- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт тренирате?
аз ходя на фитнес от няколко месеца
Ами клуба не носи приходи да се издържа и в момента изцяло съществува на добрата воля на Сашо Дончев да плаща за него.Първоначално написано от nikolaovergas25
евала само баскет и аз тва тренирамПървоначално написано от nikolaovergas25
![]()
Предполагам ще кажете е всички тренирате футбол ем.. и аз тренирам футбол , защото е един красив спорт за мени може да се научи много .. не съм добър но го играя от сърце защото това ми хареса и това правя
така че правете това което и на вас ви харесва
![]()
аз тренирам волейбол вече 2 години и ми е много яко![]()
![]()
ам да видим тренирах баскет футбол колоездене и сега пак ще се записвам да тренирам футбол в добружаи ми е мн гот и по баскет се бях зарибил бая ама то беше зимата нали се сещата зимата баскет лятото футбол и тъка долу горе и плуване уж щях се записвам ама то беше само за 2-дена (мисалта в главата ми) абе спортът е велико нещо !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Футбол
Priceless..
Волейбол тренирам!![]()
С футбол се занимавам от 1- ви клас това са вече 10 сега ще станат 11 години. През тези години съм тренирал и тенис на маса. От 1 година ходя на фитнес. А от тази година започвам карате стил - шотокан.
Спортни танци и много време баскетбол съм тренирал.
vyv Plovdivskiq klub VK.MaricaПървоначално написано от reneta17
здраво фитнес ...надявам се скоро и плулване с himilcar
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
плувам за кеф
играя баскет за кеф
кеф кеф кеф!
ами от миналата година тренирам баскет и сега на есен ще има състезанияиначе ходих тфа лято 1 месец на плуване
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
гребене , плуване и волей![]()
Волейама само в даскало щото в целия град няма къде да се тренира професионално
![]()
скокове във вода![]()
Аз тренирам баскетбол сериозно от 4 години играя на позиция гард или леко крило 1.90см на 75 кг.
А ти момиче или момче си че немога да преценя от ника ти и в кой отбор си....Първоначално написано от nikchity
Ами от четири години борба и от две си ходя на фитнесот два на обяд до шест вечерта борба от седем до девет фитнес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво карате тренираш ? Имам предвид какъв стил ?Първоначално написано от sobergirl13