- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
Кефят се на метъл. ---> Одобряват музиката, която слушам
"Квай тая гюрултия бе?"![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
моите са напълно добре с музиакта която слушамне я обожават но поне не им дразни ушите ;]
никой вкъщи не ми прави проблеми за музиката макар и баща ми да я ненавижда,а с майка ми имаме донякъде общ музикален интерес
![]()
FOAD
Мама се кефи на музиката която слушам.. ама татко си пада малко чалгар... ама общо взето и да усиля и да не усиля не ми праят забележка освен ако не спят в другата стая и се разватят "Намалии тоя басс ще сабори стената"![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
и аз такаПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Maйка ми не я мисли за особено нормална, като имате в предвид че от време на време слушам [Dead, Grindcore, Black] - metal ;P
Cute but Psycho : ]
никой не се кефи на мойта музичка![]()
Като си пусна дръм и майка ми казва:"Е тва ми бърка в мозъка" и аз:"Еми то това е целта" и се маха с скороста на светлината![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
майка ми и баща ми са заклети метъли и нямаме проблеми.. даже понякога идват да ме молят да пусна някоя песен![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Не им пречи, пък дали им харесва не знам...като че ли нямат мнение по тоя въпрос![]()
Stay with meDon't let me go...
Много ги изнервя
xaxaxaxaxax
Проблем ми правят, че я слушам прекалено силно, но за това какво слушам нямат никакви претенции, даже и те слушат.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
преди няколко месеца слушах само метал,малее тате се кефише,а майка каза`как можеш да слушаш такава музика`![]()
![]()
![]()
![]()
ся слушам вс.без чалга!майка се кефи,че не пускам толкова често метал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Осемдесет и няколко годишната ми баба се научи да слуша комерсиални изпълнители и банди като Kreator, Machine Head, Nevermore, Samael, Dimmu Borgir, и не се оплаква, а не е глуха или нещо...
А другите родители, ми май се радват, че не съм поел по пътя на чалгата, завзела мизерното съществуване на околният свят.
апфф баща ми като се лепне на PC-to само някфи бозички слуша които ест на мен въобще ама въобще не ми допадатама нормално де и той не харесва кфо слушам
.. единствения проблем който имам с майка ми е че не ми дава да си усилвам музичката
(понякога тфа мн я дразни
) ... иначе не ми прави проблеми кфо слушам ;p .. дава ми да си слушам кфото ми харесва : )) ....
от нашето сем. само аз слушам чалга иначе тати слуша ac/dc, a мама не знам точно а иначе двете ми лели и най-добрата ми приятелка си слушат чалга сигурно оттам и аз![]()
Aз нямам никъкъв пеоблем аз слушам почти всичко.Пък и наще уважатат мойте си работи...и моето мислене![]()
Еми мен ми не пука...иначе баща ми е адски щастлив,че прослушах хубава музика(говорим за AC/DC,Metallica,Foreigner и тям подобни),а майка ми не я знам.Никога не ми е правила проблем![]()
Хах, какво да мислят... първите ми думи като малък бяха '' Хеави метъл копеле, църквата гори''Като бях на 6 г. майка ми дънеше траш метъл...
и бащата е метъл...
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Еми кво да мислят...аз си я слушам не те!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3