- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква черта най-много ви дразни в другия пол?
Дразни ме тяхното самовлюбие.
Дразни ме това че повечето не приемат "Не".
Дразни ме това че не зачитат чуждото мнение.
Дразни ме това че са инати.
Дразни ме това че приемат жените като предмети а не като човешки същества.
Дразни ме таво че винаги казват че жените са виновни и вечно се оплакваме но не е така защото за тва са мъже в крайна сметка тряя да могат да търпят повече.
П.С:Някои жени наистина са досадни-там имат право да се оплакват[/b]
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
знам,че не трябва да слагам всички под общ знаменател,но в момента съм предадена точно от такъв човек,който ме обеждаваше,че не е такъв,че е различен,да повярвах му и ето,че се оказа,че е просто поредния идиот.Първоначално написано от ivakavlad
;]
Ние ли се оплакваме ?Първоначално написано от miss_asi
Я виж колко мнения в тая тема за провит жените и колко против мъжете..
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
^eeee,oplakvame se i 4esto mrunkame dosta dosano...dai da ne si krivim du6ata sega.jena sum i go razbiram,no su6to go pravq ponqkoga!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Дразни ме,че ги е страх да си покажат чувствата
Дразни ме,че се държат отвратително,когато те харесват.
Дразни ме прекалено голямото им самочувствие-те били "силния"пол
А НАЙ-МНОГО МЕ ДРАЗНИ ТОВА,ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА![]()
Първоначално написано от nymphadora
е за това никога не е късно![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Е на такива, дето убеждават най-малко трябва да им вярвате..Първоначално написано от SiNiStEr
+++++1111Първоначално написано от PreciousDiamond
По добре..едва ли някой би го казал...Браво мацка..
![]()
Женската суетност ме дразни и това че постоянно искат да им ходим подир дупетата
дразнят ме много неща...но съм срещала изключения, тъй че ще ги премълча. само за едно нещо изключение не съм намерила, което сигурно не значи, че важи за всички, но...
винаги първо възприемат момичето като обект за свалка и на базата на преценката си решават кво отношение ше имат към нея - свалка, игнор, подигравка. приятелството рядко го има като опция, която е първоначалната ми настройка към сички...но тва съм само аз.
предполагам, че и момичетата го правят тва...но това винаги ми е било, е, и, предполагам ще ми бъде изключително неприятно.
ee да...ама го правите...налиПървоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
На по какво ще чукваме басче?Ти искаш да ми кажеш че не се познавам себе си ли?Защото и аз вече се водя мъж.Ако толкова държиш ще поразпитам тук там.Първоначално написано от darla
Я сега да поанализираме нещата,който си казала.
егоизъм-егозимът си е до възпитание.Човек не се ражда егоист просто така се изгражда.Да правилно само мъжете са егоисти,жени егоистки изобщо не съществуват нали така?
собственическо чувство-много го мразя това.Човекът срещу теб не е предмет,има глава на рамената и може да си решава какво да прави.При гаджета е по-лесно ако на някои не му изнася може да си намери пътя.При съпрузите е вече доста по трудно,особено ако имат вече деца.В такъв случай и единият и другият трябва да се съобразяват в смисъл пак да правят каквото искат,но да имат в предвид че ако стане нещо е доста трудничко всеки да си поеме пътя.
Ама не,това изобщо не важи и за жените нали така?Ти ще гледаш мъжът ти как се целува с някоя пред очите ти и ще викаш:Горчиво! Горчиво! Давай скъпи все така.Продължавай.Ти си. Така ще направиш сигурно нали?
в даден момент те приемат за даденост-ооо не то при жените/момичетата изобщо го няма това да ти кажа.Искат лошо момче.Когато го получат му търчат по гъза защото ги наранява и подхранва интереса им като се държи като с парцали с тях.Иначе само се оплакват.След време то ги зарязва или ако вземе та стане добро с тях те губят интерес приемат го за даденост и го зарязват.После искат добро момче.Обаче след време понеже това момче им тича и за най-малкият каприз по гъза го приемат за даденост и им писва.О,не момичетата изобщо не приемат за даденост момчетата нали така?Само не ми минавай сега с номера за момичето и жената ако обичаш.
Мислех да отговора и на още няколко човека,но трябва да карам пост по пост.
miss_asi,PreciousDiamond
и всички други момичета от тази тема включени във всеобщото оплюване на момчета в тази тема анализирайте внимателно нещата,които написахте и добре помислете не се ли срещат доста често и при момичтата.
Като гледам тази тема повече момичета изразяват недовлство,което трябва да говори кой се оплаква повече.Също нали знаете като се съберат някъде само жени какво осило става там.
И на два пъти прочетох че мъжете се хвалели че са силният пол.
Според мен пък ние не сме силният пол.Мъжете са по-силни физически,а жените психически.Хем искате да сте равноправни,хем държите че ни сме силният пол.За какво трябва да поддържаме фигура вид и всичко останало?За да ви впечатлим?Защо е задължително ние да правим винаги първата крачка?Защо се преструвате че ние ви сваляме като ако вие не ни харесате може да си ви сваляме колкото си искаме ама нищо няма да стане.Момичето избира ама уж момчето го свалило и много други такива.Да бе,силният пол сме да знаете ОФИЦИАЛНО,ама НЕОФИЦИАЛНО може да се окаже съвсем друго.Но Вие като момичета отново незнаете какво искате.Хем ви устройва това състояние на скритият силен пол,защото тъй като Вие сте неофициалният,а ние официалният силен пол съответно на нас ни се държи по-голяма сметка а Вие минавате все между капките хем пък от друга страна искате и равноправие и Вие да се обявите официално за силният пол.Е,не става така или едното или другото с неговите позитиви и негативи.Не можахте ли да разберете че силен пол НЯМА.Ние сме активните,ВИЕ сте пасивните.Доста често пасивните са по определящите.
Niakoitam,opita se da kaje6 ne6to,ama ne uspq! Za6to pne 4 puti povtori "ooo,da,to tova za jenite ne vaji izob6to,nali?"...az sum jena,vuprosa e kakvo ni drazni v dr pol-sledovatelno otgovarqm za mujete,ne za jenite!!!Ne sum kazala,4e ne vaji-no temata ne e za tova akkvo me drazni v moqpol!Glupavi i izsmukani ot prustite tvardenq,bazira6ti se edinstveno varhu bludkavo razsujdenie!
Tiesto-my God!
Щом държиш че съм се опитал на кажа нещо,но не съм успял...хубаво.Първоначално написано от darla
Аз пък твърдя че съм казал нещо,но ти просто не си ме разбрала или не ти е изнесло да ме разбереш.Това си е мое мнение.А опровергай ме.
Защо 4 пъти повторих едно и също ли?Ами на 19 години си вече предполагам си учила в училище какво е риторичен или реторичен въпрс,както ти по харесва.А го повторих 4 пъти НАРОЧНО,за да се набива на очи.Не си мисли че съм го направил без да искам.Всичко е направено напълно умишлено.
И аз проодължавам все пак да държа на твърдението си отначалото:"Не си минала през ВСИЧКИ мъже за да твърдиш че всики били такива".Нещо май стигнахме до извода че твоите разсъждения са по блудкави.Няма смисъл да се караме.Винаги съм мразел тези изрази от рода на:"Всички жени са курви","Всички мъже са свине"и неща от тоя род.Да има момчета и мъже които ме карат да ме е срам че съм от техният пол,но има и други.Писнало ми е вече от слагане под общ знаменател независимо на момчета или на момчета и много се дразня като някои ме сложи под общ знаменател със ВСИЧКИ.Все пак всеки човек е индивидуален и различен и ти не може да ми твърдиш че всички били едикакви си.
az ne sum feministka.ne sum na mnenieto,4e mujete sa svine,nai-dolnite su6testva i t.n i t.n.imam realna precenka za horata i otno6eniqta mejdu tqh.Podrazni me tova,4e cqloto ti izkazvane be6e bazirano imenno na tezi ritori4ni vuprosi "Nima i jenite ne sa takiva"-DA,takiva sme,no az se izkazvam za mujkiq pol,za6toto takuv e vaprosa,nali!!!!!!! Sega se nadqvam si me razbralpravilno i 6te spre6 da komentira6!moj6e prosto da otgovori6 na vuprosa na avtorkata bez da se OPITVA6 da analizira6!
Tiesto-my God!
Абе тез женски са много капризни бе ! Това е една от причините които не харесвам в тях , другата е че са с голямо самочувствие ..![]()
че са много тъпи понякога,и че се държат все 1 са трети клас(за момчетата)
![]()
У жените ме дразни: упорство по теми в който не са прави,харченето на пари без мярка за неща който най-често ги използват еднократно,ненужното цупене и мрънкане,пилеенето на нейното (същевременно и мойто) с гримиране и чудно защо ли селд 2 часа контене си изглежда по абсолютно същия начин,постоянното карене от нейна страна аз да се досещам за неща за който и нострадамус не би се сетил.Това са главно,но има още,спокойно.
Йога и мъдрост
Можеше...ама неискам.Видях тази тема.Просто проявих любопитство и я прочетох.Нямах никакво намерение да отговарям,защото знам че никой не е перфектен и че и при момичетата и при момчетата има всякакви индивиди.Така че не исках да говоря за какво ме дразни при момичетата просто,защото те са различни и не мога да ги слагам под общ знаменател както някои момчета,а и момичета правят.И каквото важи за някои момчета може да важи и за някои момичета и обаратно.Първоначално написано от darla
И...изведнъж попадам на твойте мнение че ВСИЧКИ мъже БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ били едикакви си отгоре на това още един път подкрепено.Е,това ме издразни и нямаше вече как да не отговоря,защото към тия всички мъже все пак спадам и аз и ти не ме познаваш да твърдиш че съм бил такъв на 100 процента.
ok,porasni,pojivei s nqkoq jena/momi4e izvestno vreme i 6te vidim dali nqma da pridobie6 4uvstvo za navik kum neq.tq su6to moje da go izpita,no az govorq v slu4aq za tvoq pol!S tvoite ne pove4e ot 17god i vruzki za po nqkolko meseca-godina e trudno da razbere6 za kakvo govorq.Molq te,spesti si komentara
Tiesto-my God!
Само уточнение въпросът не е написан от авторка а автор това съм го написал и в подписът сиПървоначално написано от darla
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
aaa,izvinqvam se![]()
Tiesto-my God!
няма проблемиПървоначално написано от darla
![]()