- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето?
Hi all,edno mom4e me nameri edin put v skype,okazal se fr na edna moq fr.Ta toi se okaza,4e putyva s men v reisa i ma e haresal.Ta az edin put my vikam da izlezim iz grada nali da se vidim samo dvamata,toi se suglasi i dva dena otot4nqvahme,kude 6e hodim,nakraq se razbrahme.Izlqzahme,be6e mn hybavo,razbrah pove4e za nego,syper e,toi mi predloji i az prieh i posle celyvki,a y,az na sledva6iq den zaminah izvun grada i toi ne me be6e vijdal nqkolko dni,ama si pisahme po skype.Onq den pak izlizahme,pak be6e syper,v4era my zvunnah,da go pitam dali iska da izlezem i toi dobre,ama sq 6e hodq do baba i dqdo mi..i az ok i toi vika,ae obadi mi se v 6h i az ok.Obadih my se i toi vika obadi mi se sled 15 min i az huu.Obadih my se i toi vika nqma da mojem da se vidim.Na men mi stana mn tupo,taka da me razigrava,da my zvunq
Prosto daite mnenie,pls
![]()
А не го ли попита защо няма да може? Може пък да му е изникнал някой важен ангажимент.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може да си е имал проблеми човека,защо винаги сте толкова подозрителни?
Може да се е случило нещо и за това да не е могъл да излезете.Като се видите просто го попитай.
Не прибързвай със заключенията.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Амиии.....амиии незнам просто какво да ти кажа....може наистина да си има някаква работа,затова да не може да говори,а може да си има някакъв семеен проблем и да не иска да говори с никого......незнам
Ако си на ваучер наистина е кофти![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от Vutov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от LovelyGirl
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първо да попитам...откъде го изкара тоя убийствен розов цвят....ей убивате ме. А по темата- да не би да ти е първото гадже, че се шашкаш от такава дреболия. Какъв съвет искаш за тази глупост....на човека му е изникнал непредвиден ангажимент, а и от скоро сте заедно...ти ко искаш, да ти диша във врата ли
Fuck you You fucking Fuckers
Твоя човек може да е имал работа. Трядваше да го попиташ защо не може да излезете![]()
GT
и аз мисля,че може да му е излязъл непредвиден ангажиментне се притеснявай толкова,а като имате въжможност просто го питай и ще се успокоиш.
ам добре..виж,малко така наречения преразказ куца...даже не малко,ако го напишеш по-свързано може и да получиш отговор,който да ти е от помощ.всъщност обаче и от малкото,което се разбира си личи,че явно няма особен проблем..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
от 5 дена гаджета и при първото "не можем да се видим" от негова страна и... света свърши...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
И латино сагата се завъртяПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
Докато ти прочетох цялата тема...и забравих за кво става въпрос...![]()
Тоя цвят е ужасен...
![]()
Не се шашкай за глупости!Като се видите просто го попитай!?
Не прибързвай със заключенията?!!!!![]()
Искал е да излезете ама нещо мама и тате не са го пуснали навън и са го накарали да учи.
Не се шашкай за глупости.
любоф любоф....![]()
ЛЕЛЕЛЕЛЕ Как може, като ти каже звънни ми да звънкаш......![]()
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Аз ако бях на мястото на момчето щях да ти кажа да ми лижеш мазния бахур![]()
по темата:може да е имало работа момчето сичко се случва
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back