.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 231
    Даже много се радват!

Град
    Страната на Невъзможното
    Ми нямат особени проблеми. Когато се съберем само висят при мен и: Ейде пусни тая песен отново Аз попринцип си падам по старите песни и на тях това им харесва.. И то наистина старите имат повече смисъл от днешните..
    пз: The Beatles - Help

все им е едно

Баща ми мрази от дън душа любимата ми група, а майка ми харесва китариста..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Шумень
    Баща ми се кефи на рока и метъла (щот аз слушам групи от неговата младост) а майка ми не го харесва... Все ми е тая - след като бях наказана задето слушам такава музика и не й провървя спря да ми прави забележки...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Не я харесват, но никога не са ми забранявали да я слушам.

имах проблеми преди сега много рядко слушам музика иначе пак ще вика майка ми

През оная работа ми е..

Град
    ВарНа
    еми общо взето аз и баща ми слушаме еднаква музика, майка ми няма избор и тя я захаресва изведнъж или поне се прави, че и харесва. Но музика почти винаги слушам със слушалки
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Слушам почти сякаква музика и доре тези на бащами затова че никои неми е правил проблеми с музиката
    Is there anyone else, who want to share with us tonight

Град
    София
    ми нямат нищо против

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    баща ми това не го счита за музика
    най ми е смешно когато пътуваме големи караници падат
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    никога не са ми правили проблеми..майка ми слуша квото и пусна и винаги и харесва..не живея при баща ми но и той слуша всичко.. в колата даже майка се кефи като надуя някоя с много здрав басс и почва да клати глава в ритъм
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

С баща ми слушаме заедно хардрок, но той не харесва по-тежките неща. Майка ми е твърдо против едно момиче да слуша такава музика .

Не им пука какво слушам. Баща ми понякога, за да се направи на интересен ми прави забележка, но само до там.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Ами някои неща харесват,други не,но на мама горе-долу й харесва какво слушам(и даже си слушаме заедно хах).

Майка ми постоянно ми казва: " Оф какво ги слушаш тия негри (важно е да се наблегне на НЕГРИ ), като не им разбираш кво пеят?" Е все пак уча в езикова гимназия, мамка му хах Тоест не харесват музиката която слушам.. Ама тва не ме притеснява

Град
    in your sweet dreams
    думите на баща ми след като започнах да слушам Evanescence , Linkin Park , Marilyn Manson , Korn , Nightwish , HIM , Skillet , Slipknot , Catch 22, Green day ................. беше "оо дете ти си се усвестила"
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Не могат да я понасят единствено когато слушам нещо от сорта на Metallica,AC DC..с бащата се погаждаме. Но предимно слушам доста по-тежка музика...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Майка е готина и слуша мойта музика,ама баща мии...хич не може да я понася.Примерно оня ден бях пуснала на LP една песен и той като почна:"тва не е музика,по наше време кви песни имаше,тия само се дерат тука и нещо не пеят..."Само че аз на пук продължавам да си слушам мойто си и накрая се принуди да ми купи слушалки.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ами ... като цяло и 2мата не я харесват ..
    ама не ми правят проблеми
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ами с нашите слушаме една и съща музика това си е доста яко, защото нито ще ми кажат намали нито нищо иначе доста често е усилено на макс

Град
    в мечтите ти
    Аз вкъщи слушам предимно радио1 и те знаят и харесват повечето песни от там.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    еми,че е много крещяща и мн викаща,ддз все някви такива,ама тя си е обикновено музика,не е метал да кажем,че се вика ама
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си