Цитирай Първоначално написано от darla
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от marjesa
Цитирай Първоначално написано от darla
egoizma, sobstveni4eskoto 4uvstvo i tova,4e v daden moment ni priemat za dadenost!Vaji za VSI4ki muje
напълно съм съгласна
Извинявам се...ама вие кога ги обиколихте ВСИЧКИ мъже та стигнахте до тоя извод.Не са ли малко множко на тоя свят.
Аз специално нямам спомени да сме се запознавали пък и да сме ходили.Може да съм имал амнезия де,знае ли човек.
Iska6 li da 4ukneme bas4e,4e ako popita6 vsi4kite si priqtelki(poznati momi4eta) 6te kajat,4e vuv vsqka vruzka tozi etap e nasupil rano ili kusno?!
На по какво ще чукваме басче?Ти искаш да ми кажеш че не се познавам себе си ли?Защото и аз вече се водя мъж.Ако толкова държиш ще поразпитам тук там.

Я сега да поанализираме нещата,който си казала.
егоизъм-егозимът си е до възпитание.Човек не се ражда егоист просто така се изгражда.Да правилно само мъжете са егоисти,жени егоистки изобщо не съществуват нали така?

собственическо чувство-много го мразя това.Човекът срещу теб не е предмет,има глава на рамената и може да си решава какво да прави.При гаджета е по-лесно ако на някои не му изнася може да си намери пътя.При съпрузите е вече доста по трудно,особено ако имат вече деца.В такъв случай и единият и другият трябва да се съобразяват в смисъл пак да правят каквото искат,но да имат в предвид че ако стане нещо е доста трудничко всеки да си поеме пътя.
Ама не,това изобщо не важи и за жените нали така?Ти ще гледаш мъжът ти как се целува с някоя пред очите ти и ще викаш:Горчиво! Горчиво! Давай скъпи все така.Продължавай.Ти си. Така ще направиш сигурно нали?

в даден момент те приемат за даденост-ооо не то при жените/момичетата изобщо го няма това да ти кажа.Искат лошо момче.Когато го получат му търчат по гъза защото ги наранява и подхранва интереса им като се държи като с парцали с тях.Иначе само се оплакват.След време то ги зарязва или ако вземе та стане добро с тях те губят интерес приемат го за даденост и го зарязват.После искат добро момче.Обаче след време понеже това момче им тича и за най-малкият каприз по гъза го приемат за даденост и им писва.О,не момичетата изобщо не приемат за даденост момчетата нали така?Само не ми минавай сега с номера за момичето и жената ако обичаш.

Мислех да отговора и на още няколко човека,но трябва да карам пост по пост.

miss_asi,PreciousDiamond
и всички други момичета от тази тема включени във всеобщото оплюване на момчета в тази тема анализирайте внимателно нещата,които написахте и добре помислете не се ли срещат доста често и при момичтата.

Като гледам тази тема повече момичета изразяват недовлство,което трябва да говори кой се оплаква повече.Също нали знаете като се съберат някъде само жени какво осило става там.

И на два пъти прочетох че мъжете се хвалели че са силният пол.
Според мен пък ние не сме силният пол.Мъжете са по-силни физически,а жените психически.Хем искате да сте равноправни,хем държите че ни сме силният пол.За какво трябва да поддържаме фигура вид и всичко останало?За да ви впечатлим?Защо е задължително ние да правим винаги първата крачка?Защо се преструвате че ние ви сваляме като ако вие не ни харесате може да си ви сваляме колкото си искаме ама нищо няма да стане.Момичето избира ама уж момчето го свалило и много други такива.Да бе,силният пол сме да знаете ОФИЦИАЛНО,ама НЕОФИЦИАЛНО може да се окаже съвсем друго.Но Вие като момичета отново незнаете какво искате.Хем ви устройва това състояние на скритият силен пол,защото тъй като Вие сте неофициалният,а ние официалният силен пол съответно на нас ни се държи по-голяма сметка а Вие минавате все между капките хем пък от друга страна искате и равноправие и Вие да се обявите официално за силният пол.Е,не става така или едното или другото с неговите позитиви и негативи.Не можахте ли да разберете че силен пол НЯМА.Ние сме активните,ВИЕ сте пасивните.Доста често пасивните са по определящите.