- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Gossip Girl
И такаааа..![]()
За тези които не знаят: Gossip girl е един от нааааай хубавите сериали на земята.
да
гледали ли сте го?
(гледайте го)
та за феновете:
любим герой?
и защо?
любим епизод?
кой от мъжете най ви радва?
ии от жените? (момичетата уотевър..)
ако има такава тема () , съжалявам.
оу уел.
ay caramba
Лора, ти си маниак.![]()
Тоя сериал как ме дразниии. Изобщо не го харесвам.
уот дъ фъкПървоначално написано от filltheblank
а ти си![]()
ay caramba
i na men mi hareswa, gledala sum go nqkolko puti ama po princip nqmam vreme koga, naposledak sam mn zaeta..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз случайно разбрах за него ии до сега съм на 10-11 серия на 1ви сезон.Без да зная си поръчах и книгата преди да разбера,че сериала е правен по нея.Т.е. сюжета ми харесва инт е,обаче има различия с книгата.Случката например е запазена,но обстоятелствата-не.По-съвременен е сериала.Харесва ми Серена преди е била по-луда и надута.Сега повече ми харесва.За сметка на това пък Блеър е била по-мила,а сега обратното.А от момчетата Чък и приятеля на Серена (забравих името му).Но стигнах до серията,в която той тръгва към летището ии незнам как се развиват нещата по-нататък...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
има вече такава тема
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Един от любимите ми сериали![]()
Любимите ми герои са Чък и Блеър - харесват ми характерите им в сериала, Блеър играе ролята на кучка, а пък Чък доста често постъпва гадно с хората... И въпреки всичко те двамата ми харесват най-много - просто ме кефи това, че са готови на всичко, за да постигнат целите си![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
мн як сериал е тфа.На мен ми харесва Серина ли там нз как точно се пише всеки вика различно....както и да е и сестрата на тоя Дан и Нейт естествено![]()
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Да,гледам си го редовно.Но не съм се зарибила по него чак така,нещо не ми харесва многоЛюбим герой: Сърина,защото най си ме кефи,Блеър и Джени също са много готини
; Любим епизод си нямам
; Амии,за мъжете : трудно ми е да кажа и тримата са много готини,но ще се опитам да ги опдредя : 1.Чък 2.Нейт 3.Дан; Момичетата : И трите адски много си ме радват!! 1.Джени и Сърина 2.Блеър :РрР
i az si go gledam... vsqka sedmica 4akam novite epizodi
lubim geroi: Blair i Chuck ^^
ot mujete : Chuck nai si me kefi![]()
Ot jenite: Blair![]()
toq Dan me drazni xDD
Fall down seven times..
Stand up eight.
bez ?Първоначално написано от IrrieSkyline
мхм!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ht=gossip+girl
...и т.н. /има търсачка?!/