- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква черта най-много ви дразни в другия пол?
Щом държиш че съм се опитал на кажа нещо,но не съм успял...хубаво.Първоначално написано от darla
Аз пък твърдя че съм казал нещо,но ти просто не си ме разбрала или не ти е изнесло да ме разбереш.Това си е мое мнение.А опровергай ме.
Защо 4 пъти повторих едно и също ли?Ами на 19 години си вече предполагам си учила в училище какво е риторичен или реторичен въпрс,както ти по харесва.А го повторих 4 пъти НАРОЧНО,за да се набива на очи.Не си мисли че съм го направил без да искам.Всичко е направено напълно умишлено.
И аз проодължавам все пак да държа на твърдението си отначалото:"Не си минала през ВСИЧКИ мъже за да твърдиш че всики били такива".Нещо май стигнахме до извода че твоите разсъждения са по блудкави.Няма смисъл да се караме.Винаги съм мразел тези изрази от рода на:"Всички жени са курви","Всички мъже са свине"и неща от тоя род.Да има момчета и мъже които ме карат да ме е срам че съм от техният пол,но има и други.Писнало ми е вече от слагане под общ знаменател независимо на момчета или на момчета и много се дразня като някои ме сложи под общ знаменател със ВСИЧКИ.Все пак всеки човек е индивидуален и различен и ти не може да ми твърдиш че всички били едикакви си.