- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
Ми нямат особени проблеми. Когато се съберем само висят при мен и: Ейде пусни тая песен отновоАз попринцип си падам по старите песни и на тях това им харесва.. И то наистина старите имат повече смисъл от днешните..
пз: The Beatles - Help
все им е едно
Баща ми мрази от дън душа любимата ми група, а майка ми харесва китариста..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Баща ми се кефи на рока и метъла (щот аз слушам групи от неговата младост) а майка ми не го харесва... Все ми е тая - след като бях наказана задето слушам такава музика и не й провървя спря да ми прави забележки...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
имах проблеми преди сега много рядко слушам музика иначе пак ще вика майка ми![]()
еми общо взето аз и баща ми слушаме еднаква музика, майка ми няма избор и тя я захаресва изведнъж или поне се прави, че и харесва. Но музика почти винаги слушам със слушалки![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Слушам почти сякаква музика и доре тези на бащами затова че никои неми е правил проблеми с музиката![]()
Is there anyone else, who want to share with us tonight
баща ми това не го счита за музика![]()
най ми е смешно когато пътуваме големи караници падат
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
никога не са ми правили проблеми..майка ми слуша квото и пусна и винаги и харесва..не живея при баща ми но и той слуша всичко.. в колата даже майка се кефи като надуя някоя с много здрав басс и почва да клати глава в ритъм![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
С баща ми слушаме заедно хардрок, но той не харесва по-тежките неща. Майка ми е твърдо против едно момиче да слуша такава музика.
Не им пука какво слушам. Баща ми понякога, за да се направи на интересен ми прави забележка, но само до там.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ами някои неща харесват,други не,но на мама горе-долу й харесва какво слушам(и даже си слушаме заедно хах).
Майка ми постоянно ми казва: " Оф какво ги слушаш тия негри (важно е да се наблегне на НЕГРИ), като не им разбираш кво пеят?"
Е все пак уча в езикова гимназия, мамка му
хах Тоест не харесват музиката която слушам.. Ама тва не ме притеснява
![]()
Не могат да я понасят единствено когато слушам нещо от сорта на Metallica,AC DC..с бащата се погаждаме. Но предимно слушам доста по-тежка музика...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Майка е готина и слуша мойта музика,ама баща мии...хич не може да я понася.Примерно оня ден бях пуснала на LP една песен и той като почна:"тва не е музика,по наше време кви песни имаше,тия само се дерат тука и нещо не пеят..."Само че аз на пук продължавам да си слушам мойто си и накрая се принуди да ми купи слушалки.
Ами ... като цяло и 2мата не я харесват ..
ама не ми правят проблеми![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами с нашите слушаме една и съща музикатова си е доста яко, защото нито ще ми кажат намали нито нищо
иначе доста често е усилено на макс
![]()
Аз вкъщи слушам предимно радио1 и те знаят и харесват повечето песни от там.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
еми,че е много крещяща и мн викаща,ддз все някви такива,ама тя си е обикновено музика,не е метал да кажем,че се вика ама![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.