- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква черта най-много ви дразни в другия пол?
безотговорността, безхаберието, безгриживето, неуважението и порива за секс![]()
Това, че мислят, че всички мъже са еднакви![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Аз не знам дали всички са такива, ама тия които ги познавам не могат да изслушват... като приятели.
amo to vseki si e razli4en, vsi4ki sa me draznali po razli4ni na4iniob6to vzeto nai se draznq kato zapo4nat da se durjat sobstveni4eski s men
![]()
![]()
дразни ме това, че ме мислят само за тяхна собственост
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Толкова много неща ме дразнят,че чак се навеждам на мисълтта,че съм лесбийка![]()
Дразни ме,че мъжете са:
...като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума;
... като компютри: трудно можеш да ги разбереш и винаги имат проблем с паметта;
... като грима: никога не остават твърде дълго;
...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат;
... като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин;
... като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
... като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно;
... като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят;
... като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат;
... като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими;
... като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде;
... като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори;
... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
...като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади;
...като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват;
...като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години;
ВАЖНО:Не искам никой да се убижда от това и естествено има изключения.
Все за секс мислят,а го отричат!
Само големи думи "Обичам те" ," Ти си най-прекрасната" ,"Не искам да те загубя за нищо на света" и прочие... всички го казват,всички сме го чували!
Мислят,че всички жени са еднакви...е,то и ние го мислим за тях.![]()
Гордостта и голямото им его!
Ако се покажат по-слаби или изразят чувстата си-гоооляма грешка,край!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
по прочетеното до тук (2-3 страници) се самоопределям като жена... почти никой, пак казвам - почти никой не се сети да каже, че има малки изключения... това, че там, където повечето ходят, не виждат различни от изброените, не значи, че всички са такива...
в жените... не харесвам това, че ме слагат под един знаменател с останалите от мъжки пол (това дори ме изкарва от нерви...), това, че повечето вече играят курвенски номера, правят пози, пишат клиширани работи и използват такива...![]()
Подкрепям теПървоначално написано от miloto_girl_4e
![]()
Първоначално написано от x3eme
Може да сме инати ама благодарение на тоя инат се сдобрихме
![]()
![]()
А иначе по темата ... Не мога да кажа,кое ме дразни най-много в мъжете,защото при всеки е различно![]()
Най-хубавата му черта трябва да е че ме харесва. И да е забавен е важно.![]()
Дразни ме,че си мислят,че са ''най-големите'' мъже и никои не може да ги спре![]()
![]()
Дразни ме,че когато разказват нещо дори и сами не си вярват
когато защочнат да си просят секс
защото мислят само за секс
защото ''все още те са силният пол и го знаят''
(не всички,но повечето индивиди от мъжки пол са такива...)
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Според мен най-дразнещото нещо в едно моми4е е да е кифла ... няма по тъпи моми4ета от тия 4естно![]()
Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Питай ме какво не ме дразни...Всичкооо ... правят се на големи свалячи..ебачи...използвачи. ..отворенгяси...не си мерят думите... не знаят какво искат...не са романтични ама грам... не се усещат за нищо... не са досетливи...не разбират от намеци... инатят се... мислят само за секс... с малко от тях можеш да споделиш... взимат те на подбив... мразят всички около теб... всичко им пречи... лъжат... изневеряват... и още хиляди неща...
Не ги мразя хорицата... но да кажем че в момента съм много ядосана на целия свят...
![]()
P.S. Момчета не се обиждайте... има доста големи пичове от вас и хора за които си заслужава... ама просто съм мнооого ядосана!!!
P.S. 2 Момчетата са си момчета... остават си такива но въпреки това не можем без тях... както и те без нас...
P.S. 3 Мир...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
еее... чшшш аре по леко само... писнало ми е от такива селяни!!!Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
Като мразиш жените... стани гей бе!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3