- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
баща ми слуша предимно рап..майка ми балади и чалга..сестра ми слуша чалгия на макс...как да се разбираме...
![]()
майка ми свикна..обаче баща ми не..той не понася нито метъла нито рока..и заради него се примирих..и започнах да слушам всичко..(разбира се когато той е в нас) тогава си пускам рап..
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
мен ми мрънкат че слушам мноо силно даже прекалено ...и че музиката била мн еднообразнаа и скучна
![]()
Аааа когато нашите са вкъщи гледам да слушам музика на слушалки,защото си слушкам редовно БГ рап (или по-скоро подобието на рап) и както знаем има по-стари песни,в които се нареждат куките,а баща ми е полковник и ....
![]()
![]()
![]()
Но когато ги няма ... Леле-малеНадувам си музиката и не ми пука
Ама комшиите над нас са заклети чалгари и се мъчат нещо да ми правят конкуренция на музиката ама нещо не им се отдава много много
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наще се не мога и не мога да ги накарам да слушат хаус, тектоник, електро, минимал и т.н. Иначе те слушат само ретро![]()
Аз и сестра ми слушаме метъл и обокновенно опъваме нервите на баща ни.Даже веднъж ми изхвърли уредбата през прозореца
За музиката абсолютно нищо не ми казват само ако увелича повечкоНо за дрехите повече ми се карат щот имам една блуза на Слипнот, която си я бях взела с тати
мама като я видя ми каза ако беше с мене такава простотия нямаше да си купиш
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Те са на втори етаж,аз съм на 3-ти сама,тъй че боли ме оная работа![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
За щастие аз и моите родители имаме един и същи вкус относно музиката,падаме си по транс и хаус.У дома чалгата е забранена!!!
Наште не понасят музиката която слушам_(метъл)_ ама не ми пука![]()
I see the Red Sea part in front of me
I see the desert clouds bleed above me
I'm with the prophets on the final destiny
We'll fight the heathens and the ghost enemy!
С баща ми нямам проблеми,а с мама музикалните ни вкусове общо взето се припокриват,така че каквото и да слушам не й пречи.
Ами нямам и съм нямала проблеми.В смисъл родителите ми нямат нищо против рапа...Ама с брат ми не се разбирам много,защото той свири народно и не удобрява рапа...![]()
Наще не слушат рап,обаче нямат претенции аз да не го слушам или да ми налагат квото те слушат, нямаме проблеми с музиката![]()
Ми, не им дреме особено.
и мойте така, по някога се оплакват само, че е много силнаПървоначално написано от Snuffles
![]()
цитирам: "тая твоята музика все едно са я измислили за мъчения в някой затвор" -> това за Frederico Franchi - Cream![]()
днес баща ми ми каза, че ако пусна още веднъж тази песен ( Dark Moor - Wheel Of Fortune ) ще ме удуши със слушалките![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мхм.Първоначално написано от Millita
Казват,че била "луда музика" и заради нея съм се побъркала.![]()
Понеже слушам и по-стари парчета се съветвам с баща ми.Иначе ми е през ****то (запазена марка е) какво мислят за Кобейн,Нововселич,Меркюри и компания.
записахме диск с музика за колата, а баща ни след 3-та песен спря и каза, че няма да слуша тази музика, защото го побърквала![]()
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Ха, помня това лято, както си стоя в стаята, идва майка, и почва да ми задава някакви въпроси: "Ти как си зариби по тази музика?", "Ама някой на сила ли те кара да ги слушаш тези стъргалки, илиии..?". И аз обяснявам - така, така, еди-си-как съм се зарибила, ала бала, тя си мислеше, че се събирам с некви луди, и слушам тази музика, защото ме карат да я слушам, ахаха. Иначе мама си слуша всичко и не й пречи какво слушам. Не ми е правила забележки.
С тате общото ни е само в хард рокът. С него е малко по-различно, щото не уважава това, което слушам, и постоянно има подмятания от сорта "ама на това какво му харесваш?", "ама виж го бе, тоя не пее, той се дере, това музика ли е, какво му харесваш, аз не бих го слушал и пистолет да ми опрат".. и тнт.
Обаче не им пречи, а и на мен не ми пука дали им пречи.![]()
По принцип не се дразнят, ама от време на време татко се изцепва: Абе к'фи са тия бози ве? Колдплей, трии дейс грейс, незнамкаквоси грейс...Яяя да ти пусна аз Мейдън, я Меноар, да видш ти що е музика!![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
слушам gabba
майка оня ден ме пита: кви са тея хулигански глупости дет ги слушаш?
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!