- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До колко години
До колко години според вас трябва да са хората посещаващи форума?И защо хора на 23-24 та чак до 30 години се имат за тийнове посещават форума и се правят на много интересни!Еми разбира се че те ще имат много повече опит от момиче на 16 ама това не трябва да им дава повод да се заяждат и да се подиграват!Кажете вашето мнение!
Искам да ти кажа, че на колкото и години да станеш ти, все ще си си с акъл на първокласничка, така че...Първоначално написано от Rofl4e
mindscan
Ми и аз съм против подигравките на по-големите но е неизбежно...
Аз лично тази година ще стана на 20 а влизам тук от 14 годишна (даже не ги бях навършила още). Не мисля че ще престана само защото вече няма да съм тийн. То си става навик. На който му е интересно да влиза![]()
hah sajalqvam za teb no mnenieto na pove4eto suforumnici ne e takova za men,radvam se 4e misli6tite kato teb se broqt na prusti!Първоначално написано от IrrieSkyline
P.S. Zapo4ni da mi sledi6 mneniqta i togava se izkazvai 4e sym bila v 1 klas
Годините пък какво общо имат?! Ти може да си на 16 и пак да знаеш как да поставиш някого на мястото му, да се подиграваш или да се заяждаш. Годините изобщо не са толкова определящи. Това, че ти се връзваш и се поддаваш, си е твой проблем. 23-4-годишният, който се е заял или ти е казал някоя простичка истина по по-груб начин, няма да излезе от форума, само защото на теб ти е станало кофти.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
По-скоро аз тебе те съжалявам. Ако не си с акъл на първокласник, поне си с правопис на такъв.Първоначално написано от Rofl4e
mindscan
съжаляваи ме колкото си искаш вече не ми пука..Първоначално написано от IrrieSkyline
![]()
докато не се омъжа !
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
трай, беПървоначално написано от Rofl4e
Ама те не те гаврят защото си малка, гаврят те защото си проста.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
+1 много често е така.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
отделно, че има к'во да се научи от по-големитеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Да заемат мястото на баща им, а?Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
Достойно, достойно..
трябва да има приемственост в поколенията..![]()
Човек е на толкова на колкото се чуства следователно не може да прогоните всички над 21 защото ви са се подигравали 30 годишни а не 12 годишни келемета
Йога и мъдрост
ще чакаме Raybeez JuniorПървоначално написано от Raybeez
![]()
а по темата... който иска пише... какъв ти е проблема?
Raise your fist!
Според мен от една страна е добре,че има по-големи посетители,защото така можеш да получиш по-адекватен отговор на някой твой важен въпрос.От друга страна е малко странно,че все още посещават такъв сайт,но не можеш да забраниш на никой да го посещава.Колкото до заяждането,няма какво да кажа.Всички го правят.
se mi e taq ako 6te i 50 godi6ni da go pose6tavat vajnoto e da sa iz4atkali i da zabavlqvat pak drugoto ne e vajno
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Естествено, че ще се заяждат с хора, които се държат като глупаци..
Точно и за това не може да се каже, че еди-си-кой е на 15 години, а някой си на 25 се е заяждал с него. Просто всички толкова сте с епобъркали с тия предразсъдъци с годините, че ви препоръчвам да се лекувате!
И аз съм на 18г., но в някоя тема ако се държа нецивилизовани, просташки и не знам си още кво, естествено, че ще се намери човек, който да ми се накара за поведението.
....