- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква черта най-много ви дразни в другия пол?
наглостта,безхаберието,без отговорността,грубостта...
при момичетата : клукарстването,многото капризи и изсиквания,ние все сме прави,ината
Ок мамче ще гледам да не коментирам.Нещо гледам май някой хора са се взели много насериозно и за много възрастни.Пък и нещо май не са в настороение.такаче май няма файда.Как само ме анализира.Може ли да ми кажеш от къде се познаваме?Първоначално написано от darla
Иначе много ти благодаря че ме искара толкова млад.![]()
Е да,вярно е младолик съм си и се случва отвреме навреме да ме обърка някои че съм 17 годишен,но...за твое най-голямо разочарование съм 22 години още някои друг месец ще стана на 23 години такаче незнам аз ли трябва да ти викам мамче или ти батко.
Така че живей си живота и не се имай още за толкова зряла,защото имаш още мнооого да учиш.И аз има,не казвам че знам тайните на живота вече.Ти си си избрала пътя,можело да си поживееш още малко ама така си си решила.Такаче ако обичаш не си го изкарвай на другите хора.![]()
извинете че се намесвам в спора (ако мога така да го нарека) в момента водите един напълно безсмислен спор в който и двамата до някаква степен сте прави но и двамата грешите и колкото и да се убеждавате един друг няма да можете извинете аз съм на 17 вие на по 20 и кусур аз където принципно трябва да водя такива спорове (поне теоритично) не го правя защото не намирам смисъл да се опитам да убедя някой в нещо в което не мога и само да си хабя думите извинете по малък съм от вас ама явно разсъждавам по трезво и имам по ясна преценка от васПървоначално написано от Niakoitam
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
+1Първоначално написано от PLuScHeTo
ne se izkarva zrqla,vrqla i kipqla.izkazah mnenie,ti re6i da go usporva6?! sledovatelno ti ima6 ne6to protiv mnenieto mi i se vzima6 na seriozno,ne razbrah samo za6totolkova navutre prie kazanoto ot men?!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
няма какво да добавяПървоначално написано от darla
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+1 суровата истинаПървоначално написано от nia711
![]()
Айде от мен да мине ще ти кажа защо го взех толкова навътре.Първоначално написано от darla
Защото понякога се чувствам на кръстопът по кой път да тръгна.Засега съм избрал.Има момичета,които ми дават стимул да вървя по този път.Но ето такива мнение и изказвания като това твоето понякога ме кара да си казвам Абе що не им..... на момичетата.Какво ще се старая да вървя по този път по който съм тръгнал в момента?Защо не тръгна по този на курварите и без това той е по лесен.Така и така са ми лепнали етикет защо изобщо да го оспорвам.Да си живея живота и това е.А аз сега се старая да гледам и от двете позиции въпреки че така доста често съм прецакан.Ама такива мнения както това напълно ме обезкоражат и ме карат да почвам да се държа с момичетата като с парцали както правят доста хора от МОЯ пол.
Абе какво ли ти обяснявам и аз...
Дразни ме, че повечето се държат като kurvi
дразни ме , че не знаят какво искат
дразни ме , че си мислят, че моат да имат vseki , koito пожелаят
дразни ме , че си вирват носа до небето като някоя им пусне
дразни ме , че се мислят за господарki на тоя свят
дразни ме, че te se mislqt za silniq pol
П.П. Е това не се отнася за ВСИЧКИ де
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
nai-mn me drazni,4e iskat nqkoi mom4eta da se praqt na golqmata rabota,na golemi gazari,a da ne sa n6 pove4e ot drygite![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дразнят ме ,че се мислят за големите гъзари , а всъшност са повърхностни тапанари
Дразнят ме , защото си мислят ,че могат да ссе държат с дадено момиче като парцал , а като им се допикае могат да хукнат при нея и да се оправдават по тъпи начини и да я молят да им пусне
Дразянят ме , защото си мислят , че с бой се постига всичко
Дразянят ме ,защото си мислят ,че като избягат от час , поправят някоя оценка в дневника или нещо подобно са ебаси смелчаците и могат всичко
Дразнят ме , защото искат това , което не могат да предложат
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Мразя това някоя да те прави на маймуна...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Дразни ме , когато е прав , а аз не искам да си го призная![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
: (Първоначално написано от joro1234
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Само батковци търсят.Това ме дразни![]()
че ви е за ебането...тва е истината
при мъжете:
1.дразни ме това,че са прекалено уверени в способностите си на мачо(от испански-мъжага).по принцип всички са до болка различни,но едно ги сближава и това е тяхната сигурност в това,че могат да свалят всяка.
2.дразни ме това,че мъжете са дори по-големи клюкарки от жените.
3.дразни ме това,че търсят само секс и после се гордеят и хвалят със 'завоеванията' си.
4.дразни ме това,че повечето ни крат да се променяме,за да им се харесаме и след пълната промяна ни зарязват защото вече сме им 'омръзнали'
5.дразнят ме с това,че са в повечето случаи груби.
при жените:
1.дразни ме това,че всеки момент трябва да очакваш да ти забие нож в гърба онази най-близо.това че сме лицемерни.
2.дразни ме това че клюкарим доста ииии неможем да пазим тайни.
3.дразни ме това,че повечето момичета се имат за нещо много повече от околните,но всъщност са като всички останали.просто едни жалки същества с много мечти и самочувствие
4.дразни ме това,че сме много капризни в някой отношения...добре де...в повечето отношения и не оценяваме това,което правят другите за нас.
5.дразни ме това(и за двата пола),че оценяваме нещата едва когато ги загубим.
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Niakoitam говориш като някакъв женомразец. Моля не омаловажавай статута ми на курвар като казваш че това е най лесното, ако това беше най лесното сериозни връзки нямаше да има на този свят. Сеш ли се ? Доста хляб имаш да изядеш и доста опит трябва да имаш с женското съсловие за да кажеш че това е най лесното. В интерес на истината и двамата с Дарла сте прави, но тя е по правата. Чувството за собственост го има в по големи количества при мъжете от колкото при жените.
Каза човекът който познава всички мъже и жени и ги е сравнил един друг. Не можем да кажем кой е по силният психически. Това е много относително, това си е до човек. Няма по силен или слаб пол, всеки си има положителни и отрицателни страни в зависимост от гледната точка, но като мъж смятам че в много отношения сме по привелигировани от жените и с по малко усилие можем да постигнем много, което пак зависи от гледната точка. Просто нямаме право да се оплакваме от каквото и да било.Мъжете са по-силни физически,а жените психически
Доста често трябва да им...го на момичета, за да те уважават. Всеки си мисли че като са по нежните трябва да се държим с тях като богини. Те могат да държат на обида точно колкото нас макар и по чувствителни 99,9% от сълзите са им крокодилски. Всички до 1 са актриси също в 99,9% от случаите. За щастие съм срещал изключения. Въпроса е мъжа да си остоява своето, да има собствено мнение и да не позволява чехъла да го погълне.Абе що не им..... на момичетата.
Поздрави !
Досега разбрах,че момчетата притежават най-лошите качества,а пък момичетата са света вода ненапита.Еми няма такова животно недейте се прави на големите ангелчета![]()
![]()
Get what you can and never get back
ami drazni me 4e mi traska telefona mn 4esto.... v smisul kazva 4ao i az o6te ne sum kazala i TRAS.... e sq drug e vuprosa 4e samo toi mi zvuni i toi se nbutvav smisul ne 4e az ne mu zvunq... no kato mu zvunna toi mi zatvarq i toi zvuni.... drugo kakvo me drazni... 4e malko me bazika za edno mom4e, s koeto bqh samo za edna ve4er, predi da trugna s nego... just kiSs i tolkoz... drugo ni6to =]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Drazni me che povecheto momcheta sa mnogo povurhnostni,gledat samo dali si s izkustvena kosa ili s 5 kila grim.Egoizna im v otno6eniqta s momi4e e neusporim,ina4e za priqtelite im vsi4ko mojeno puk bez tqh ne moje ...kvo da se pravi
![]()
![]()
Alabalaportokala чудех се дали да ти отговарям,защото с теб винаги като се заговорим влизаме в разни безмислени спорове,но айде.
Не,аз не съм женомразец,нито пък съм мъжемразец.Не обичам да мразя попринцип,но просто ме дразнят изказванията както на някои момичета/жени така и на някой момчета/мъже.И не изобщо не омаловажавам статута ти на курвар.Аз просто казвам истината.Къде по лесно е да се забиеш с някоя на някой купон или където и да е,да се правиш на интересен и на тежкар без да ти пука какво и причиняваш,да си чукнете ей така някоя срещичка,някоя почерпка,целувки,прегръдки ,някоя и друга "безобидна" лъжа,да не ти пука за нея и скоро след това да си получиш наградата под формата на секс.Ако не иска пука ти минаваш на следващата и се забавляваш колкото ти душа иска.
Къде,къде по трудно е да се опиташ да разбереш едно момиче,да се поставиш на нейно място,да я разбереш и да и помогнеш ако можеш.Да се опиташ да си и интересен,но в същото време да се стремиш да си мериш приказките.Колкото и невероятно да се струва на някой момчета/мъже и сред момичетата/жените има хора и обратното пак важи.Та да продължа.Да си мериш действията,а не да сгазиш лука и после да и се лигавиш.Да можеш да ги разбереш и ако е необходимо да си отложиш "неотложимите" нужди като правене на секс за друг път,да не ги имаш за собственост и т.н.,при,което въпреки старанията ти има огромната възможност да те възприемат само като приятел,в това няма нищо лошо,но понякога има или пък да попаднеш на някаква курветина,която изобщо няма да отцени старанието ти.
И като последно ще кажа,може би щях да съм женомразец или най малкото курвар заради хората,с които отвреме навреме съм заобиколен,но срещам понякога някои момичешки мнения,които страшно много ми допадат.И още нещо.Преди 2 години и половина по стечение на обстоятелствата тук се запознах с едно момиче.Все още не сме се виждали,но продължавам да си общува с нея приятелски.Тя си има гадже.Вече отдавна не пише в тоя форум,защото е заета.И мога да ти кажа че е човвек като човек.Доста по стойностен човек от много момчета/мъже.Такаче няма значение пола.То си е до човека.
В момитенай-много ме дразни че искат да осъждаме кав дебел задник има тая и така нататък .
Всичко в другия пол ( момичетата ) ми харесва .. всичко има своя чар .. стига да знаеш от коя страна да го погледнеш![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
^tukmo da se suglasq s teb...i ne mojah!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg