.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Прикриване на пъпка

Здравейте,хора!
    Мислех си онзи ден как да прикрия една пъпка, излязла точно 2 дни преди да започнем даскало.Приложих и всички методи да изчезне по добрия начин и накрая я изстисках.Сега още личи, а аз искам визуално да изчезне, докато се погрижа да изчезне напълно.Не ми препоръчвайте ФДТ, защото съм на 13 и аз самата не искам да се "мацотя" от малка.Използвам коректор за лице, но той е медицински и не е пригоден козметична употреба. Какъв коректор или нещо друго мога да взема, така че да заличава пъпките и да не се виждат много дори и със спуснат бритон .Мерси предварително!
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Има един коректор от Avon на серията color trend не е скъп и на мен лично мн ми харесва как прикрива
    <3 أحبك الشمس

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    Има един коректор от Avon на серията color trend не е скъп и на мен лично мн ми харесва как прикрива
    ахам и аз го имам.Струва към 3,30 и е мн добър,а пък коректора пак на ейвън от серията клиърскин е мн гаден.стои мн гадно,като птна ама е добър като антибактериален продукт затоза го ползвам вечер. А иначе щом си на 13 ако искаш може да ползваш пудра за лице с минерали,мн е добра защото не запушва порите и като станеш на 20 няма да приличаш на баба Яга само дето е малко по-скъпа от другите пудри за лице,но се пак си струва

А да сте използвали нещо, което не е на Avon, защото сега прелиствам каталога, но коректор няма.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    ацетон` ще я изсуши за 1 час
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от BoRe

Град
    Бургас
    защо едно 13 годишно момиче иска да си скрие едната пъпка... ми ако станат повече в пубертета какво ще правиш????

По темата:иди в козметичния магазин и попитай ... там ще ти кажат
    OnLy God CaN Judge Me !

Виж сега, не е 1 пъпка,просто другите не са толкова упорити и се махат на втория ден след мноого тормоз.Колкото и медицинска козметика да ползвам има още няколко пъпки.Лятото имах по челото,носа и бузите.Сега нямам,но тая пъпка просто не мога да я скрия!

Мега фен Аватара на iiirish
    Знаеш ли че, хората около теб не я забелязват толкова колкото ти За една пъпка сега проблем ще правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си