- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
аз съм трикстър [freeruner] \/
FuCk th3 deamoN
Бокс, кик-бокс и картиг.
Лека атлетика![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Хандбал![]()
I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG
Играя тенис на маса ,скоро започвам и пих - хоп танци =)
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Много време - художествена гимнастика, после преминах през бойни изкуства, в момента за съжаление нищо, не ми остава време.
Demain, des l'aube, a l'heure ou blanchit la campagne, je partirai. Vois-tu je sais que tu m'attends, j'irai par la foret, j'irai par la montagne, je ne puis demeurrer loin de toi plus longtemps.
В момента предимно си тренирам купончетата и дискотеките(нещо ме е налегнал мързела май),но преди съм тренирала доста неща
-баскетбол
-волейбол
-езда (ноо не професионално,защото базата беше на около 40 км. от града ми и имах възможност да ходя по веднъж на седмица,а и в последствие собствениците решиха да се откажат от базата и я закриха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
-плуване,но след две адски неприятни и опасни случкипреди години така се наплаших,че вече имам страх от дълбока вода и дори не мога да плувам
(да не говорим,че едва това лято се престраших да вляза в морето на дълбочина от 1,30м.
)
-фитнес - 2 години редовно,но след втория инцидент от по-горе ми беше забранено да стъпвам във фитнес 3 месеца и от тогава започнах да ходя по-рядко (сега само във фитнеса в даскало си тренирам,когато имаме физическо)
-лека атлетика
-колоездене
Миии май само това съм тренирала![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Баскет и смятам да почвам и Плуване скоро време![]()
Box i fitnes :PPP
....
аэ карам скейборд![]()
![]()
golqma sum shmatka
сноуборд
Плуване, картинг, волейбол, баскетбол, МПО "Млад огнеборец"
Степ-аеробика![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
v momenta nishto ama she si se vrushtam kum pluvaneto
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
i az sum taka na sustezaniq prava po 27-28 min god imashe edno napraih 26 neznam ot kude mi beshe doshul toq powerПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ем преди тренирах плуване, са пак мисля да почвам, а и карам скейт от г/д 2 години ако се брои за спорт![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !