- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
Научих баща ми да слуша моята музика и нямам проблем с него, майка ми никога не е правила проблем.
Ми нищо не мислятБаща ми слуша много по-различна музика от мойта (AC DC и т.н.) и понякога мрънка ама.....А мама....тя не се оплаква щото слушам почти всякаква музика включително и любимата и чалга и няма как да се оплаче
![]()
АА понякога се оплакват от Криско щот текстовете били ужасни...ама![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
За музика слушат всякаква , това не ми е проблем . Е писне им като някой път се вманиача по някоя песен и цял ден само неяИначе за шума ми мрънкат много , надували сме главите на комшиите и някакви такива
Та затова карам със слушалки , като цялата стая кънти от това , което аз слушам със слушалките
![]()
оо проблема със слушалките.
като почнат с лекцията
как вълните от слушалките
били вредни за мозъка..
иначе..напоследък все повече
се спогаждаме какво да слушаме
в колата..особено с майка ми
: ) ( :
хах ами никой не слуша това което аз слушам...мама и тати не ми правят проблеми но когато са всички в една стая ест трябва да слушам или чалга или народно тук-там да успея др да пусна![]()
кво да се прави
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
горкичката ти мн ти съчуствамПървоначално написано от SunShinePearl
ичначе по темата : не, никакви проблеми нямам с това![]()
Non musique - non vie!
Каквото и да си мислят-НЕ ме интересува.Не ги карам насила да я слушат,за разлика от тях.Понякога се налага да търпя как пеят някоя от любимите им песни...Да си гледат работата,ще си слушам каквото си искам!
Не им пречи..освен вечер(така де,след 12,щото било "шумно")
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
maika mi mnogo uvajava muzikata koqto slu6am daje peem dvete![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
баща ми полудява като чуе някоя от ммоите песни. За него музиката е чалга,гръцко и народно. С майка ми нямам проблем - тя слуша почти всичко
Fuck you You fucking Fuckers
Баща ми се нерви на Three Days Grace и Rasmus, Green Day, AC\DC etc. Но като му пусна Металика или Айрън Мейдън-шът. Млъква.А майка ми...с нея я караме на Depeche Mode и Tiziano Ferro. Като съм й сърдита пускам Fabri Fibra или Eminem, може и Ice Cube...
![]()
Но по принцип не ми се бъркат много в стила, аз не им харесвам мазните чалги и хаусове, к'во ме занимават? Ой, като почнат със сръбско, гръцко, индийско...Епа баща ми е влюбен в тоя Paskalis Terzis. Не мога вече да го слушам...буааа!
![]()
С баща ми слушаме един вид музика,аа мама не ми прави проблем. Абе въобще в това отношение не се оплаквам
Ол,майка ми е страшно против рапа,метъла и бг рапа... заради мръсните текстове и т.н.
Иначе чалгата,гръцкото и сръбското си го слуша с мене : )).
Баща ми няма мнение.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами с мама си слушаме понякога еминем като чистим, обаче баща ми направо не може да го понася. Вика ми: Спри я тая помия или си слушай със слушалките...![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Аз слушам много и разнообразен метъл и рок.Когато слушам симфоничен метъл наще също му се кефят когато слушам траш метъл наще се изнасят от стаята.А за рока и двамата са луди фенове на Диип пърпъл и ролингстоунс.
Йога и мъдрост
Ами в началото бяха твърдо против метъра и рока, щото си мислиха че слушам Black ама сега им показах, че не е така и вече ги харесват, Дори в хола сложиха мой млакат по свое желание![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Много ясно,че слушат това което и аз....като им пусна Преслава и баща ми вика дай ракията и салатата![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Се ми е тая. Не могат те да ми определят музиката, която ще слушам![]()