.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Q1Q1Q1Q1
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Като мразиш жените... стани гей бе!!!
    Когато ти станеш лезбийка!
    хах специално за тебе не бих станала... Иначе нямам гаранция, че ако стана ти ще ме последваш... у левия път...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    Цитирай Първоначално написано от darla
    egoizma, sobstveni4eskoto 4uvstvo i tova,4e v daden moment ni priemat za dadenost!Vaji za VSI4ki muje
    ++++
    Че [някои от вас ] слагат всички ни под общ знаменател!
    Иначе като се замисля, нищо в тези души не ме дразни

Дразни ме факта, че повечето не могат да вържат 5 смислени думи на кръст! Това че са елементарни и доверчиви! Че мислят всеки за най-добрия си приятел. Също така имат някаква способност да ми лазят по нервите. А да и си мислите, че можете да лъжете. Че се мислите за най-важните неща в нашия живот, че се опитвате да ни вземете само за себе си, че ни пълните главите с глупостите си, че сте адски несръчни!!! Че си мислите, че мъжете трябва да вършат всичката работа... Че критикувате някои начини на поведение, а всъщност вие се държите така!!! Че се мислите за красиви! Мисля че това ви стига
    An Evil Man

Дразни ме тва че винаги се лепват на некви к**ви ами не на истинските момичета които го заслужават... И има още много работи ама ся не се сеЩам ...
    tAke a dIrty pIcture

голямото им самочувствие,ама пък нали са момчета по ли е хубаво някъв неуверен в себе си

Град
    40 Miles from the Sun
    Значи всички черти, които изброихте до сега, ги има у всички male?! о_O Аз познавам много инати, но познавам и душици. Познавам пълни тъпанари, но познавам и умни и съобразителни. И ся к'во правим? Супер глупав въпрос е задал автора (съжалявам, не можах да се сдържа, пък и ти вече махна предупреждението ;д ), ама и отговорите не отстъпват. Поне аз не намирам логика.

Град
    бълХаристан
    че казват неща в които не вярват! като бившата ми приятелка, която почти се подигра с мен 2 пъти... един път след като се кълнеше че никога няма да ме напусне и да ме нарани, аз съм бил нейния човек който е търсила толкова време. да ама го направи без даже да се замисли, даже и една сълза не отрони. хубаво, преживях го. но после се подигра още веднъж - нямаше проблем да се чуваме от време на време и да пием по едно кафе поне, защото знаеше че ще ми е много трудно. обеща ми и това и от цял месец ни вест, ни кост от нея...

ето това е, казват неща в които не вярват, поне като не е способна да удържи на обещанията си да си мълчи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си