Цитирай Първоначално написано от darla
ok,porasni,pojivei s nqkoq jena/momi4e izvestno vreme i 6te vidim dali nqma da pridobie6 4uvstvo za navik kum neq.tq su6to moje da go izpita,no az govorq v slu4aq za tvoq pol!S tvoite ne pove4e ot 17god i vruzki za po nqkolko meseca-godina e trudno da razbere6 za kakvo govorq.Molq te,spesti si komentara
Ок мамче ще гледам да не коментирам.Нещо гледам май някой хора са се взели много насериозно и за много възрастни.Пък и нещо май не са в настороение.такаче май няма файда.Как само ме анализира.Може ли да ми кажеш от къде се познаваме?
Иначе много ти благодаря че ме искара толкова млад.
Е да,вярно е младолик съм си и се случва отвреме навреме да ме обърка някои че съм 17 годишен,но...за твое най-голямо разочарование съм 22 години още някои друг месец ще стана на 23 години такаче незнам аз ли трябва да ти викам мамче или ти батко.
Така че живей си живота и не се имай още за толкова зряла,защото имаш още мнооого да учиш.И аз има,не казвам че знам тайните на живота вече.Ти си си избрала пътя,можело да си поживееш още малко ама така си си решила.Такаче ако обичаш не си го изкарвай на другите хора.