Alabalaportokala чудех се дали да ти отговарям,защото с теб винаги като се заговорим влизаме в разни безмислени спорове,но айде.

Не,аз не съм женомразец,нито пък съм мъжемразец.Не обичам да мразя попринцип,но просто ме дразнят изказванията както на някои момичета/жени така и на някой момчета/мъже.И не изобщо не омаловажавам статута ти на курвар.Аз просто казвам истината.Къде по лесно е да се забиеш с някоя на някой купон или където и да е,да се правиш на интересен и на тежкар без да ти пука какво и причиняваш,да си чукнете ей така някоя срещичка,някоя почерпка,целувки,прегръдки ,някоя и друга "безобидна" лъжа,да не ти пука за нея и скоро след това да си получиш наградата под формата на секс.Ако не иска пука ти минаваш на следващата и се забавляваш колкото ти душа иска.
Къде,къде по трудно е да се опиташ да разбереш едно момиче,да се поставиш на нейно място,да я разбереш и да и помогнеш ако можеш.Да се опиташ да си и интересен,но в същото време да се стремиш да си мериш приказките.Колкото и невероятно да се струва на някой момчета/мъже и сред момичетата/жените има хора и обратното пак важи.Та да продължа.Да си мериш действията,а не да сгазиш лука и после да и се лигавиш.Да можеш да ги разбереш и ако е необходимо да си отложиш "неотложимите" нужди като правене на секс за друг път,да не ги имаш за собственост и т.н.,при,което въпреки старанията ти има огромната възможност да те възприемат само като приятел,в това няма нищо лошо,но понякога има или пък да попаднеш на някаква курветина,която изобщо няма да отцени старанието ти.
И като последно ще кажа,може би щях да съм женомразец или най малкото курвар заради хората,с които отвреме навреме съм заобиколен,но срещам понякога някои момичешки мнения,които страшно много ми допадат.И още нещо.Преди 2 години и половина по стечение на обстоятелствата тук се запознах с едно момиче.Все още не сме се виждали,но продължавам да си общува с нея приятелски.Тя си има гадже.Вече отдавна не пише в тоя форум,защото е заета.И мога да ти кажа че е човвек като човек.Доста по стойностен човек от много момчета/мъже.Такаче няма значение пола.То си е до човека.