- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
Ходя на фитнес/аеробика, бягам, играя баскетбол 2 пъти в седмицата.![]()
И аз така, но след няколко месеца подновявам тренировки по футболПървоначално написано от demoto
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ех че изтървах днеска!Утре обаче почвам бягание + коремни преси(аз си ги правя и без това)+ лицеви опори.Трябва да влизъм във форма за лятото
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Какво ли не съм тренирал-футбол,плуване,баскетбол.С га съм се спрял на бейзбола и мисля че това е моя спорт![]()
тренирала съм лека атлетика,баскетбол и сега съм се спряла на волейбол и мисля,че това ще е спорта,а иначе от 8год си ходя на народни танци![]()
Предполагам малко от вас знаят за спортната гимнастика ... умиращ спорт в България ... поне аз така съм забелязъл ./Ако нз какво е гимнастиката ... Йордан Йовчев![]()
![]()
Ох обожавам този спорт! Йордан Йовчев е герой но предпочитам да гледам жените- Ana Porgras, Yang Yilin и Nastia Liukin са ми любимите в момента.Първоначално написано от snoozefest
Иначе тренирам спортни танци от 7 годишна и тенис на корт през лятото. Фигурното пързаляне също ми харесва но не го мога много добре... (е не го мога въобще де!)![]()
тренирах хандбал и волейбол , сега баскетбол
искам да карам сноуборд мамка мууууу искааам![]()
(#) ...thats a cookie...
Kyokushinkai [Karate]
фитнес и бягане
ако фитнесът е спорт![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Темата е "Какъв спорт тренирате" а не какво сте тренирали
кик бокс
Моето не е точно спорт ама се занимавам с балет (професионално и сериозно) ,но не кактоповечето си мислят ,че балерините само се чекнат там.Не е лесна нито физическата нито психичестака страна на заниманието,защото независимо дали днес не си добре или нещо ти има в залата това другите не ги интересува ,ти си там за да играеш и играеш,ако не искаш парцалките и навън.Натоварването е огромно да го сравним с фирнес или футбол,но не сравнението е важно, а труда които полагат хорат в тази сфера![]()
Бойни изкуства Ичи-Геки и Айкидо
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
какво е Ичи-Геки?Първоначално написано от ChessLAB
а Айкидо?![]()
само не ми казвай бойни изкуства това го видях,имам в предвид какво представляват?
Айкидо е японско бойно изкуство с дълбока философия,което се стреми към избягване на конфликта.Айкидистите не атакуват,те чакат другия да удари и използват неговата сила и тежест срещу него,прилагайки ключ/поваляне и т.н.
А ичи-геки е клуб по Киокушин Карате във Варна,не знам да има друго значение
ичи-геки е поваляне на противника с един удар философията му е да се раздаваш до последно и максимално много (((=Първоначално написано от someonerandom
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
аха,стана ми ясноПървоначално написано от ChessLAB
благодаря и на двама ви
![]()
И като се раздадеш до последно си вече раздаден ли? Звучи като обратно на да си пазиш енергията, принцип в природата и може би в ай ки до също. Минимални необходими усилия.Първоначално написано от ChessLAB
Или имаш предвид да концентрираш всичките си способности в един миг?
Колкото и да е странно, не намирам двете неща за несъвместими, ама малко разяснения няма да са излишни.
.......
Занимавал съм се с баскетбол, айкидо също преди време, фехтовка и стрелба с лък. Ама в момента само баскетболът ми е навик и за съжаление не толкова редовен, колкото ми се иска.
пък!
волейбол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mimi
Kick box and Football![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
тренирах волейбол ама го спрях и са ходя на фитнес![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991