Цитирай Първоначално написано от darla
az ne sum feministka.ne sum na mnenieto,4e mujete sa svine,nai-dolnite su6testva i t.n i t.n.imam realna precenka za horata i otno6eniqta mejdu tqh.Podrazni me tova,4e cqloto ti izkazvane be6e bazirano imenno na tezi ritori4ni vuprosi "Nima i jenite ne sa takiva"-DA,takiva sme,no az se izkazvam za mujkiq pol,za6toto takuv e vaprosa,nali!!!!!!! Sega se nadqvam si me razbralpravilno i 6te spre6 da komentira6!moj6e prosto da otgovori6 na vuprosa na avtorkata bez da se OPITVA6 da analizira6!
Можеше...ама неискам.Видях тази тема.Просто проявих любопитство и я прочетох.Нямах никакво намерение да отговарям,защото знам че никой не е перфектен и че и при момичетата и при момчетата има всякакви индивиди.Така че не исках да говоря за какво ме дразни при момичетата просто,защото те са различни и не мога да ги слагам под общ знаменател както някои момчета,а и момичета правят.И каквото важи за някои момчета може да важи и за някои момичета и обаратно.
И...изведнъж попадам на твойте мнение че ВСИЧКИ мъже БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ били едикакви си отгоре на това още един път подкрепено.Е,това ме издразни и нямаше вече как да не отговоря,защото към тия всички мъже все пак спадам и аз и ти не ме познаваш да твърдиш че съм бил такъв на 100 процента.