.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 231 от общо 231
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Нямат нищо против метъла или рока..понеже брат ми е същия като мене (момиче съм) и те са свикнали вече опитват се да ми кажат нещо за облеклото ама
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Нямат нищо против или ако имат не са го казвали.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от blehee
    Музиката няма нищо общо с това какъв е характера на човека.
    всъщност до някаква степен има нещо общо с т'ва какъв е характера на човека..аз примерно откакто слушам по-твърда музика бая се промених - и като характер, и като външност..

а иначе по темата - отначало майка ми ме смяташе за много странна, постоянно ми вдигаше скандали..ама напоследък не ми е правила забележки..а, днес ми вдигна скандал защо SlipKnoT са ми на десктопа - "Махни ги тия изруди веднага иначе ш стане лошо!" ;ДД (а иначе ги бях сложила, за да се плаши сестра ми като дойде в стаята ми и да не ми досажда ) е, махнах ги и сложих BFMV..ся е по съгласна
    ..ae всеки си има право на лично мнение, тях кво ги е*е к'во слушам..нали те са в другата стая

Нищо не мислат.Обаче съседите........

амии.. майка ми няма нищо против .. слушам почти сичко ..чалга ии там българските хип-хоп песнии ии рап там спенс ,, криско .. ала бала.. начи майка няма нищ0 против м0йта музика.. само мрази песента Цветелина янева-на първа среща кат0 я пусна и издвява .. нещ0 преди за криско опорстваше ама ся няма вече такъв проблем .. бащатаа оо как харесва чалга и сръбск0о чак двамата куфеимм .. лЕпа бРенааа рулеЗ .. ама съседите имат много против ..забелязала съм че се дразнят от азиС-НАКРАЙ МЕ .. само едните де .. те са хейтъри мразят чалгата много.. ама нямат никв0 прав0 на глас от всичките тераси пр0з0рци чалга се слуша .. тъй че и да харесват и да не харесват .. преЗ... ма е тия до нас само метъл бате амаа срещу нас кат0 усилят дай ми лед на азис ии куфеим .. баба ми мрази чалга.. йее сичк0 описква ама т0й почти само тва звучи .. дядката той е страхотен човечец няма нищо против .. той нали седи на една пейка до нас с един съсед .. по някв0 време го гледам тресе глава на преслава-обещай и са размазвам от смях .. абеее откачена раб0та

Мислят,че слущам някакви извратени говеда които знаят само "а" и "Ъ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си