.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 231
    ами наще слушат съвсем различна музика от тази която аз слушам щот аз слушам метал и..... ама мисля че нямам проблем с тях за тва

Само на баща ми му харесва майка ми и сестра ми се побъркват

Град
    Русе
    мама и тати нямат нищо против от музиката която слушам даже понякога с тати двамата си куфеем :P

Ако е рок или хеви,траш от този сорт се кефят.Ама като почна с някви грайндове,блекове,детове се почва "намали го тва,кви са тес,туй е извън границите на нормалното".Хич ги няма. о.О

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    те наще са пекани keфят се и те като влезнат в стаята ми аз без музика не мога! нямат проблем ) .

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Еми според тях "негри" ....

На майка ми приятелят й е сродна душа ,кефи се на т'ва ,което слушам даже понякога казва ,че е прекалено жица .. А майка ми вика,че та'я музика й късала нервите

ee те какво общо имат с музиката ми о.О
    аз не слушам нито някакви депресарски парчета нон стоп,нито пък някфи кючеци 24/7
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен
    Град
    <3
    Че е отвратителна. ^^ Какво друго може да мисли майка ми за матъла/рока. ^^ Но не ми прави проблеми. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    майка ми харесва музиката която слушам,дори понякога като си пусна някоя песен и тя идва в стаята и почва да я пее обаче баща ми не харесва това което слушам,той си е фен на сръбската музика и друга не признава
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Стара Загора
    И на двамата им е все тая. Само понякога майка решава да се заяде и си търси причина за какво да ме критикува. Казва, че съм слушала простотий и крясъци ама все тая...нали аз го слушам

Понякога като пусна някои, които стават за погребение (много ме кефят такива тъжни), се дразнят, но иначе няма проблеми.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Мама като цяло я одобрява. Ама понякога ме критикува, че дадена песен нямала мелодия Ама какво да направя, като не може да разбере текста А пък тати му е все едно

ми наще слушат като мойта музика и затова нямам проблем..даже ме питат да им казвам песни и тн.....

Повече от фен
    Много ги дразни музиката ми, понякога води и до скандали.
    Че била погребална, че се повтаряли само две нотки, били крещящи или разревани, вечно измъчени или много злобни.

Струва им се много противна.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не ми правят проблем.Майка ми слуша чалгичка,ама като е с мен слуша музиката,която искам.А баща ми е странен индивид.Вкъщи слуша чалга,в колата-хаус и транс,понякога и R'n'B .

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Баща ми ме запали по тежката музика.И двамата слушаме еднаква музика и заедно си се кефим :]] На мама не винаги й допада,но уважава стойностната музика.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ами баща ми обича старите рок балади, майка ми слуша повече като мен хитове, но вкуса на тримата ни съвпада горе-долу.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Варна!!!
    Не могат да я понасят...ама я слушат,няма къде да отидат!

Ами аз слушам главно рок и метъл , но слушам и малко поп ,че отскоро и Eminem заслушах ... таа баща ми и майка ми си падат рокаджии ... заедно си ходим по концерти , аз водя приятелки. Баща ми си пада по всичко що е рок или метъл както и си пада по Sting и такива мелодични. Майка ми рок слуша ... но един път като чисти стаята си пусна чалгия .. ( тва от музиката на брат ми )и аз я гледах така > ... ... но баща ми много се заяжда с музиката на брат ми - чалгата .. постоянно му натяква ,че щял да стане шофьор ,че незнам си какво си ... смешна история все
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Слушам всякаква музика. Дразнят се от по-тежките стилове, но като си пусна олд скуул рок, майка ми почва да се кефи

Цитирай Първоначално написано от MirCa1
    Ами аз слушам главно рок и метъл , но слушам и малко поп ,че отскоро и Eminem заслушах ... таа баща ми и майка ми си падат рокаджии ... заедно си ходим по концерти , аз водя приятелки. Баща ми си пада по всичко що е рок или метъл както и си пада по Sting и такива мелодични. Майка ми рок слуша ... но един път като чисти стаята си пусна чалгия .. ( тва от музиката на брат ми )и аз я гледах така > ... ... но баща ми много се заяжда с музиката на брат ми - чалгата .. постоянно му натяква ,че щял да стане шофьор ,че незнам си какво си ... смешна история все
    Пф, щял да стане шофьор, щото слуша чалга ли Музиката няма нищо общо с това какъв е характера на човека и умствените му способности.

Хах нашите като чуят че надувам хип-хоп и се провикват:
    Спри ги тия чернилки
    Ама на мен хич не ми дреми

Карат ме да свиря на пиано пък аз не искам . Аз си обичам метъла . Като ги чуят онея как реват почват да ми викат (как може, това не е музика, това е агресия и т.н. )
    AngelicAlliance

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    Много ги дразни музиката ми, понякога води и до скандали.
    Че била погребална, че се повтаряли само две нотки, били крещящи или разревани, вечно измъчени или много злобни.

Струва им се много противна.
    Ох много се дразня на такива като твойте родители и майка ми Какво се опитват ни променят, да си имат идеалните деца които харесват това което харесват и те Не могат ли да ни оставят да си имаме собствени интереси и т.н.

И при мен няма одобрение, но вече свикнах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си