- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за музиката ви?
ами наще слушат съвсем различна музика от тази която аз слушамщот аз слушам метал и.....
ама мисля че нямам проблем с тях за тва
![]()
мама и тати нямат нищо против от музиката която слушам даже понякога с тати двамата си куфеем:P
Ако е рок или хеви,траш от този сорт се кефят.Ама като почна с някви грайндове,блекове,детове се почва "намали го тва,кви са тес,туй е извън границите на нормалното".Хич ги няма. о.О![]()
те наще са пеканиkeфят се и те като влезнат в стаята ми аз без музика не мога! нямат проблем
) .
На майка ми приятелят й е сродна душа ,кефи се на т'ва ,което слушам даже понякога казва ,че е прекалено жица.. А майка ми вика,че та'я музика й късала нервите
![]()
ee те какво общо имат с музиката ми о.О
аз не слушам нито някакви депресарски парчета нон стоп,нито пък някфи кючеци 24/7
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Че е отвратителна. ^^ Какво друго може да мисли майка ми за матъла/рока. ^^ Но не ми прави проблеми. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
майка ми харесва музиката която слушам,дори понякога като си пусна някоя песен и тя идва в стаята и почва да я пееобаче баща ми не харесва това което слушам,той си е фен на сръбската музика и друга не признава
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И на двамата им е все тая. Само понякога майка решава да се заяде и си търси причина за какво да ме критикува. Казва, че съм слушала простотий и крясъци ама все тая...нали аз го слушам![]()
Понякога като пусна някои, които стават за погребение (много ме кефят такива тъжни), се дразнят, но иначе няма проблеми.
Audio ergo sum
Мама като цяло я одобрява. Ама понякога ме критикува, че дадена песен нямала мелодияАма какво да направя, като не може да разбере текста
А пък тати му е все едно
![]()
ми наще слушат като мойта музика и затова нямам проблем..даже ме питат да им казвам песни и тн.....![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Не ми правят проблем.Майка ми слуша чалгичка,ама като е с мен слуша музиката,която искам.А баща ми е странен индивид.Вкъщи слуша чалга,в колата-хаус и транс,понякога и R'n'B.
Баща ми ме запали по тежката музика.И двамата слушаме еднаква музика и заедно си се кефим :]] На мама не винаги й допада,но уважава стойностната музика.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ами баща ми обича старите рок балади, майка ми слуша повече като мен хитове, но вкуса на тримата ни съвпада горе-долу.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не могат да я понасят...ама я слушат,няма къде да отидат!
Ами аз слушам главно рок и метъл , но слушам и малко поп ,че отскоро и Eminem заслушах ... таа баща ми и майка ми си падат рокаджии ... заедно си ходим по концерти , аз водя приятелки. Баща ми си пада по всичко що е рок или метъл както и си пада по Sting и такива мелодични. Майка ми рок слуша ... но един път като чисти стаята си пусна чалгия .. ( тва от музиката на брат ми )и аз я гледах така >...
... но баща ми много се заяжда с музиката на брат ми - чалгата .. постоянно му натяква ,че щял да стане шофьор ,че незнам си какво си ... смешна история все
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Слушам всякаква музика. Дразнят се от по-тежките стилове, но като си пусна олд скуул рок, майка ми почва да се кефи![]()
Пф, щял да стане шофьор, щото слуша чалга лиПървоначално написано от MirCa1
Музиката няма нищо общо с това какъв е характера на човека и умствените му способности.
Хах нашите като чуят че надувам хип-хоп и се провикват:
Спри ги тия чернилки![]()
![]()
Ама на мен хич не ми дреми![]()
Карат ме да свиря на пиано пък аз не искам. Аз си обичам метъла
. Като ги чуят онея как реват почват да ми викат (как може, това не е музика, това е агресия и т.н. )
![]()
AngelicAlliance
Ох много се дразня на такива като твойте родители и майка миПървоначално написано от Hysteric_Bitch
Какво се опитват ни променят, да си имат идеалните деца които харесват това което харесват и те
Не могат ли да ни оставят да си имаме собствени интереси и т.н.
И при мен няма одобрение, но вече свикнах...