така само че с таекуондо втф и се пускам на кунг фу,таекуондо итф и сичко деее се ритат у тикватаПървоначално написано от Li0nesS
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
А така, ти поне ме разбираш. Да живее спорта!Първоначално написано от BeCool92
![]()
![]()
=D> =D>
![]()
гимнастика![]()
Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!
в момента нищо,но искам да ходя на плуване и баскетбол
Сега,през зимата съм на фитнес често,по принцип през лятото съм на тенис на корт и колоездене почти целия ден![]()
Кикбокс и Бойно Самбо. Сега мисля да пощъкам по фитнеси да кача малко килограми.![]()
![]()
ФЕХТОВКА
![]()
мн як спорт :P от начало си викам офф ебати тъпото и са съм 11 в бг
а тренирам отт 4 месеца
Чудно ми е защо от медала ми на републиканското (2009) пише ju jutso, а на медала ми от балканиадата(2009) ju jitsu... а на визитата ми от световното (2009) също е ju jitsuПървоначално написано от anow
![]()
![]()
Бокс + плуване
от скоро , но сериозно и ставам машинка![]()
Шинкиокушинкай карате и фитнес.![]()
![]()
Скоро мисля да почвам и волейбол.
![]()
Само фитнес![]()
По принцип съм спортен тип, доста спортове мога да играя качествено, не ме бива в бойните спортове. Тренирал съм футбол няколко месеца, минах и през баскетбола - 4 години, сега съм на вълна волейбол![]()
Тренирам професионално самбо, съветниктъ на баща ми преди е бил армейски инструктор по славяно-горицка борба ни обучава с един приятел да се бием в стил "тотален бой" по пята. Този спорт е разпротранен само на територията на страните от бившия СССР попринцип.