- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
емии за по-старите групи се разбираме, даже ми дават съвети ама като съм на вълна death metal ела и виж, полудяват ;d иначе са горди с мен, че не съм тъпо чалгарче (сун)
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
"Как можеш да слушаш тази извратена музика" (а.к.а рап)![]()
мама я харесва, тати: "или на слушалки или я спираш!!!" ..![]()
Ми как ше им е любимата, като не са изпаднали селяндури???Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
nishto xaresvat q![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
hardstyle-баща ми я мрази и почва да храни всичко живо като я чуе![]()
Аз постоянно сменям стила. затфа наште докато се усетят кфа слушам и докат разберат дали я харесватаз вече слушам съвсем тазличен стил.
мии по принцип нямам определен стил, който да слушам... слушам и траш метъл, но в същия момент мога и джаз да слушам... от бг хипхоп до хард техно... и т.н. и т.н. При факта, че, когато пусна SOAD, майка ми казва "това моите хора ли са?"А когато пуснах Cypress Hill един път, баща ми от съседната стая извика "А, това Cypress ли са?"
А на Черно Фередже ме питаха "Какви са тия простотии?" хахахаха нямат против музиката, която слушам... стига да не е усилена прекалено, за да не "думти"
и затова като ги няма се възползвам и "думтя" със субуферчето
![]()
Сякаш ме интересува какво смятатАз мога да си харесам песен от всеки един стил, а родителите ми не ги интересува общо взето какво точно слушам.
Stay up all night with the stars *
само майка ми прави забележка и то когато надуя rammstein или metallica или нещо от този тип иначе баща ми ги слуша и нямам проблеми с него![]()
Чалгата много не я приемат,да не кажа изобщо.![]()
Баща ми - Махни го тоя мангал...белите са създали света , кфо ми слушаш този мангал... Къде си видял черен първобитен човек?![]()
![]()
![]()
С рокът нямам проблем. С метълът има едно продължително мълчание и странен поглед.
Ами аз понеже слушам Депеш Моуд и наще мислят,че са депресанти и наркоманчета.А и аз ежедневно им продънвам главите и на тях вече толко са им омръзнали,чеее...
![]()
Наще (особено баща ми ) обожават музиката която слушам.![]()
ACϟDC
Майка ми се чуди как не съм полудяла до сега от дръма или от транса ..
напрао като пусна се изнася през входната врата още малко![]()
.!.
Баща ми мрази музиката ми.На него му дай Queen или Scorpions и тогава ще миряса.А майка ми харесва само някой от песните ми.Тя набляга повече на латиното,щото тва било музиката на любовта.А аз смятам,че тва е бахти парцала тая музика
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
"по тихо бе!!!!!!!!" затварям вратата и намалям малко -> "оше е силно" Слагам слушалки -> влиза и вика "да не гледаш някой забранен филм?"![]()
![]()
![]()
![]()