- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да разбия леда....
Начи....харесахме са с 1 момиче от другия клас и кой кво прави са озовахме във връзка....дотука лесното.Проблема е че до сега съм нямал гадже от 1 и също даскало....и се виждаме доста често....и тя постоянно е с приятелките си...не че има нещо ама аз даже нямам време малко насаме с нея....да се поотпусна както се казва....и се получват ени тъпи ситуации...как най лесно да разбия леда между нас...
![]()
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
тъкмо и аз щях да пусна такава тема... и аз имам същия проблем ... иначе по принцип не обичам да имам връзка с момиче от мойто училище , но тази просто .. така съм хлътнал по нея че си е*ало меча![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Не сте ли сами, когато сте извън училището? Не трябва да се притесняваш от нейните приятелки, може би и тя се срамува от теб и за това приятелките й винаги да са наблизо. Няма значение дали сте от едно училище или не. Просто, когато сте на училище, се дръж с нея по-скоро като със съученичка - все пак не е много приятно да гледаш как двама влюбени са се награбили насред коридора. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
извинявай че ще ти кажа това което ще ти кажа но фактите говорят сами по себе си че явно ти си мислиш че имате връзка но не и тя защото тва не е лед това е цел аизберг и с канго няма да можеш да го разбиеш ако като я поканиш на кино не излезне с тебе бъди убеден че такава връзка съществува само в твойте мечти и момичето въобще не го еня за твойте чувства на това ако му викаш връзка ела ме ритни защото връзка в която двамата влюбени не остават сами братле това не е нищо просто си играе с теб и се забавлява зарежи я докато е време
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
abe ogovorete se nqkoi put da izlezete nakafe,a y,i togava 6e se otpusne6![]()
Кат я поканя да излеземе....речено...изпълне о...за жалост съм 100% сигурен че тя се притеснява повече от мене....нали момче съм...треа да прая 1вите стъпки....или поне така съм свикнал...а ний сме по цел ден на шибаното даскало и време за 1 кафенце даже няма
![]()
Случайно да не сте на даскало и събота и неделя или извънкласни занимания, тренировки, фитнес, гребане с лъжица или кво когато човек има желание винаги намира и време и сега ли сте на даскало обади и се и я покани на кафе ама и кажи че искаш да сте само двамата защото както гледам сега не сте на даскалоПървоначално написано от Bordes
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
emi zemi i tela i i se obadi i i kaji da otidete na kafe,prez mejdy4asietoПървоначално написано от Bordes
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пу обмислях го време е за действиеПървоначално написано от byby0202
![]()
тва винаги ми е било интересно какво е да имаш булка от даскалото ти![]()
Излезте сами някой път.......
хм ... по добре от друг клас от колкото от твоя ... повярвай ми ...
Само в училище ли се виждате ?![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
kato q widish s priqtelkite i otiwash hvashtash q za rukata i si q wzimash! kazwash im 4e shte si q vidqt posle iii tq edwa li shte ima neshto protiw iii wsi4ki dowolniii
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Че вие само в даскало ли се вжидате !? НЕ излизате ли преди/след училище ?
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от Vutov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Преди даскало не се виждаме щото секи ден си пристигам през различна част от първите 2 часа .....след даскало я изпращам до тях...ама приятелките и са навсякаде...деба
Eдит:
Абе цаката му е да са отпусна...след туй имам чуството че ше ми дреме на кура за сички....и с времето се надявам и тя да се отпусне и....сички щастливи![]()
викни я да поговорите на саме или след училище си оговорете една среща-идете на кафе ,тук-там...![]()
Руса кукличка
И от съседния клас не е добре.И от твоя не е... повярвай!!![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab